Samsung Galaxy S4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmeta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

e|2hNx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kullandıkca yeni sıkıntılarla karşılaşmaya başladım,16 gündür kullanıyorum ısınma dışında bi sıkıntı yok gibiydi ama bugün telefon kameradayken kapanıp acıldı ayrıca görüşme yaparken de görüşmeyi kesti.Bugüne kadar böle bişi olmamıştı bu sorunlarla karşılaşanınız var mı? Yoksa benim cihazda mı bi arıza var?

ısınma olayı şuandaki tüm akıllı telefonlarda HTC SONY SAMSUNG hepsinde var ama dediğin görüşme kesilmesi yada kamera kapanıp açılma olayı ilk kez senden duydum bende kullanıyorum bir problem yok .

berkayonay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar SGS4 aldım , yanına bir de 16gb class 10 hafıza kartı aldım , fakat telefon bazen hafıza kartını gormuyor , bi anda çıkartıldı uyarısı veriyor , biçinlendirmede hangi formatı kullanmalıyım sizce ?

uyar006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
- - - Mesaj Güncellendi - - -

ısınma olayı şuandaki tüm akıllı telefonlarda HTC SONY SAMSUNG hepsinde var ama dediğin görüşme kesilmesi yada kamera kapanıp açılma olayı ilk kez senden duydum bende kullanıyorum bir problem yok .
Yanlış anlaşılmasın, kamera değil tel kendine reset attı,az önce yine s4 kullanan bi arkadaşa sordum oda aynı sorunu yaşadığını söledi,onunki henüz 4 günlük cihaz,sonrasında teknik servisi aradım oda telefonu yedekleyip fabrika ayarlarına geri döndürmemi ve sorun devam ederse 30 iş günü içerisinse değişim sağlıcaklarını belirtti.Şimdi onu denicem,

e|2hNx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yanlış anlaşılmasın, kamera değil tel kendine reset attı,az önce yine s4 kullanan bi arkadaşa sordum oda aynı sorunu yaşadığını söledi,onunki henüz 4 günlük cihaz,sonrasında teknik servisi aradım oda telefonu yedekleyip fabrika ayarlarına geri döndürmemi ve sorun devam ederse 30 iş günü içerisinse değişim sağlıcaklarını belirtti.Şimdi onu denicem,

peki ne yaparken reset atıyor sende ? daha çok neleri açtığında reset attığını farkettin

uyar006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bazen kamerayı acarken,bazende durup dururken.Allah allah,hepsinin bugüne rastlaması da enteresan oldu gerçekten

S

SDN Okuru

SDN Okuru
rehber takılıyorrrrr bazen girerken uygulama acıkkne yapmıyor ama kapatıktan sonra tekrar gırdıgımde takılıyo biraz ne yapmalıyızzz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yahu bu ısınma yüzünden oyun oynamaktan korkmaya başladım acaba bu telefon çok sınınca oyundan çıkayımmı yoksa çıkmasamda olurmu? telefon zarar görürmü?

Zoi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçen gün telefon kamerayı açtığımda dondu ve resetledi yanlız telefon tekrar açıldığında sol altta güvenli mod yazıyordu telefonu restart ettim tekrar açıldı, uygulamalarımı sayfa sayfa düzenlemiştim bu ayarlarımın hepsini sıfırlanmış oldu böylelikle eski haline döndü telefon anlayamadım nedenini.

Birde güncellemeden sonra telefonun zil sesini açarken ya da kapatırken zil sesi seviyesini gösteren çubuk ilerlemiyor takılıyor ve bir anda ya ses yükseliyor yada titreşime geçiyor. Güncelleme yapan arkadaşlar böyle sorun yaşıyor mu acaba bilgi verebilir misiniz?

hoal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu ne abi ya.7 sayfa yorumun hepsinide okudum.bu 1 hafta icinde falan alacaktim bende s4 ama ne yalan soyluyum korktum almaya. herkes biraz biraz kotulemis.bende bi kac bisey soruyum.
Kullanilabilir hafiza,hafiza kartiyla desteklenebiliyor mu?
Peki oyunlar hafiza kartina tasinabiliyor mu?
Ve 32 gb fiyati ne olur?

clapton

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rootlarsan hafıza kartına taşıyabilirsin

32 gb bildiğim kadarıyla sadece türkcellde olacak ve fiyatı 2099 tl 21 mayıstan itibaren satışa çıkacak şu an ön satışta...

bu arada her şeyiyle mükemmel bir telefon sanırım ki yok :/ hepsinde hatalar var... bence yazılımsal hatalar düzeltilebilir ama kasa problemleri falan imkansız yani doğal olarak :) [MENTION=347133]hoal[/MENTION]

