S
SDN Okuru
SDN Okuru
ıphone alan bence markaya para veriyor. adam 8 mp kameradan yükseğe çıkmamış 2bin tl diyor. sadece tasarım olarak demir kullandı diye artı daha küçük diyemi almalıyız ıphone u?
Arkadaşlar son aldığınız güncelleme ile cihazınızın ana bant sürümünü yazarmısınız?
Benim cihazımda;
İ9500XXUBMG9
Android te yeniyim pek anlamıyorum bu işlerden en son güncelleme ile cihazin bilgileri nasil oluyor yazarsaniz cok memnun olurum TEŞEKKÜRLER
Merhaba ;
konuşma, aranma, arama sürelerini hangi menüden açabilirim, yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler
iki günlük s4 serviste bir haftadır geçen cuma aldım pazar akşamı erkan gitti telefon çalışıyor ekran yok araştırdım forumda bir kişinin daha başına gelmiş hevesimi kaçırdı samsung ne zaman gelir servisten Allah bilir..
Hangi servise verdin cogu telefonda oluyor.
Maltepe deki servise verdim aradım durum nedir diye merkeze gönderecez dediler ve merkeze giden ürünün teslimatı uzun sürüyormuş ya çogu telefonda oluyor dediğini anlamadım
arkadaşlar s4 almayın tavsiyee etmiyorum telefon resmen sıkıntıı benim telefonda ses gitmiyor karşı tarafaa
mesajlar>ayarlar>e-posta>alma seçenekleri>otomatik seçim süresi: 1dakika-5dakika-15dakika-30dakika-2saat-4saat-6saat şeklinde seçim var üstünde otomatik gönder/al:kapalı/sadece ana şebeke/açık seçeneği olan kısım var.
evet bakıyorum ama yok. off bulamıyo yok dıyo demeyın üşenmeyip ayarlardakı seceneklerı yazıyorume-posta ayarında alma seçeneklerinde o.
Merhaba arkadaşlar samsun s4 almama sebeb olabilecek tek neden kulaklık ses performansı acaba kendi kulaklığından zaten bişey beklemiyorum ama X marka kaliteli bi kulaklık ile vereceği ses performansı nasıl acaba kullananlar bi söylerse.
Teşekkürler cevabın içinBen s4 mini kullanicisiyim buna ragmen sson seste otobusun dinleye bilecegi bir muzik sesi veriyor orj kulakliginda tabiki x markali bir kulaklik daha farkli ses verebilir birde kulaklik cikisindaki sesi az bukursan romlayarak yüksekte biliyorsun diye biliyorum