Samsung Galaxy S4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmeta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
günaydın batarya bitene kadar asphalt 8 oyununu oynasak ya da sürekli wirelestan nete bağlansak ortalama ne kadar sürede batarya biter öğrenebilirmiyim. malum bataryada sorun var falan denildi bende yeni aldığım için bilemedim. yardımcı olursanız sevinirim

2–2.5 saat civarı.

ege_vet_hek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ışık ayarları ile oynamadan 2-2.5 saat civarı demi? nette 4 saatlerden bahsetmişler ondan sorayım dedim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s4 eşim kullanıyor kesinlikle çok problemli bir telefon ve aldığına bin pişman nedeni teli şarja takıyor 100/100 doluyor fakat bir kaç dakika içerisinde tel şarj bitti deyip kapanıyor kısacası teli şu anda hiç kullanamıyor sanıyorum iade edicez kesinlikle tavsiyem s4 kimse almasın

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
günaydın batarya bitene kadar asphalt 8 oyununu oynasak ya da sürekli wirelestan nete bağlansak ortalama ne kadar sürede batarya biter öğrenebilirmiyim. malum bataryada sorun var falan denildi bende yeni aldığım için bilemedim. yardımcı olursanız sevinirim
Valla açıkçası bu batarya sorunu nedir anlamış değilim?! Ben de 4.3'e yüselttim çıkar çıkmaz hiç sorun yok. Batarya da şöyle diyeyim bütün sensörler açık (temassız görünüm, temassız kontrol akıllı kaydırma akıllı bekleme akıllı duraklatma) wi-fi açık wi-fi kapalıyken mobil servis hep açık günde 20-30 dk. asphalt tarzı oyunla sabahtan akşama bende idare ediyor. Bana kalırsa bataryada sorun yok. Hiç değilse benim s4 için. Hatta şu anki en iyi bataryaya sahip telefon bence. Ama diğer arkadaşlara da yalancı demiyorum. Onlar da haklıdır ancak bu kadar kafaya takma. Yazılımsal bir şeydir. Ocakta çıkacak kitkat güncelllemesi ile çözülür gider.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

s4 eşim kullanıyor kesinlikle çok problemli bir telefon ve aldığına bin pişman nedeni teli şarja takıyor 100/100 doluyor fakat bir kaç dakika içerisinde tel şarj bitti deyip kapanıyor kısacası teli şu anda hiç kullanamıyor sanıyorum iade edicez kesinlikle tavsiyem s4 kimse almasın
Bataryada problem olabilir. Zaten şuan samsung'un öyle bir açıklaması da mevcuttur. Götürün bir yetkili bayiye mbaksınlar. Gerekirse hemen yeni batarya veriyorlar diye biliyorum. Ve ben de s4 16GB kullanıyorum ve gayet memnunum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar ben telefona format atıp yandex.shell'i yükledim ve touchwizz denilen saçma arayüzden 100 kat daha iyidir. Lag ve bug sayıları acaip derecede ddüşüyor. İndirin deneyin bence. ;)

gencler89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaşlar ya 4.3 iran için güncelleme gelecekmi acaba bilgisi olan yada gelirmi neden birtek iran sürümü kaldı yayınlanmayan yada sammobileden türkiye için 4.3 indirip kursam herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım okuduguma göre rom falan yükledigimde sonrasında msj falan sebeke sorunları olabiliyormuş birde THR SÜRÜMÜ
üzerinide türkiye sürümünü yüklesem sorun cıkarmı acıl yardım bekliyorum ...

ege_vet_hek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cevaplar için tşk ederim birde yeni yazılımsal güncelleme var diye bilgi geldi. root yapmadan 4.3 yada herneyse artık yükseltilebiliyormu?

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Telefonu sıfırlamadan önce uygulamaları elle kaldırmak gerekiyor mu? İlk kez yapacağım da. Birkaç sene önce bilgisayardan uygulama yüklediğimde tekrar kurmakta sorun çıkmıştı. Bu uygulama zaten yüklenmiş uyarısı almışıtm.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar.

Bu hafta telefon almak istiyorum. Tahmin edebileceğiniz gibi S4 ve G2 modelleri arasında kaldım :yes:

2 yılı aşkın s2 kullanıcısıyım. S serisi üzerine teknik ve yazılım bilgim oldukça fazla. Telefon doğrulamasını yapamadım bir türlü o yüzden kayıt olamadım ancak çeşitli forumlardan tanıyanlar olabilir ben 'agasaka'

Şimdi bir heyecana kapılıp lg2 almak istemiyorum ve yorucu bir araştırmaya girmiş bulunmaktayım. Tamam G2 teknik açıdan - ve görece geç çıkmasından dolayı - bir tık önde olabilir ancak samsung'ta bulduğum s/c rom desteğini bulamayacağım bunu baştan biliyorum. Ki benim için ölümcül bir olay bu :)

Sormak istediğim bazı sorular var ve karşılığında objektif cevaplar rica ediyorum sizlerden :helpsmilie:

- 4.3 romlarında çeşitli sorunlar mevcutmuş. Bu genel midir yoksa bireysel mi ?

