Samsung Galaxy S4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmeta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
ıphone alan bence markaya para veriyor. adam 8 mp kameradan yükseğe çıkmamış 2bin tl diyor. sadece tasarım olarak demir kullandı diye artı daha küçük diyemi almalıyız ıphone u?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galaxy s 4 arama yapamıyorum bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim ayrıca beni aradıklarında hiç ses gelmiyor hattımı başka telefona taktım çalıştı

gencler89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam cagerallstar benımde anabant sürümü aynı 2 tane güncelleme geldi son güncellemede bu anabant sürümü cıktı sorun yasıyorum ama kies e taktıgımda cihazınız kies aracılıgıyla yazlım yükseltmeyi desteklemiyor yazıyor mavi yazıyla sendede aynı sorun varmı acaba yani sürümün en son sürüm sıkıntı yok

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar son aldığınız güncelleme ile cihazınızın ana bant sürümünü yazarmısınız?

Benim cihazımda;
İ9500XXUBMG9

Android te yeniyim pek anlamıyorum bu işlerden en son güncelleme ile cihazin bilgileri nasil oluyor yazarsaniz cok memnun olurum TEŞEKKÜRLER

selam cagerallstar benımde anabant sürümü aynı 2 tane güncelleme geldi son güncellemede bu anabant sürümü cıktı sorun yasıyorum ama kies e taktıgımda cihazınız kies aracılıgıyla yazlım yükseltmeyi desteklemiyor yazıyor mavi yazıyla sendede aynı sorun varmı acaba yani sürümün en son sürüm sıkıntı yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
teknosadan ürün alınırmı adamlar ıskartaları satıyor. hemde piyasadan daha pahalıya.
teknosa firmaların hatalı mallarını satmaktan bıkmadı biz almaktan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba ;
konuşma, aranma, arama sürelerini hangi menüden açabilirim, yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler

by_arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iki günlük s4 serviste bir haftadır geçen cuma aldım pazar akşamı erkan gitti telefon çalışıyor ekran yok araştırdım forumda bir kişinin daha başına gelmiş hevesimi kaçırdı samsung ne zaman gelir servisten Allah bilir..

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
iki günlük s4 serviste bir haftadır geçen cuma aldım pazar akşamı erkan gitti telefon çalışıyor ekran yok araştırdım forumda bir kişinin daha başına gelmiş hevesimi kaçırdı samsung ne zaman gelir servisten Allah bilir..

Hangi servise verdin cogu telefonda oluyor.

by_arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hangi servise verdin cogu telefonda oluyor.

Maltepe deki servise verdim aradım durum nedir diye merkeze gönderecez dediler ve merkeze giden ürünün teslimatı uzun sürüyormuş ya çogu telefonda oluyor dediğini anlamadım

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bende aranızdayım,Galaxy S4 ile.

Fakat 1-2 içinde Note 3'e geçeceğim.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Maltepe deki servise verdim aradım durum nedir diye merkeze gönderecez dediler ve merkeze giden ürünün teslimatı uzun sürüyormuş ya çogu telefonda oluyor dediğini anlamadım

Eşime HTC ONE X almiştik aynı sekılde oldu servise gitti güncelleme oldu geri geldi.

Maltepe deki servisi bilmem ama kadıkoydekı bayagı hızlı . 2 gün gidiş 2 gün geliş 4 birazda o rada beklerse 1 haftayı bulur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba bende bişey sormak istiyorum, s4 kullanıyorum ve bikaç gündür e mail imde sorun var yeni mail geldiğinde uyarı vermıyo ve kendı kendıne güncellemiyo. ben girip yenile deyince yeni mail gelmiş mi ancak o zaman görebiliyorum, bazen onda bile sorun çıkartıo. ayarlarla ilgilimi sıkıntı var anlayamadım fikri olan varsa yardımcı olabilir mi? teşekkürler

Reaksiyon puanı
16,128
email alma ayarını yap ch@t527 1-5-10...1saat gibi güncelleme sıklığı ayarı varonu kontrol et.

