Samsung Galaxy S4 mü Galaxy S3 mü?

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bence samsunga bulaşma dostum seni üzer o kadar para vereceğine git general mobile discovery al veya sony ile htc bakabilirsin sony olarak xperia z1 compact öneririm fiyatı 1500 tl htc ise one mini öneririm

Samsung'a bulaşmama konusunda katılıyorum ama bi yerden kaçarken başka batan bi gemiye sığınmanın anlamı yok. Bu yüzden general mobile'da tavsiye etmiyorum biraz beklesin s5 ve z1c gelince ne alıcağına karar vermesi daha sağlıklı.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
evet cok mantikli ben de oyle dusundum bu kadar para verilirmi diye hardcore kullanici felan cidden anlamiyorum :) ama internet icin aliyorum resmen tlfnu peki bu kadar uste koymak sacma onu ben de dusundum fakat degisim bi sureden sonra teknosa yapmaz sanirim haksizmiyim? Ayrica samsung galaxy core benim sadece nete girip cikma gibi basit isteklerimi karsilarmi acaba ama s3 mini gibi bi tlfnmus aslinda icimden almiskende iyi bi tlf al en az 1 sene kullan diyorumda anlamadigimdan isime yararmi samsung galaxy core bilemedim

dokunmatik telefon alınıyorsa heleki android markaların amiral gemisi modellerinden başka alınmasına karşıyım.isterse 2 sene önceki amiral gemisi ile yeni çıkardığı iyi telefonlar arasında fark oluyor.

almila

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tşk ederim bilgi verdıgınız ıcın ama bendekı sorun samsung galaxy core tlfnu su an yolda kuzenım kargoyla yolladı kuturunu acmazsam degısım oluyormus suresı ıcın henuz sormadım teknosadan alındı bu yuzden degısım suresınce s3 ya da s4 le degıstırmem gerek yanı dıscovery alabılmem teknosada satılmadıgı ıcın mumkunatı yok maalesefkı:( aranızda teknosanın degısım suresının kac gun oldugunu bılen var mı?

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Durumu orta halli ise general mobile alabilir yani her işini görür sosyal ağa takılır yada oyun falan oynar oyunlar da kasmıyor
başka napacak ki tabi eğer bütcesini arttırabilirse z1 compact kesinlikle öneririm

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Dostum discovery electro world de vatanda var telpa markette satılıyor üstelik general mobile telpa malı zaten vodafoneda bile var

berkaysavci

Super Сasual Dating - Genuine Ladies
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Aradaki fiyat farkina deyecek bisey yok

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
S5 çıkıyor. S3 ölüyor, S4 ucuzluyor. Karar senin. Bu arada S3 avrupa yani LTE versyonu hariç kitkat gelmeyecek. (Türkiye'deki modele de gelmeyecek).

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
S4 tabikide S3'den daha iyi. Ama aralarındaki fiyat farkı çok gereksiz. S3'ün yapamayıp S4'ün yapabilceği hiçbir şey yok. Bence S3 al. Bende S3 kullanıyorum. Kasıyor diyenlere hiç bakma. Kullanmayı bilmeyenlere göre S3'de kasar S4'de.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam benden sana tavsiye lg g2 al :D bu iki telefonuda boşver tabi eğer illaki bu iki telefonda biri olsun diyosan kesinlikle s4 ü tercih et çünkü ben bi s3 kullanıcısıyım telefonumu kötülemek gibi olmasın ama 1 gb ram olduğu için yetmiyo ram s3 e ya s4 al yada beni dinle bi lg g2 ye bak :D