Samsung Galaxy S4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmeta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

myprecious

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben su 4.3 guncellemesinden dolayi cok rahatsizim telefon aslinda cok iyi ancak son guncelemeden dolayi sarji hemen bitiyor ve wifi 15 sn sonra aciliyor telefon su guncelleme haliyle satilsa en az 300 tl duserdi fiyati herhalde

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Merhabalar ..

Öncelikle güncellemeden sonra telefonumda olan bir kaç rahatsızlıktan dolayı servise bırakmak zorunda kaldım ..

Video izlerken (int üzerinden) telefonu resetleme
Şarj dan çıkardıktan sonra şarjın kısa süre üzerinde hızlı şekilde düşmesi ..
Telefon otomatik reset attıktan sonra şarjın boş uyarısı vermesi ..
Kapatıp açtığında tekrar dolu olarak gözükmesi
Telefonu başlangıç ayarlarına çevirdiğim zaman tekrar ayar yaparken kasması (telefon adı wifi ve diğer ayarları)
En sonunda batarya nın şişmesi ..

Şu an en çok görülen sorunlar imiş

Bu problemleri yaşayan varsa hiç kasmasın direkt servise bıraksın derim

Kolay gelsın

myprecious

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar ..

Öncelikle güncellemeden sonra telefonumda olan bir kaç rahatsızlıktan dolayı servise bırakmak zorunda kaldım ..

Video izlerken (int üzerinden) telefonu resetleme
Şarj dan çıkardıktan sonra şarjın kısa süre üzerinde hızlı şekilde düşmesi ..
Telefon otomatik reset attıktan sonra şarjın boş uyarısı vermesi ..
Kapatıp açtığında tekrar dolu olarak gözükmesi
Telefonu başlangıç ayarlarına çevirdiğim zaman tekrar ayar yaparken kasması (telefon adı wifi ve diğer ayarları)
En sonunda batarya nın şişmesi ..

Şu an en çok görülen sorunlar imiş

Bu problemleri yaşayan varsa hiç kasmasın direkt servise bıraksın derim

Kolay gelsın

kardesim nasil bir sonuc cikti acaba eger hala servisteyse sonucu bana bildirir misin gercekten merak ettim

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
64 GB hafıza kartı kullanan yok mu arkadaşlar?

ege_vet_hek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4.3 güncellesinden sonra ben sorun yaşamadım hatta batarya performansı arttıda diyebilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben s4 kullanıyorum. telefonumu şarja takıyorum ama şarj oluyor demiyor ve kırmızı ışık yanmıyor yani şarj göstergesi çıkmıyor ama telefonumun şarjı doluyor. sorun şarj aletinde değil sanırım telefonda çünkü başka telefonlarda ve şarj aletlerinde denedim. bir de telefonumu usb ile bilgisayara bağlıyorum oradanda çıkmıyor. acaba bu bi bozukluk mu ya da telefon ayarlarından falan düzeltilecek bir şey midir.

aynı problemi yaşıyorum bu sabah fabrika ayarlarına döndüm düzelmedi.
lütfen bana yardımcı olun.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Eyvallah [MENTION=25391]keyloger[/MENTION]

saoleite23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyunun verdiği izne göre. mesela gameloft oyunlarının sadece 3-5mb'ı taşınıyor.

Anladım ilgilendiğin için teşekkür ederim.
Bir sorum daha olacak peki ben forumda bazı arkadaşaların yazdıgını okuduğuma göre root işlemi ile sorunsuz taşınabiliyormuş aceba root etsem bende garanti dışı kalırmı telefonu mediamarkt almıştım.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Anladım ilgilendiğin için teşekkür ederim.
Bir sorum daha olacak peki ben forumda bazı arkadaşaların yazdıgını okuduğuma göre root işlemi ile sorunsuz taşınabiliyormuş aceba root etsem bende garanti dışı kalırmı telefonu mediamarkt almıştım.

O konuda net bir bilgim yok. Yani root yaptıktan uygulama taşımanda bir sorun kalmaz link2sd tarzı bir uygulama ile taşıyabilirsin ama garanti konusunda samsung'un tavrı nedir bilmiyorum. Garanti kapsamından çıkarmak konusunda da adamların nispeten hakkı sayılır çünkü overclock gibi donanıma müdahale şansın oluşmuş oluyor.

saoleite23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O konuda net bir bilgim yok. Yani root yaptıktan uygulama taşımanda bir sorun kalmaz link2sd tarzı bir uygulama ile taşıyabilirsin ama garanti konusunda samsung'un tavrı nedir bilmiyorum. Garanti kapsamından çıkarmak konusunda da adamların nispeten hakkı sayılır çünkü overclock gibi donanıma müdahale şansın oluşmuş oluyor.

