thrtahiroglu
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Bir gereksizden android sürümü 4.3 olan samsung galaxy s4 I9500 aldım. Telefon orjinal ama kaçaktı. Sayın gereksiz pasaport kaydını yapacağını söyledi. Ama günler geçti aylar geçti pasaport kaydını yapmadı. 2 kere pasaport girişi yaptı ve ikisinde de telefon kapandı. 3'de sana sıfır garantili telefon vereceğim dedi. Ama sayın gereksizimiz yine yalan söyledi. Telefonu ona gönderdim ben sıfır telefon beklerken gereksizciğimiz ithalat yoluyla gelen sony ericsson telefonun imei klonlamış ve root atmış. Merak etmeyin sayın gereksize sevgi sözcüklerimi ilettim ve gereken yere de şikayet ettim.
Asıl sorum şu kendini sony ericsson sanan galaxy s4 gerçek imeine tekrar nasıl geri döndürebilirim, ve rootu nasıl kaldırabilirim. Telefonda şu an supersu denen bir program var. Kısacası şunu soruyorum bu telefonu eski haline nasıl getirebilirim ve bu sayede orjinal imei bir pasaport bulup kaydettirebileyim. Kısacası bana bilmem gereken en ince ayrıntısına kadar anlatırsanız sevinirim. Şimdiden yardım eden herkesin Las Vegas'da bir haftasonu geçirmesi dileğiyle.
Asıl sorum şu kendini sony ericsson sanan galaxy s4 gerçek imeine tekrar nasıl geri döndürebilirim, ve rootu nasıl kaldırabilirim. Telefonda şu an supersu denen bir program var. Kısacası şunu soruyorum bu telefonu eski haline nasıl getirebilirim ve bu sayede orjinal imei bir pasaport bulup kaydettirebileyim. Kısacası bana bilmem gereken en ince ayrıntısına kadar anlatırsanız sevinirim. Şimdiden yardım eden herkesin Las Vegas'da bir haftasonu geçirmesi dileğiyle.