Samsung Galaxy S4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmeta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Yarın öbürgün yine değiştirirsin sen. :D
yok 6 çıkınca artık :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İyi yapmissiniz hocam bakalım bende alacağım da millet uç kagitci olmuş Apple iPhone 5 in üzerine utanmadan500 lira isiyorlar
kapali kutu s4 alayım diorm benim cihaz üstüne 100 felan deseler amenna benim cihaz da sıfır sayılır sonucta servisten yeni geldiler beklemedeyim hayırlı bir müşteri çıkar sa vereceğim
aynen benim 32 lik ip5 imi 1400 den sayacakmışmış adi herif :D neyse 2000 den sattım 1900 e s3 aldım işte :D

Reaksiyon puanı
2,148
Olur öyle. :D S3'ün üstüne iki telefon değiştirdin ben hala aynen devam ediyorum. :D S4 1380 burada. :P

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
valla 1450 ye paralel ithalat vardı yemedi açıcası :D ben elektronikte biraz şansızımdır da :D sen ne kullanıyorusn bu arada :D ha bir de s3 ten sonra 2 cihaz değiştirmedim :D
note 1 aldım sattım lg aldım onu da sattım htc aldım onu kardeşime verdim sonra bir daha note a dönüş yaptım onu orman şefi arkadaşım aldı sonra ip5 geldi işte :D ondan sonrası malum s4 :D

Reaksiyon puanı
2,148
valla 1450 ye paralel ithalat vardı yemedi açıcası :D ben elektronikte biraz şansızımdır da :D sen ne kullanıyorusn bu arada :D ha bir de s3 ten sonra 2 cihaz değiştirmedim :D
note 1 aldım sattım lg aldım onu da sattım htc aldım onu kardeşime verdim sonra bir daha note a dönüş yaptım onu orman şefi arkadaşım aldı sonra ip5 geldi işte :D ondan sonrası malum s4 :D

Oo ben o kadarını bilmiyorum ya s3den sonra ip5 sonra s4 sanıyorum maşallah sana :D S3'e devam benim. :)

Ölü Pixel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok 6 çıkınca artık :D

aynen benim 32 lik ip5 imi 1400 den sayacakmışmış adi herif :D neyse 2000 den sattım 1900 e s3 aldım işte :D
Ohooo sencoook iyi satmissin hocam ben 1700 1650 arası vereceğim cihazı hatta kredi kartına 12 taksit muhabbeti de geçerli :)

Yani demem o ki bize de yardımcı olda bizde satalım :))

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
valla benim denk geliş oldu dh ye ilan açmıştım 2-3 hafta bekledi sonra bulunduğum bölgeden bir arkadaş geldi aldı cihazın temizliğini görünce uçtu gitti valla :D sendeki de mi 32 lik ?

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
valla benim denk geliş oldu dh ye ilan açmıştım 2-3 hafta bekledi sonra bulunduğum bölgeden bir arkadaş geldi aldı cihazın temizliğini görünce uçtu gitti valla :D sendeki de mi 32 lik ?

Cihazın ses kalitesi, şiddeti ,ekranı nasıl. Flash ile de çölleşme oluyor mu ? İso değer aralığı kaç ile kaç arasında. AMOLED iP 5 e göre renkleri daha mı canlı veriyor ( Beyaz hariç ) .

Anlat bakalım biraz. :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Cihazın ses kalitesi, şiddeti ,ekranı nasıl. Flash ile de çölleşme oluyor mu ? İso değer aralığı kaç ile kaç arasında. AMOLED iP 5 e göre renkleri daha mı canlı veriyor ( Beyaz hariç ) .

Anlat bakalım biraz. :)
ses kalitesi yeterli ses şiddeti ip5 e göre daha fazla poweramp kullanıyorum zaten harika oluyor.
Ekran başarılı hatta mükemmel olmuş ilk yaptığım iş güneş altına çıkmak oldu zira s3 te hiç bir şekilde görünmüyordu ekran ve s4 de bu sorunu öenmli ölçüde aşmışlar. Çözünürlük hakkında bir şey yazmaya gerek yok zaten :D Beyaz renkler bu sefer oldukça tatminkar soğuk mavi renk yok yani :)
Fotoğraf kalitesi beni çok şaşırttı gündüz çekimleri ortalamanın üstü kompaktan cihazlardan bile çok iyi gece çekimleri de oldukça başarılı kumlanma elbette özellikle çok karanlık ortamda çekildiyse oluyor ama bunu yüsek çözünürlük sayesinde telefi ediyor :) ha bir de sonuçta dslr performansı beklememek lazım. Gece çekimi hakkında şunu söyleyebilirim yeterli sayılacak ışık varsa sonuçlar çok başarılı :)

