Samsung Galaxy S4 mü Galaxy S3 mü?

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
aralarında fark var 4 çekirdeklide hyper-treading teknolojisine benzer bir 8 çekirdek kullanılıyor

bataryası daha iyi
kamerası daha iyi herşeyi iyi yani

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Telefon alıcam 3 sene kullanıcam diyorsan S4 al. Bir sene sonra değiştireceksen S3 al.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
yani s4 al derim ama s4 de s3 un iki kat para verileceği birşey yok benim için...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Herkes s4 demis ama ben s3 diyorum yani nedir biri 1000 tl biri 2000 tl verilirmi o kadar fark kamera desen var gene s3 te performans desen var s3 te plastik desen ikiside ses kaloteleri de ayni akilli davranip bütçesini dusunen su zamanda s3 alır

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Geçen sene S3'e o kadar para verilirmi savı konuşulurken S3 alınırı savunanalar bu sene tersini söylüyor
Dikkatimi çekti...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galaxy s3 700 tl uygun fıyata satılır. ılgılenen varsa faceden ulaşsın nesrin şahin. nesrinxw

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sonuçta s4deki çoğu özellik güncellemeyle s3e gelecek boşuna fazla para vermeye gerek yok s3 al bence

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
[MENTION=72151]ahmeta[/MENTION] çünkü geçen sene o telefon 1850 lira idi su an 1000 lira

finisterre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s3 sahibiyim ve s3 kasiyor arkadasim. 2.5 gb dolu 32 gb uzerinden. yorum senin

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Dalga mı geçiyorsun tabi ki s4 al alacaksan

walery35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçen sene S3'e o kadar para verilirmi savı konuşulurken S3 alınırı savunanalar bu sene tersini söylüyor
Dikkatimi çekti...
hayır hiçte bile..bende aynı şeyi savunuyorum.yok eger paran çoksa alırsın s4 ü..pek bi alınacak bi yanı yok.s3 al paran cebinde kalsın asıl bombayı galaxy s5 çıktıgında yaparsan anlarım.derimki hakketen bu sefer haketmiş parayı alırsın s5 i..kamerası bi tık ramı bi tık arttı diye bu kadar fark verilmez..neymis efendim s4 ü gözünle asagı yukarı indrebilyrsn.yok temeassız kontrol varmış..allah askına ne zaman böle bi ihtiyac oldu..ölüyordu millet temas etmeden sayfaları cevirmeye demi ? onun icin dokunmatik telefonlar cıktı sanırsam dokunabılelim diye...

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
alınırsa s4 alınır. s3 te çok kasma olacak, artık işlemci ve ram yetmiyor s3 e malesef.

Shizo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İllaki fark olacak.Fark olmazsa adam neden bir üst model olarak çıkartsın yav
Millette para çok neye harcayacağını şaşırıyor arkadaş.Onu mu alayım bunu mu alayım

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
hayır hiçte bile..bende aynı şeyi savunuyorum.yok eger paran çoksa alırsın s4 ü..pek bi alınacak bi yanı yok.s3 al paran cebinde kalsın asıl bombayı galaxy s5 çıktıgında yaparsan anlarım.derimki hakketen bu sefer haketmiş parayı alırsın s5 i..kamerası bi tık ramı bi tık arttı diye bu kadar fark verilmez..neymis efendim s4 ü gözünle asagı yukarı indrebilyrsn.yok temeassız kontrol varmış..allah askına ne zaman böle bi ihtiyac oldu..ölüyordu millet temas etmeden sayfaları cevirmeye demi ? onun icin dokunmatik telefonlar cıktı sanırsam dokunabılelim diye...

