Samsung Galaxy S4 Donma sorunu yardım

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Zaten tüm yuklediğim uygulamaları sildim telefonda şu an kendi uygulamalrında başka uygulama yok ama halen bu sorun devam ediyor virüs programları ile de tarama yaptım temiz görüküyor.

fabrika ayarlarına döndür.. büyük ihtimal vürüs bulaşmış bazı viris programları bu vürüsleri görmüyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar çok önemli bi konu değil ama numara tuşlarken alan kodundan sonra boşluk bırakmıyor. 05xxxxxxxxx şeklinde yapıyor bunun 05xx xxx xxxx şeklinde ayırması için bi ayar var mı ben bulamadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s4 ü yeni aldım telefon kapanmıyo yeniden başlatmıyo ve mesajlaı silmiyo. yapılcak herşeyi yaptım ama hala tık yok bir bilginiz var mı arkadaşlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar sorun hafız akartında ben de vardı aynı sorun hafıza kartındaymış

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm eleykum hayirli geceler benim bi sorunum var ben s4 repikal aldim ben bu cihaza format atmak istiyorum orginal format uyar mi. ve s4 orginal kamera repikal s4 uyarmi. bu soruya cvl verirseniz çökk mekbul geçer.. tşk hayirli akşamlar...

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar 10 gün önce Samsung Galaxy S4 aldım. telefon iyi güzel hoş mama bir kaç gündür telefonda kasılmalar başladı menü geçişlerinde veya numara tuşlarken mesaj yazarken tuşladıktan 1 kaç saniye sonra yazıyor. bu sorun bir hayli canımı sıkmaya başladı telefondan soğumaya başladım bu sorunu nasıl çözebilirim ilgilenirseniz sevinirim. :helpsmilie:
Nasil telefon kullaniyorsunuz ne yüklüyorsunuz yoksa ustunde tepiniyormusunuz bendede s4 var 2014 un 7. Ayında aldım ve hic takilma donma yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonu aciyorum s4ü. Clean master tarafından korunuyorsunuz dedigi anda donuyor. Dokunmatik ve orta tus işliyor ama donuk durumda Yardım lütfen -.-

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ayarlar gir gelismis secenekleregir orada animasyon la ilgili secenekleri kapat sorun cozulur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
rootlasın mı ne yapsın peki ?(bende aynı sorundan muzdarip'im )

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bende de var hatta gelen mesaj olunca ekranı açamıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar telefonum hep açılırken donuyor ve hiç açılmıyor samsung galaxy s4 açılısında hep kalıyor neden olabilir yardımm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
guncelleme yap sorun cozulecek bendede olmusdu ben yapdim sorun kalmadi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben telefonu aldığımda donuyodu hala donuya oyunda bile biraz beklersen kendine geri geliyor ltfen cvaplarınızı bekliyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler arkadsim kingroot diye bise yukletti kameraya tikladim silindi format attim gelmedim mesajlari bekliyorum s4mini