- Son 4.4 dedikoduları nelerdir. Ne zaman çıkmasın bekleniyor. Yoğun bir şekilde takip eden var mı ?

- Şarj sorunu yaşayanlar oluyormuş. Ama bahsettiğim şey donanımsal anlamda. Soket bozulması vs. Bu çok yaşanan bir şey mi ? Sizde olmasa bile sıkça duyduğunuz bir şey mi bu _

- Oled ekranların en büyük belası Ghost screen dediğimiz olay hala devam ediyor mu ? Yani piksel tembelliğinden kaynaklanan ve çeşitli renklerde belli olabilen hayalet ekran diye adlandırılan arkada yazı, icon vb şeyler kalma olayı... *#0*# test ekranından baktınız mı buna daha önce ?

- Oyun performansı nasıl ? Takılan, frame düşüklüğü yaşayan oyunlar var mı ?

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar.

Bu hafta telefon almak istiyorum. Tahmin edebileceğiniz gibi S4 ve G2 modelleri arasında kaldım :yes:

2 yılı aşkın s2 kullanıcısıyım. S serisi üzerine teknik ve yazılım bilgim oldukça fazla. Telefon doğrulamasını yapamadım bir türlü o yüzden kayıt olamadım ancak çeşitli forumlardan tanıyanlar olabilir ben 'agasaka'

Şimdi bir heyecana kapılıp lg2 almak istemiyorum ve yorucu bir araştırmaya girmiş bulunmaktayım. Tamam G2 teknik açıdan - ve görece geç çıkmasından dolayı - bir tık önde olabilir ancak samsung'ta bulduğum s/c rom desteğini bulamayacağım bunu baştan biliyorum. Ki benim için ölümcül bir olay bu :)

Sormak istediğim bazı sorular var ve karşılığında objektif cevaplar rica ediyorum sizlerden :helpsmilie:

- 4.3 romlarında çeşitli sorunlar mevcutmuş. Bu genel midir yoksa bireysel mi ?

- Son 4.4 dedikoduları nelerdir. Ne zaman çıkmasın bekleniyor. Yoğun bir şekilde takip eden var mı ?

- Şarj sorunu yaşayanlar oluyormuş. Ama bahsettiğim şey donanımsal anlamda. Soket bozulması vs. Bu çok yaşanan bir şey mi ? Sizde olmasa bile sıkça duyduğunuz bir şey mi bu _

- Oled ekranların en büyük belası Ghost screen dediğimiz olay hala devam ediyor mu ? Yani piksel tembelliğinden kaynaklanan ve çeşitli renklerde belli olabilen hayalet ekran diye adlandırılan arkada yazı, icon vb şeyler kalma olayı... *#0*# test ekranından baktınız mı buna daha önce ?

- Oyun performansı nasıl ? Takılan, frame düşüklüğü yaşayan oyunlar var mı ?
ghost screen s3 deki kadar olmasada devam ediyor oyun performansı iyi birde bildiğim kadarıyla samsung resmi açıklamada s4 ün bataryasaının şiştiğini söylemişti öbür sorular hakkında pek bir bilgi veremeyeceğim nexus 5e de bir bakmanızı tavsiye ediyorum

korkmazcakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum 6 aydir s4 kullanıyorum 4.3 yüklü ama herhangi bir sorunla karşılaşmadım etrafimda 3 kiside daha var onlardada yok sarj ile ilgili ne 4.3 ile ilgili nede donanımsal hiçbir şey yasamadim duymadım 4.4 ocak sonu gibi geliyor ghost screen sorunu hic yaşamadım mc4 asphalt 8 nova3 epoch rr oynuyorum hic takilma yaşamadım umarım faydalı olmusumdur ben sahsen cok memnunum s2 ve s3 te kullandim.

saoleite23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2-3 gün oldu telefonu alalı telefon tam dolu halde 17 saat gösteriyor bu arada hiç birşey açık degil ekranda otomatikde 4.3 sürümde donanımsal agrıza yok fakat bu pil olayı beni deli edecek wifi açıkken tak tak şarj inmeye başlıyor aceba herkezdemi böyle yoksa bendemi böyle yani bunu nasıl test etsem netice ulaşsam

saoleite23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardim edecek yok mu reset atsam duzelme imkani varmi yoksa ugrasmadan garantiyemi versem

ege_vet_hek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar samsung hub,tripadviser gibi programlarını uygulama yöneticisinde devre dışı bırakıyorum. menüde programların kısa yolları gözükmüyor. f akat bir süre sonra tekrar bunun gibi programlar aktif olup menüde kısa yolları görünüyor. sonuçta samsung uygulamalarını kullanmıyorum. neden kaynaklanıyor acaba? zaten programlarını telefondan kaldıramıyoruz buda samsungun kurnazlıgı.yardımcı olurmusunuz?