Tamam hocam işte geçen sene de S3 için paran çoksa alırsın alınacak bi telefon değil diye söylendi, senin S4 için düşündüklerini bende S3 için düşünüyorum, tasarımı bana göre kötü ve çıktığında stabil değildi....
bu bağlamda S5'in bomba bir patlama yapacağına da inanmıyorum işlemci ve ram artırımı dışında çok fazla bir değişiklik olacağınıda sanmıyorum.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
ya insanlar her zaman en iyisini ister açgözlüdür s3 ü yere göğe çıkartamıyorduk şimdide s4 ü öbür senede s4 berbatmış tabiki s5 alcaksın ondna sonra 2016da s6 çıkıcak s5 alma s6 bu böyle devam eder , 3310 da konuşuyor mesaj atıyor herkes bütçesine göre alır bu kadar basit bu olay

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S4 kullanıyorum ama kesinlikle s3 daha güzel ve kibar gozukuyor yani her haliyle bence s3 güzel parani bosa harcama git bı s3 al pişman oldum. :wink:

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
S4 Al Her türlü s3 den iyi

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Note 3 kapıda iken bunları almak asıl hata, s serisi ana seri gibi görünse de samsung note'lara daha çok önem veriyor. Ha bugün alacaksan kesinlikle s4'ün 16 gb lık modelini alma. 32 gb lar'da çok yaygın değil ve ucuza bulabileceğini sanmıyorum. s3'ün ise ram kullanımı rezalet, benim tavsiyem eğer rom kurma işlerini biliyorsan ucuza bi s3 al ve cyanogenmod kur en ucuza en güzel aleti öyle alabilirsin. Aradaki fiyat farkına da değecek bir şey yok iki telefon arasında.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:yes:bana göre s3 daha iyi s4 kadar kaba değil performans olarak iyi ama şu sorunu da var düşünce ekran parçalanma söz konusu var onu göze al bence s3 de böyle sıkıntı yok yine de senin tercihin hayırlı olsun

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Paran varsa note 2 yada 3 al ikiside s3 ve s4 ten iyi 4.3 gelince ram kullanımı duzeltilecek deniyor inşallah olur s4 te ki cezbedici özellikleri iki hafta sonra ve hava atma dışında kullanamayacaksın sarj yediğini farkedeceksin
Uygulamalara çok takma play store da "Sketchbook for galaxy" bulamadım yine playstore dan note 3 uygulaması indirdim apk lı biseler indirdi geldi s healt var s baro bi cogunu istesem s3 ume yuklerim ha s health i bilemem de diğerleri çalışıyor

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
400tl az para değil hardcore telfon kullanıcısı değilsen fark etmezsin bile bence o fiyat farkına değmez ama para sıkıntın yoksa tabiki s4 taha iyi fakat bugün s5 duyrulacak bir iki ay sonra s5 piyasaya girince bu telefonların fiyatı dahada düşecek şuanki s3 fiyatına s4 ü alabilirsin s5 piyasaya çıkınca

almila

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
400tl az para değil hardcore telfon kullanıcısı değilsen fark etmezsin bile bence o fiyat farkına değmez ama para sıkıntın yoksa tabiki s4 taha iyi fakat bugün s5 duyrulacak bir iki ay sonra s5 piyasaya girince bu telefonların fiyatı dahada düşecek şuanki s3 fiyatına s4 ü alabilirsin s5 piyasaya çıkınca

evet cok mantikli ben de oyle dusundum bu kadar para verilirmi diye hardcore kullanici felan cidden anlamiyorum :) ama internet icin aliyorum resmen tlfnu peki bu kadar uste koymak sacma onu ben de dusundum fakat degisim bi sureden sonra teknosa yapmaz sanirim haksizmiyim? Ayrica samsung galaxy core benim sadece nete girip cikma gibi basit isteklerimi karsilarmi acaba ama s3 mini gibi bi tlfnmus aslinda icimden almiskende iyi bi tlf al en az 1 sene kullan diyorumda anlamadigimdan isime yararmi samsung galaxy core bilemedim

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
bence samsunga bulaşma dostum seni üzer o kadar para vereceğine git general mobile discovery al veya sony ile htc bakabilirsin sony olarak xperia z1 compact öneririm fiyatı 1500 tl htc ise one mini öneririm