Samsung galaxy s4 hakknda bilgisi olan ??!?

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Eğer kullanırım dersen note 3 al daha yeni ve hızlı bi cihaz (s4 yavaş değil)
Bu arada bende s4 kullanıcısıyım sorun varsa sor

Berkdelikanli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer kullanırım dersen note 3 al daha yeni ve hızlı bi cihaz (s4 yavaş değil)
Bu arada bende s4 kullanıcısıyım sorun varsa sor

Benim en merak eddiyim şey sensörleri kullanışlımı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İ9505 modeli S600 işlemci ve 4g (LTE),yurtdışı bir telefon , türkiyeye verilen model 9500 modeli,bu telefonda

Çok saol

onurmx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
artık s4 almanı tavsiye etmem çünkü 2013 telefonları çıkıyor ama s4 alıcaksan yazabilirim l9505 versiyonunda gpu adreno 320 1.9ghz avrupa versiyonu 1.6+1.4ghz işlemci gpu da PowerVR SGX 544MP3 ama hangisini alırsın dersen avrupa versiyonunu tercih ederim

Berkdelikanli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
artık s4 almanı tavsiye etmem çünkü 2013 telefonları çıkıyor ama s4 alıcaksan yazabilirim l9505 versiyonunda gpu adreno 320 1.9ghz avrupa versiyonu 1.6+1.4ghz işlemci gpu da PowerVR SGX 544MP3 ama hangisini alırsın dersen avrupa versiyonunu tercih ederim

Sağol kardeş :)

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Benim en merak eddiyim şey sensörleri kullanışlımı

Çok saol
Akıllı kaydırma akıllı bekleme özelliklerini çok aktif kullanmıyorum ama temazsız kontroller falan onlar baya kullanıslı Mesela internette 2 sekme açtın elini sağa sola kaydırarak sekmeler arasında geçiş yapıyosun bunlar iyi özellikler.
Eger baska sorun varsa sor

Berkdelikanli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Akıllı kaydırma akıllı bekleme özelliklerini çok aktif kullanmıyorum ama temazsız kontroller falan onlar baya kullanıslı Mesela internette 2 sekme açtın elini sağa sola kaydırarak sekmeler arasında geçiş yapıyosun bunlar iyi özellikler.
Eger baska sorun varsa sor

Ben çok oyun oynuyorum bütün oyunları sorunsuz çalıştırırmı

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Şu ana kadar oynadığım oyunlar real racing 3,gangstar vegas,moswanted,fifa 2014,modern combat 4 ve dungeon hunter 4 hiç birinde sıkıntı yaşamadım hiç kasma ve donma olmadı. Bu arada gangstar vegas ı en iyi çözünürlükte oynuyorum

Yalnız alıcaksan 16 gb sakın ama sakın alma benim gibi bazı sıkıntılar yaşarsın uygulamaları taşıma izni var ama oyunun tamamını taşımıyo.

Berkdelikanli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu ana kadar oynadığım oyunlar real racing 3,gangstar vegas,moswanted,fifa 2014,modern combat 4 ve dungeon hunter 4 hiç birinde sıkıntı yaşamadım hiç kasma ve donma olmadı. Bu arada gangstar vegas ı en iyi çözünürlükte oynuyorum

Yalnız alıcaksan 16 gb sakın ama sakın alma benim gibi bazı sıkıntılar yaşarsın uygulamaları taşıma izni var ama oyunun tamamını taşımıyo.

Tamam saol

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar samsung galaxy s4 alıcam ama i9500 la i9505 arasında ne farklar var arkadaşlar yardım edin hangisini almam gerekiyo
9500 türkiyeye gelen versyon. İçinde samsung'un exycnos 16ghz x4 çdkirdek + 1.2ghz x4 toplamda 8 çekirdek var. 9505'te ise snapdragon 600 1.7 mi 8 mi yanlış olmasın 4 çekirdek versyonu var. Snapdragonlusu biraz daha iyi galiba ama türkiye garantisine girmiyor. Yani alacaksan 9500 al. Yoksa garantide sıkıntı yaşanabilir.

Avunyali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten şuan 4s kulanıyorum iphone ama sıkıldım iostan

Lg telefon kullandım çok kasıyo ondan dedim sevmiyorum diye :D

Sorduğum soru hakkında bilgisi olan yokmu

Eski LG optimuslardan değil o :D kasmıyor merak etme