Samsung Galaxy S4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmeta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam arkadaşlar ben de yutdışından 1.5 sene önce aldım geldiğinden beri ilk defa bi arızası çıktı. telefonumda şebeke var görünüyor ama arayanlar ulaşamıyor arayamıyorum ve netim de çekmiyor bu neden oluyor bilgisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim. telefon yalnızca gsm modunda çalışıyor şebeke de var ama internet sürünüyor ya hiç girmesem daha iyi yani yardımcı olabilir misiniz ?

bllhlskr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler acil yardıma ihtiyacım var telefon kapandı ve açılma ekranında sürekli yeniden başlıyor boot moda daalamadım yazılım yükleyemiyorum ne yapabilirim?

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Galaxy Apps'e girin. S Healt güncellenmiş. En yeni görünüme kavuşmuş. Kilit ekranına widget olarak eklenebiliyor, fakat keşke S5'te olduğu gibi saatin olduğu kısma eklenseydi.

blue7

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Sd kart alıcam 16 gb düşünüyorum. Uygulama müzik vs. atarken sorun yaşamayacağım bi kart önerir misiniz ? Nette çok sorun yaşayan gördüm çünkü.

SD kart üreten birçok firmanın kaliteli sd kartları mevcut bu biraz göreceli bir tercih aslında. Ben sizin yerinizde olsam Samsung'un Class 10 Plus serisi SD kartlarından alırdım. 32 GB olanı uzun süre Galaxy S4 de kullandım son derece memnun kalmıştım.

beyler acil yardıma ihtiyacım var telefon kapandı ve açılma ekranında sürekli yeniden başlıyor boot moda daalamadım yazılım yükleyemiyorum ne yapabilirim?

Ses Yükseltme + Home + Power butonlarına basılı tutun recovery moda girin oradan full wipe yapın.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
"X model S4'ten daha iyi"ciler hakkında ne düşünüyorsunuz? Çevremde çok duyuyorum. (X: General Mobile, Zenfone vs.) :hammer:

GM sahibi bir arkadaş da böyle tutturmuştu. Başka biri testlerde daha iyi çıktığını falan demişti. Bir gün telefon için flash disk aldı ve telefonun desteklemediğini öğrendi. FIFA 15 UT kurmak için telefondaki uygulamaları silerken izin verilen uygulama kurma hafızasının (yaklaşık 2 GB) buna yetmeyeceğini öğrendi ve artık sustu. Şimdi de Zenfone'cular çıktı.

Tamam, tamam onlar daha iyi. Kullandıktan sonra görüşürüz :4:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım reset sorunu açıp kapattığımız tusun bozuk olmasıdır bnde s4 aldım 3 ay kullandım sureklı resetlıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benım s4 mini kacak verdiginiz her iki kodda mobil aga ulaşılamıyor yazıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba ben yaşadığım bir sorunu paylaşayım arkadaşlar. Telefonumu alır almaz ilk iş screen mirroring denedim lg televizyonuma sorunsuz bağlandım ama yaklaşık üç gündür ne yapsam bağlanamıyorum bir türlü her seferinde tam bağlanacakken, donanım hatası mesajı alıyorum ne yapabilirim. Telefonumda rootlu rom yüklüydü kaldırdım. Yeni rom da da denedim aynen sorun devam ediyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aldığım hata şöyle ilkin yönergeleri devam ediyor ve Screen mirroing bağlantı kuruldu diyor sonra tam. Tv görüntü gelmesi gerekirken, "Bir donanım sorunu nedeniyle Screen Mirroring" başlatılamadı şeklinde bir hata mesajı alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler..

Hocam sorunu çözebildinizmi acaba aynı sorundan bende müzdaribim tel rootlu felanda değil benim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım bnde s4 aldım 3 ay sonra sadece reset atma sorunu cıktı we sorun açıp kapama tuşunun bozuk olduğu belirlendı garantiye werdim düzelebılır bır sorun olduğunu soyledıler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şokta Galaxy S4 999 tl. Sizce bu fiyata almalı mıyım? Touchwiz kasma yapıyor mu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar migrostan 999tl ye s4 almayı düşünüyorum sizce alınırmı?

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
S4 almayın pişmanlıktır şuanda s4'den yazıyorum ağustos 2013 de almıştım öyle kasma donma yapıyor ki soguttu beni he öyle oyun filan da yüklü değil sadece orada burada gezmek için kullanıyorum ve özenle kullanıyorum tabiki zamanında 2.000 tl ye almıştım çok değer kaybediyor samsung.