uyar006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar,sony experia kullanan bi arkadaşımla telde konuştum sesi o kadar net ve pürüssüz geliyorduki hd ses mi denir bilemedim sanki yanımda oturuyormuş hissi verdi,hemem s4 olan birini aradım aynı umutla bildiğin metalik tel sesi geldi yine,bunu yaşayanınız var mı?sony den mi kaynaklanıyo acaba ?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bende bir sorun yok hatta arkadaşlarım sesimin çok yüksek geldiğini söylüyorlar :D
bu arada bu slow motion olayı süpermiş yau hem hd formatında kaydediyor hem de 8 kat yavaşlatılmış bir kayıt olanağı sunuyor yalnız devasa yer kaplıyor :D

Ölü Pixel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kamera kayıtlarını sd karta otomatik kayıt olayı var demi hocam ?

galaxsy s4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar malum ısınma, geçişlerde titreme muhabbetine telefonu 18.05.2013 te avcılar servise verdim. bu gün aradım işlem tamamlanmış =)) nasıl dedim? cihazı da değişim talebiyle vermiştim. kullanıcılardan farklı güncellemeler oluyor servislerde, cihazınızı alıp deneyin, sorun devam ederse tekrar getirin değişim talebiyle genel müdürlüğe aktaralım dediler. sağolsun Ferhat Bey var, çok ilgilendi. mesai saatinden sonra aramama rağmen. yarın telefonu alıcam. bakalım ne değişmiş. pek umudum yok ama sonucunu yazarım yine. bir kere midem bulandı, bakalım işin sonu nereye gidecek :hammer:

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bende bir sorun yok hatta arkadaşlarım sesimin çok yüksek geldiğini söylüyorlar :D
bu arada bu slow motion olayı süpermiş yau hem hd formatında kaydediyor hem de 8 kat yavaşlatılmış bir kayıt olanağı sunuyor yalnız devasa yer kaplıyor :D

Sonunda aldın.Para bol herhalde sürekli değiştiriyorsun.:D

Hayırlı olsun bu arada.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Sonunda aldın.Para bol herhalde sürekli değiştiriyorsun.:D

Hayırlı olsun bu arada.

sağolasın :D yok para bolluğundan değil de (tabi o da var :D ) elimdeki cihazları iyi fiyattan çıkarıyorum. ip5 i 2000 e sattım 1900 e s4 aldım işte :D para bile kaldı o derece :D

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
sağolasın :D yok para bolluğundan değil de (tabi o da var :D ) elimdeki cihazları iyi fiyattan çıkarıyorum. ip5 i 2000 e sattım 1900 e s4 aldım işte :D para bile kaldı o derece :D

Ben şuan S3 mini ile idare ediyorum.Geçiçi olarak Note 2 arıyorum.

Note 3'ü beklemek daha iyi olur diye düşünüyorum.

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2

S4 tatmin etti herhalde seni. Renklerin canlılığı nasıl ekranda. Keskinlik , kontrast nasıl. Doygun mu ? Htc One ile karşılaştıracak olsan artıları neler eksileri neler. Htc One ile ekran konusunda büyük bir fark var mı ?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
S4 tatmin etti herhalde seni. Renklerin canlılığı nasıl ekranda. Keskinlik , kontrast nasıl. Doygun mu ? Htc One ile karşılaştıracak olsan artıları neler eksileri neler. Htc One ile ekran konusunda büyük bir fark var mı ?

htc one a göre renkler çok daha canlı keskinlik zaten 2 si de çok başarılı :D s4 memnun etmeyi başardı en azında s3 de yaşadığım hayal kırıklığı olmadı. Boyuta geleceksek kesinlik bundan ideali olamaz :) beyaz konusunda htc 1 adım daha önce ama çok bi fark yok diğer amoled modelindeki gibi soğuk mavi renk yok :D ayrıca bildirim ışığı daha parlak yanıyor o iyi olmuş bir şekilde gözünüze çarpıyor :) başka sorun varsa yanıtlayabilirim. Bu arada sinegram fotoğraf çekimi harika olmuş :) sn de 192 kare hd formatlı videodan bahsetmiyorum bile matrix bile çekersiniz :D arkadaşı atlarken çektim mükemmel bir görüntü çıkıyor 1 sn yi 8 sn ye ye sığdırıyor varın siz düşünün :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Samsung Galaxy S4 i9500 Kamera Reset Çözümü

evet arkadaşlar kamera reset sorununa yazılımsal çözüm geldi arkadaşın cihazı bazen reset atıyordu onda denedik sıkıntı yok. İlginçtir ben hiç karşılaşmadım neyse öncelikle Kernel i güncelleyeceğiz.