Reaksiyon puanı
16,128
mesajlar>ayarlar>e-posta>alma seçenekleri>otomatik seçim süresi: 1dakika-5dakika-15dakika-30dakika-2saat-4saat-6saat şeklinde seçim var üstünde otomatik gönder/al:kapalı/sadece ana şebeke/açık seçeneği olan kısım var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bisey sorucam s4 bi güncelleme gelicekmiş sanırım işlemciyle alakalı olarak 4+4 cekirdeği kullanmayı sağlıcakmış sanırım bu doğrumu birde s4 de ram den yiyen herhangi bir programı pasifleştirebiliyormuyuz bunu öğrenmek istiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar samsungs s4 telefon aldım bi hafta oldu kapandı açılmıyor ekranda samsung logosu yanıp sonüyor fabrika ayarlarına geri dönmek için üç tuşa birden bastım ekran açıldı ama ilerlme sağlayamadım fikri olan var mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hepsi bende de var uygulamalara girerken telefon kendine reset atıyor,arama yaparken kendi kendine aramayı kesiyor,kameraya girdiğimde telefon kendi kendine reset atıyor,bazen görüşmelerde karşılıklı seslerimiz gitmiyor,ve aşırı derecede ısınıyor, arkadaşımda kullanıyor ama onda buna benzer en ufak bir sıkıntı yok garantiye göndersek acaba değişim kabul edilirmi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar s4 almayın tavsiyee etmiyorum telefon resmen sıkıntıı benim telefonda ses gitmiyor karşı tarafaa

lacrimale

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mesajlar>ayarlar>e-posta>alma seçenekleri>otomatik seçim süresi: 1dakika-5dakika-15dakika-30dakika-2saat-4saat-6saat şeklinde seçim var üstünde otomatik gönder/al:kapalı/sadece ana şebeke/açık seçeneği olan kısım var.

tsk ederım cvpladıgınız ıcın ama söyledığiniz adımlar yok tlfnun ayarlarında.alma seçeneği diye bi ayar yok. pm göndermek istedim ama olmadı. sorunu hala çözemedim :(

alierenaltay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung galaxy s4 icin 1. Kalite replika slim armor view kilif satiyorum.35 tl.fotograf ve video isteyenler mesaj yollayabilir :)

lacrimale

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
e-posta ayarında alma seçeneklerinde o.
evet bakıyorum ama yok. off bulamıyo yok dıyo demeyın üşenmeyip ayarlardakı seceneklerı yazıyorum
eposta>ayarlar>genel ayarlar>içeriği ot. sğdır,ot. ilerlet, msj ön izleme satırı,listedeki başlk satrı,silinenleri onayla, hızlı yanıtlar,spam adrsleri, öncekli göndrn ayarlrı,çevrim içi arama, filtreleme kuralları, ertelenn eposta göndrmi, varsylan grntü boyutu
eposta>mail>eposta bildirmleri(açık),zil sesi, titreşm,eposta senkronizsynu, prgram senk.,eposta senk. süresi,eposta alma bytu,imza, varsylan hesap, ofis dışı ayarlar, diğer ayarlr>hesp adı,kendini ccye ekle,ekleri ilet,resimler gstr,ekleri ot. indr, klasör eştleme ayarı, takvm senk.süresi,sunucu çöp poşti bş,kişiler senk.,takvm senk. et, sms senk. et, görüşme görnmü filtresi,senk çatşması dur.,güvenlk seç.,exchange sun. ayr.
çok uzun oldu biliyorum ama :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar samsun s4 almama sebeb olabilecek tek neden kulaklık ses performansı acaba kendi kulaklığından zaten bişey beklemiyorum ama X marka kaliteli bi kulaklık ile vereceği ses performansı nasıl acaba kullananlar bi söylerse.

calimocho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar samsun s4 almama sebeb olabilecek tek neden kulaklık ses performansı acaba kendi kulaklığından zaten bişey beklemiyorum ama X marka kaliteli bi kulaklık ile vereceği ses performansı nasıl acaba kullananlar bi söylerse.

Liquem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Ben s4 mini kullanicisiyim buna ragmen sson seste otobusun dinleye bilecegi bir muzik sesi veriyor orj kulakliginda tabiki x markali bir kulaklik daha farkli ses verebilir birde kulaklik cikisindaki sesi az bukursan romlayarak yüksekte biliyorsun diye biliyorum

calimocho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben s4 mini kullanicisiyim buna ragmen sson seste otobusun dinleye bilecegi bir muzik sesi veriyor orj kulakliginda tabiki x markali bir kulaklik daha farkli ses verebilir birde kulaklik cikisindaki sesi az bukursan romlayarak yüksekte biliyorsun diye biliyorum
Teşekkürler cevabın için