Anladım çok sagolun , en iyisi ben biraz daha bekliyeyim yazılım vesayre bişeyler çıkabilir belki bu konu hakkında...

ebruzka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba bende s4 almayı düşünüyorum samsung da 16 gb 1600 tl tabi alınca bana kalacak alan 8 gb gibi birşey olucak sanırım.. ayriyetten sd kart alıp kullansam yeterince işi mi görür mü acep?

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Arkadaşlar merhaba bende s4 almayı düşünüyorum samsung da 16 gb 1600 tl tabi alınca bana kalacak alan 8 gb gibi birşey olucak sanırım.. ayriyetten sd kart alıp kullansam yeterince işi mi görür mü acep?

gameloft oyunları gibi oyunlar kurmayı düşünüyorsan 1 bilemedin 2 oyundan fazlasını tutamıyorsun, rootlarsan o sorun çözülür rootlamam ve o tip oyunlar kurmak istiyorum diyorsan 32gb'lık olana yönelmelisin.

ebruzka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gameloft oyunları gibi oyunlar kurmayı düşünüyorsan 1 bilemedin 2 oyundan fazlasını tutamıyorsun, rootlarsan o sorun çözülür rootlamam ve o tip oyunlar kurmak istiyorum diyorsan 32gb'lık olana yönelmelisin.

O tarz oyunlar yüklemem kelime oyunu vb şeyler olabilir birde sadece uygulama falan indirebilirim onlarda çok fazla yer kaplamaz sanırım yani 16 gb tan bana kalan 8 gb artı alacağım mikrosd kart yeterince işimi görür mü?

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
O tarz oyunlar yüklemem kelime oyunu vb şeyler olabilir birde sadece uygulama falan indirebilirim onlarda çok fazla yer kaplamaz sanırım yani 16 gb tan bana kalan 8 gb artı alacağım mikrosd kart yeterince işimi görür mü?

Çok yer kaplayan oyun oynamam dersen yeter sonuçta senin kullanımına bağlı bir durum, ama bana sorarsan 32 GB LG G2 al derim o paraya ama sen bilirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dış kasanın plastik ve hafif olması beni cezbeden şeylerden biriydi (zevkler-renkler mevzusu)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s4 ile foursquare'e giremeyen var mı yoksa ben mi beceremiyorum?

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
kardesim nasil bir sonuc cikti acaba eger hala servisteyse sonucu bana bildirir misin gercekten merak ettim

Gerekli incelemeler yapılmıs telefon ıle alakalı her hangi bir problem yok imiş

Batarya değişimi yapmışlar henüz alamadım..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonu 1 haftadır kullanıorum. herşeyi güzel de kulaklığı neden tanımıyor anlamıorum. yalnız kulaklık diğer bütün cihazlar da çalışıyo. sizce telefondamı sorun yoksa herhangi bir ayarı varmı? lütfen yardmcı olun :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben s4 kullanıyorum kore malı camı kırıldı ama dokunmatiği çalışıyor ona göre bi cam bulamadım telefon tamircileri buna göre yok dedi ne yapmam lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar s4 mini aldım gecen gün ama bir sorum olacak bu s3 te felan olan otg kablosuyla flash disk felan takma özelliği s4 mini de de varmı ?

myerer38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon gelen bazı aramaları direkt meşgüle
arama engele kapalı reddilelenler listesi boş
telefon bir defa çalıyor gibi oluyor direkt kapanıyor çözemedim sorunu

atabolik98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende klon imei li galaxy s4 i-9505 android 4.3 güncellersem şebeke gider mi?s3 de gitmişti neyse sonra ariza patch çıktı düzelttim bunda da çalışır mı program ?

MassacRe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende klon imei li galaxy s4 i-9505 android 4.3 güncellersem şebeke gider mi?s3 de gitmişti neyse sonra ariza patch çıktı düzelttim bunda da çalışır mı program ?

Evet aynı tereddutu bende yaşıyorum bılen birileri varmı ...