CWM : http://d-h.st/u6f
Odin : http://d-h.st/E9V

kerneli kurduktan sonra ise

CWM : http://d-h.st/YYl

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
htc one a göre renkler çok daha canlı keskinlik zaten 2 si de çok başarılı :D s4 memnun etmeyi başardı en azında s3 de yaşadığım hayal kırıklığı olmadı. Boyuta geleceksek kesinlik bundan ideali olamaz :) beyaz konusunda htc 1 adım daha önce ama çok bi fark yok diğer amoled modelindeki gibi soğuk mavi renk yok :D ayrıca bildirim ışığı daha parlak yanıyor o iyi olmuş bir şekilde gözünüze çarpıyor :) başka sorun varsa yanıtlayabilirim. Bu arada sinegram fotoğraf çekimi harika olmuş :) sn de 192 kare hd formatlı videodan bahsetmiyorum bile matrix bile çekersiniz :D arkadaşı atlarken çektim mükemmel bir görüntü çıkıyor 1 sn yi 8 sn ye ye sığdırıyor varın siz düşünün :D

hd-image-composite-1-645x241.jpg

hd-image-composite-3-645x241.jpg

white-composite-645x241.jpg

hd-image-composite-2-645x241.jpg

Sol Galaxy S4 Sağ Htc One. Kafamı karıştırdı biraz. Bunlar bariz olarak görülüyor mu ? Baksana Htc One daha keskin ve canlı. Keskin olması doğal ama canlılığı LCD ekranlara AMOLED nasıl veriyor anlayamadım. Beyazlar da yeşilimsilik varmı ? Full parlaklıkta beyazlar tam beyaz mı ? ( Kesin cevap istiyorum ) :) Parlak beyaz demiyorum tam olması gereken doğal beyaz mı ?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
[MENTION=313980]RedQueen[/MENTION] onu görebilmek için 1 cm ekrana yaklaşıp eline büyüteç alman lazım :D beyaz konusunda dediğim gibi başarılı performans sergiliyor buz mavisi etkisi yok :) Ayrıca ekran modundan doğal renkleri seçersen lcd gibi gösterebiliyor :) ben o şekilde kullanıyorum :)

Ölü Pixel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
An itibari ilə bende bu kervana katıldım zor yaziyorum ip 5drn sonra swith key klavyeyi nasik aktif edeceğiz

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
meraklısına slow motion denemem :D 8 kat daha yavaşlatılmıştır bile bilir bu kuşlar çok hızlı manevra yapar :D
[MENTION=336538]Ölü Pixel[/MENTION] hayırlı olsun :) swiftkey göremedim ben zamanında satın almıştım yükledim direk. Gelse kurmazdı herhalde :D

[video=youtube;pISjw8nlIs4]http://www.youtube.com/watch?v=pISjw8nlIs4[/video]

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Sol Galaxy S4 Sağ Htc One. Kafamı karıştırdı biraz. Bunlar bariz olarak görülüyor mu ? Baksana Htc One daha keskin ve canlı. Keskin olması doğal ama canlılığı LCD ekranlara AMOLED nasıl veriyor anlayamadım. Beyazlar da yeşilimsilik varmı ? Full parlaklıkta beyazlar tam beyaz mı ? ( Kesin cevap istiyorum ) :) Parlak beyaz demiyorum tam olması gereken doğal beyaz mı ?
Biraz yanlış incelemişsin fotoğrafları. İki telefonun kamerasını da bilmiyorum ama şu görüntülerden sana yardımcı olacağım şey S4ün daha keskin olması ve renklerinin daha doğru olmasıdır. Keskinlik %3200 yaklaştığında fotoğrafa bozulma var mı yoksa keskin çizgiler duruyor mu budur. Renklerse yine doygun olması değil doğru olmasıdır ;)

ranegade95

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizdede bu sorun varmı ayarlar cihazımda ses ile kontrol seçeneği gidiyor telefonu 2 defa fabrika ayarlarına döndürdüm geldi sonra akıllı bekleme falan temassız hareket ayarlarını yaptım telefonu yeniden başlattım falan sonra baktım ses ile kontrol seceneği gitmiş sizde var mı ?

cmrztrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefon kullananlar herhangi bi sorun yaşadımı acaba bende almayı düşünüyorumda öyle büyük bir sorun yaşayan oldumu aranızda

uyar006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
millet temassız cağrı cevaplamayı kullananınız var mı ben bulamadım desem..