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Şu kumanda klimaları ve dsmartı da kontrol edebilseydi süper olacaktı :D neyse olmazsa bi bakayım rootlayacam cihazı Torrent dosyalarını hafıza kartına nedense atamıyor :)

galaxsy s4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kullandıkca yeni sıkıntılarla karşılaşmaya başladım,16 gündür kullanıyorum ısınma dışında bi sıkıntı yok gibiydi ama bugün telefon kameradayken kapanıp acıldı ayrıca görüşme yaparken de görüşmeyi kesti.Bugüne kadar böle bişi olmamıştı bu sorunlarla karşılaşanınız var mı? Yoksa benim cihazda mı bi arıza var?

arkadaşım aynı sorun bende de bir defa oldu. aşırı ısınma ve geçişlerde titreme de cabası. bu gün telefonu servise teslim ettim. ayrıca bilginiz olsun. Garanti Belgesi Uygulama Esaslarına Dair Yönetmelikte yapılan değişiklikler ile azami tamir süresi 20 iş gününe indirilmiştir. iş günü hesabına cumartesi de dahil edilmektedir. ayrıca söz konusu arıza 10 iş günü içerisinde giderilemezse imalatçı-üretici veya ithalatçı, malın tamiri tamamlanıncaya kadar, benzer özelliklere sahip başka bir malı tüketicinin kullanımına tahsis etmek zorundadır.

Ölü Pixel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Galaxy S4 Kullananlar Kulubu Olarak S4 Alınmalı mıdır ? 1600 TL Cıvarında Bır Fıyata Alacagım Ama Forumlarda Goruyorum ki

Isınma Problemi
Cihazın Reset Atma Problemi
TouchWiz Durduruldu Hatası
Kamera Durduruldu Hatası
Şarjın Sel Olup Akıp Gitmesi...

Bunlarla Sizde Karşılaştınız mı ? Yanı Kronik bir problemmi ?

Ölü Pixel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=269996]Liweru[/MENTION] eğer cevabınız banaysa
yazı yazmış olmak için yazdığınız için teşekkür ederim ^^

Zoi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben ilgili yerlere mail yolladım telefonun iadesini talep ettim yenisini de almayı düşünmüyorum. telefonun sağ üst köşesinde ses çıkıyor telefonun kapağından değil içindeki plastik bölümden ses çıkıyor tuttuğunda bu ne biçim iş anlamadım ya. Kesinlikle iade almaları için her yolu deneyeceğim. Soğudum bu telefondan. Telefonla görüşme yapamıyorum ısınıyor yüzümü yakıyor sıcaklığı, oyun oynayamıyorum ekran yanıyor, nette dolaşamıyorum ısınıyor ee ne yapıcam bu telefonu süs olarak mı aldık s3'ten ne kadar memnundum ya iade alsınlar olmadı note 2 alırım yada yenisini beklerim bilmiyorum henüz çok canım sıkıldı bu işe.

Alacak olan arkadaşlara tavsiyem bence beklesinler bu sorunlarla ya Samsung bu telefonları toplayacak yada telafisini bir şekilde yapacaktır diye düşünüyorum.

Ölü Pixel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Vay arkdas herkez bin pişman bende mı almaktan vazgecsem
iPhone ile Samsung s4 takas edelim dediğim Zaman s4 için uZerine 400 lira para istiyorlar o derece yani :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
valla ip5 ten geçiş yaptım 3 gün oldu çok memnunum şükür bende en ufak bir sorun yok :) Neyse valla cihazım canavar oldu rootladım bu sayede hafıza probleminden kurtuldum :D bugün kılıfta aldım 10 numara oldu cihaz :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Telefoncu bir arkadaştan :) tela çıkışlı bu arada cihaz. Büyük mağazalar kazanacağına esnaf arkadaşımız kazansın dedim :)

Ölü Pixel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Daha satışa çıkmamış derken?
Dün satışa çıktı ve sabah 10'da almaya gittiğimde kuyruk vardı.
Dünyadan bi haber yaşarken neden bu eleştiri? S5 konusunu da sen açarsın artık...

Telefoncu bir arkadaştan :) tela çıkışlı bu arada cihaz. Büyük mağazalar kazanacağına esnaf arkadaşımız kazansın dedim :)
İyi yapmissiniz hocam bakalım bende alacağım da millet uç kagitci olmuş Apple iPhone 5 in üzerine utanmadan500 lira isiyorlar
kapali kutu s4 alayım diorm benim cihaz üstüne 100 felan deseler amenna benim cihaz da sıfır sayılır sonucta servisten yeni geldiler beklemedeyim hayırlı bir müşteri çıkar sa vereceğim

Reaksiyon puanı
2,148
valla ip5 ten geçiş yaptım 3 gün oldu çok memnunum şükür bende en ufak bir sorun yok :) Neyse valla cihazım canavar oldu rootladım bu sayede hafıza probleminden kurtuldum :D bugün kılıfta aldım 10 numara oldu cihaz :D

Yarın öbürgün yine değiştirirsin sen. :D

savliusta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güncelleme desteğinde samsung tasarım ve malzeme kalitesinde htc desek yanlış olmaz sanırım :)