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Arkadaşlar 2-3 gün oldu telefonu alalı telefon tam dolu halde 17 saat gösteriyor bu arada hiç birşey açık degil ekranda otomatikde 4.3 sürümde donanımsal agrıza yok fakat bu pil olayı beni deli edecek wifi açıkken tak tak şarj inmeye başlıyor aceba herkezdemi böyle yoksa bendemi böyle yani bunu nasıl test etsem netice ulaşsam

Yardim edecek yok mu reset atsam duzelme imkani varmi yoksa ugrasmadan garantiyemi versem

Senin sonradan yüklediğin bir uygulama şarjı tüketiyordur. Bataryanın detaylarından bak hangi uygulama şarjın çoğunu tüketiyor. Eğer orada bir absürdlük yoksa uygulama yöneticisine gir, hangi process'ler işlemciyi meşgul ediyor ona bak. O meşgul eden uygulamayı telefondan kaldır.

Hangi telefonu alırsan al, senin yüklediğin uygulamalara göre şarj dayanma süresi değişecektir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben s4 ü kılıfsız kullanmayı denedim ama bi sorunum var. cebimden telefon çalarken çıkarmak istediğimde elim ekrana yani bu sürükleme yerlerine değdiğinde meşgule veriyo ve ben doğal olarak açamıyorm meşgule attığı için. bunu engellemenin yolu yok mu? bulamadım...

saoleite23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senin sonradan yüklediğin bir uygulama şarjı tüketiyordur. Bataryanın detaylarından bak hangi uygulama şarjın çoğunu tüketiyor. Eğer orada bir absürdlük yoksa uygulama yöneticisine gir, hangi process'ler işlemciyi meşgul ediyor ona bak. O meşgul eden uygulamayı telefondan kaldır.

Hangi telefonu alırsan al, senin yüklediğin uygulamalara göre şarj dayanma süresi değişecektir.

dediklerinizi yaptım fakat gene bi neticeye ulaşamadım ben size şöyle söyliyim hiçbirşey açık degil wifi dahil kapalı iken sadece böyle menüler arası dolaş yani demem o ki ekranı açık tut her 3-4 dk bir %1 eksiliyor yani bu arada ekran ışıgı ortanında altında sizce garantimi çözer yoksa resetlememi yapsam?

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
dediklerinizi yaptım fakat gene bi neticeye ulaşamadım ben size şöyle söyliyim hiçbirşey açık degil wifi dahil kapalı iken sadece böyle menüler arası dolaş yani demem o ki ekranı açık tut her 3-4 dk bir %1 eksiliyor yani bu arada ekran ışıgı ortanında altında sizce garantimi çözer yoksa resetlememi yapsam?

İyi de zaten bu sınıftaki telefonlar hepi topu 4-5 saat ekranlarını açık tutabilirler. Seninki de tutuyormuş işte. 60/3 = 20 yani saatte %20 yemiş olsa 5 saat ekranı açık durur. Herkes bilirki bu cihazlarda enerjiyi esas ekran tüketir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
daşlar samsung galaxy s4 aldım memnunum fakat bu sms yollarken sembollerden gülücük falan yolladığımızda sms'ler mms e dönüşüyor bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim

ege_vet_hek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar s voice u kullanmak istiyorum fakat türkçe dil desteği olmadan rehberdeki kişileri tanıyamıyor. türkçe dil apk çıkmıs sanırım fakat root yapmadan olmuyormus bilen, yardım edebilecek varmı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben ilk ciktigi gunden beri s4 kullaniyorum hic bir sorunla karsilasmadim istedigimi karsiliyor film indiriyorum sifreli kanallari bile izleyebiliyorum

kobesado

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar benim bir sorunum var.
Telefonum harika hızlı hiçbir sıkıntı yaşatmıyor.
kendi çektiğim videoları izlerken donuyor ve reset atıyor.
bazen 3. video'da oluyor bazen'de ilk video'da olmakta.
4.3 sürümüde yükledim fakat sorun çözülmedi?

saoleite23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ben s4 için 16 gb class10 micro sd alacam da rootsuz bi sekilde uygulamalar oyular sd karta taşınabiliyormu.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
64 GB Sd kart kullanan varmı arkadaşlar?
Samsung 64 GB XC u1 hafıza kartı aldım ancak telefon kapanıp açılıyor neden olabilir kartmı bozuk? telefon mu desteklemiyor?

saoleite23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
64 GB Sd kart kullanan varmı arkadaşlar?
Samsung 64 GB XC u1 hafıza kartı aldım ancak telefon kapanıp açılıyor neden olabilir kartmı bozuk? telefon mu desteklemiyor?

s4 64 gb sorun çıkartdıgını duymustum yani genel bir sorun olabilir yinede tam bilgim yok

myprecious

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar su s4 icin gelen 4.3 guncellemesi (keske yuklemeseydim) bu sorunun cozumu bulan var mi wifi 15 20 sn de aciliyor sarji cok hizli tukeniyor benim telefon yurtdisi mali GT I9505

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben galaxy s4 kullaniyorum ve cok memnunum. her gun yeni bi ozelliyin buluyorum bence samsung s4-un hakkini vermiw)