Samsung Galaxy S4 Pil Sorunu

Hazasker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonuma yeni batarya aldım ama yoğun kullanmasam bile şarjı çabucak bitiyor hatta çoğu zaman ekranı kapayınca arkada şarjı gidiyor telefonumda 5.0.1 orjinal sürümü var bu telefondan Sony M4 Aqua daki pil performansını beklemiyorum tabi ama arkaplanda şarjının gitmesi beni deli ediyor ekran görüntüsünüde atıyorum bir bakın yardımcı olursanız sevinirim.

Hazasker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
https://hizliresim.com/ZV4b6Z
https://hizliresim.com/Qlqr33

burak_ekmekci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Batarya orjinal samsung mu ? Piyasada orjinal samsung adi altinda cok batarya var 30 40 tl civari fiyat ile. Orjinal samsung bataryalari yaklasik 80 lira. Batarya kullanimi icin wipe islemi ile en az iki kere tamamen doldur bosalt yapmak gerekir. Rootlu ise bir kalibrasyon programi ile kalibre de edebilir oyle bakabilirsin. Normal kullanimda 1 gun gidiyorsa (ara ara 3g ve oyun ile) normal diyebilirim. Ama genel olarak bu stock rom a s4 cok alisik degil sanirim batarya konusunda, yani jelly bean deki gibi bir batarya performansida beklememek gerek diye dusunuyorum.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar telefonuma yeni batarya aldım ama yoğun kullanmasam bile şarjı çabucak bitiyor hatta çoğu zaman ekranı kapayınca arkada şarjı gidiyor telefonumda 5.0.1 orjinal sürümü var bu telefondan Sony M4 Aqua daki pil performansını beklemiyorum tabi ama arkaplanda şarjının gitmesi beni deli ediyor ekran görüntüsünüde atıyorum bir bakın yardımcı olursanız sevinirim.
kardeş 5.0.1 sürümü daha çok pil yer ve ısınır bu yüzden eger 4.4.2 deki pilden memnunsan geri 4.4.2 ye dön derim birde pil bölümünden pil kullanan uygulamalar varsa kapat onlar telefon ekran kapalıyken pil yer...

Hazasker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bataryam orjinal alırken eskisiyle karşılaştırdım hatta garanti verdiler ayrıca dediğiniz gibi bu sürüm 4.4.2 den daha çok pil kullanıyor ve sorunlu bir sürüm şimdilik.Yeni bir güncelleme daha bekliyeceğim 1 ay kadar teşekkür ederim yardımlarınız için aslında şunu fark ettim RAM boş olunca arkada şarj gitmiyor.

techn0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardesim ayrica yeni bir batarya hizli biter o batarya sana 1 haftada anca alisir ilk baslarda hizli bitmesi normal kafana takma.