3310

Asistan
Reaksiyon puanı
1
S4 almayın pişmanlıktır şuanda s4'den yazıyorum ağustos 2013 de almıştım öyle kasma donma yapıyor ki soguttu beni he öyle oyun filan da yüklü değil sadece orada burada gezmek için kullanıyorum ve özenle kullanıyorum tabiki zamanında 2.000 tl ye almıştım çok değer kaybediyor samsung.
Aynen zamanında 2000 TL verdik şimdi 1000 lira bu s3'te de böyle oldu. S5'te de olacak

ibrahimdost

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar samsung galaxi s4 mini telefonum var hafıza kartına virüs bulaşmış virüsü tespit edemedim fakat "(Güvenlik bildirimi cihazınıza güvenli bir alana yetkisiz erişme teşebbüsü engellendi. Samsung sürekli olarak cihazınızdaki güvenlik ilkesini geliştirmeye çalışmaktadır. Güvenlik ilkesini samsungdan en son sürüme güncelleyerek cihazınızın korunduğundan emin olun)" şeklinde sürekli uyarı mesajı alıyorum. Hafıza kartındaki bilgilerin yedeğini aldım. Hafıza kartına ve telefona format atınca sıkıntı yok, yedek aldığım bilgileri hafıza kartına attığımda yine virüs uyarısı alıyorum. Hafıza kartında videolar müzikler ve resimlerim var onları kurtarabilirmiyim bu virüsü temizleyecek android antivirüs programı varmı? googleplay daki android antivirüs yazılımlırın hepsini indirdim denedim virüsü bulamıyor yani bir işe yaramadı bilgileri nasıl kurtarabilirim yardımcı olurmusunuz teşekkürler...

hogwarts38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s.a bana almanyadan samsun galaxy s4 i9515 versiyonlu telefon geldi Kayseride ikamet ediyorum dün ve ondan önceki gün dolaşmadığım telefon cu kalmadı imei atamıyorlar pasaporta işlenmesi gerekiyo diyorlar oda çok masraflı oluyor bilindiği üzere onu da geçtim pasaport yok bulamıyorum nerden nasıl açtırırım bana yardımcı olabilirseniz eğer çok sevinirim telefonum elimde patlamasın artı bide Türkiyede kullanılmaması içinmiş sanırım sim codu koymuşlar aydınlatırsanız sevinirim ...

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Alalı 4 ay gibi bir süre oldu. Telefona virüs programı ve temizleme programı yüklenmediği sürece telefon gayet tıkırında çalışıyor. Tabii kasmalar donmalar oluyor eğer iphone ile karşılaştırırsanız. Ben kasmaya donmaya gelemem diyorsanız samsungdan uzak durun çünkü çok başınızı ağrıtacaktır. Kasma donma dışında bir problem yok telefonumda.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Iyi günler dilerim. S4 kullanicisiyim ve telefonun arka kamerasi gayet güzel çekerken ön kamerasi en uyduruk telefonlardan daha kötü çekiyor. Ayarları sıfırla dememe rağmen her sey ayni malesef :( yardimci olursaniz cok sevinirim.

ilktekme04

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Telefonum S4 kore malı (orjinal kore çakma değil :D)
ama pil kalibrasyon numarasını *#2028# aradğımda geçersiz bağlantı veya MMİ kodu diyor arkadaşlar lütfen nasıl halledecem bu sorunu ??
(beni buraya yönlendirdiler)

samsungalaxy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende 9505 s4 var.Retrica kurdum ama çektiğim fotoğraflar galeride gözükmüyor.Yardım edebilir misiniz ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bende 9505 s4 var.Retrica kurdum ama çektiğim fotoğraflar galeride gözükmüyor.Yardım edebilir misiniz ?

trafiklife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam Arkadaşlar Benim Kullandığım S4 e geçen hafta 1 gb boyutunda Android 5.0.1 geldi kurdum şu an çalışıyor etrafımdakilere sordum hiç birinde yok Türkiye de 5.0 geldi mi bilen var mı

galaxys4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android 5.0 rus romunu yükleyenler memnun mu ona göre yükleyeceğim

deadwing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android 5.0 rus romunu yükleyenler memnun mu ona göre yükleyeceğim
bende iki tane telefon var biri s4 biri note 4 ikisinde 5.0.1 yüklü hiç bir soruna rasmaladım. aksine s4 daha rahat çalışmaya başladı ki kurduktan sonra format bile atmadım