Samsung Galaxy S4 Donma sorunu yardım

kalmahades

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 10 gün önce Samsung Galaxy S4 aldım. telefon iyi güzel hoş mama bir kaç gündür telefonda kasılmalar başladı menü geçişlerinde veya numara tuşlarken mesaj yazarken tuşladıktan 1 kaç saniye sonra yazıyor. bu sorun bir hayli canımı sıkmaya başladı telefondan soğumaya başladım bu sorunu nasıl çözebilirim ilgilenirseniz sevinirim. :helpsmilie:

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
sen o zaman 10ghz lık bı telefon al 1.6 yetmıyorsa oyun uygulama yuklersen telefon hafızasına otomatıkmen dunyanın en ıyı telefonuda olsa kasma çok az olur

o zaman telefon hafızasına hiç bişey yükleme sil hepsini donma fılan yaşamassın ;)

kalmahades

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten tüm yuklediğim uygulamaları sildim telefonda şu an kendi uygulamalrında başka uygulama yok ama halen bu sorun devam ediyor virüs programları ile de tarama yaptım temiz görüküyor.

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Klasik Samsung sorunu. Samsung'un cihazlarında kullandığı Touchwiz arayüzünün sebep olduğu kasmalar. Uygulamacık kısmında, açık uygulamaları gördüğün kısımda, rehberde hep kasma mevcut. Yine arayüzde rastgele kasmalar yaşayabilirsin. Bu durum seni çok rahatsız ediyorsa yanlış telefon seçmişsin söyleyim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sen o zaman 10ghz lık bı telefon al 1.6 yetmıyorsa oyun uygulama yuklersen telefon hafızasına otomatıkmen dunyanın en ıyı telefonuda olsa kasma çok az olur

o zaman telefon hafızasına hiç bişey yükleme sil hepsini donma fılan yaşamassın ;)

Cidden? Nexus 4, iPhone 5, HTC One, LG Optimus G falan kasmıyor ama dünyanın en iyi telefonu olan Galaxy S4 kasabilir öyle mi? Saydığım cihazların hiçbirinde de Galaxy S4'teki donanım yok nedense. Demek ki yazılım düzgün kodlanınca 10 GHz'lik işlemci değil 1,2-1,5 GHz'lik işlemci de kasmıyormuş. Samsung donanım olarak iyi olabilir ama yazılım olarak her zaman başarısız olan bir firma. Kabullenemeyen varsa buyursun gelsin tartışalım.

kalmahades

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu ilk aldığım zaman böyle bir sorun yoktu ama sonradan başladı bu sorun.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Sonuna kadar hak veriyorum kutusundan sıfır çıkardığınız S4ü açın bekleyin kendine gelsin sonra açılışta olur demeyin diye diyorum.(S3tede aynı sorun var.) kendine gelsin telefon. Widget ekranına gelin o ekranda ilk başta kasacak telefon. Bi orasını burasını kurcalarken iki dklığına tespit ettim bunu. Birden fazla uygulama açıkken falan kasıyor. Ayrıca note 2 asphalt 7de kasan bir oyun iphone 5 karşılaştırmalı videosunda gördüm. Samsung donanımı koyuyorda tasarım kamera ve yazılım boş. İstediğin kadar güncelleme ver. Diğer telefonların eski sürümleri daha performanslı çalışıyorsa istersen android 433.3 ver telefona. Gene boş gene boş

ali1792

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam tam olarak touchwiz den kaynaklanmiyor sorunlar mesela ben s3 u ilk aldigimda donma ve kasma sorunundan muzdariptim ama custom rom yerine orjinal almanya romunu yükledim telefona ve bu sorunla aylardir karşılaşmadım yani ulke romlari cok farkettiriyo telefona performans acisindan hatali kodlanmış ulke romlari basa bela ama touchwiz genel olarak telefonu yoran bir arayüz bunda sana katilirim

kalmahades

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yada bide diyorlar samsung un amiral gemisi diye çok sinir bozucu yha altı üstü numara tuşluyorum bn bastıktan 1 sn sonra tuşlanıyoor. :@

kalmahades

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arakadşlar ilgilenenler için teşekkürler sorun çöüldü :)

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ben samsung s4 ü traktöre benzetiyorum. motor çok kuvvetli ama bir tofaş şahin kadar akıcı değil :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sorunu nasıl çözülüdüğünü biri de açıkça yazabilirmi ???

kalmahades

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar format attim telefon ilk kutu acilmis gibi oldu tertemiz hic takilma yok ayrica çok da hizli. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:glare:s4 mini s4 kullanan aktif kullanıcılar almayı düşünüyorum sorunları çok fazlamı şarjda patlama flan:rolleyes:

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Klasik Samsung sorunu. Samsung'un cihazlarında kullandığı Touchwiz arayüzünün sebep olduğu kasmalar. Uygulamacık kısmında, açık uygulamaları gördüğün kısımda, rehberde hep kasma mevcut. Yine arayüzde rastgele kasmalar yaşayabilirsin. Bu durum seni çok rahatsız ediyorsa yanlış telefon seçmişsin söyleyim.

Cidden? Nexus 4, iPhone 5, HTC One, LG Optimus G falan kasmıyor ama dünyanın en iyi telefonu olan Galaxy S4 kasabilir öyle mi? Saydığım cihazların hiçbirinde de Galaxy S4'teki donanım yok nedense. Demek ki yazılım düzgün kodlanınca 10 GHz'lik işlemci değil 1,2-1,5 GHz'lik işlemci de kasmıyormuş. Samsung donanım olarak iyi olabilir ama yazılım olarak her zaman başarısız olan bir firma. Kabullenemeyen varsa buyursun gelsin tartışalım.

bende kullanıyorum hiç kasma takılma hele donma hiç yok yag gibi sen marketin dışında uygulama yüklediysen vürüs kapma ihtimali yüksek

bendede s4 var ve telefon tamamen dolu ve en ufak bir kasma yok

bendede öle tam dolu telefon ne kasma ne donma hiç bişi yok akıyor resmen :)

vbb_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Saçmalama s4 donma olmuyor.Senin telefon dubai işidir.Yani Spottur.

berklann

Asistan
Reaksiyon puanı
3
her cihazda olacak bir problem olacağını düşünmüyorum samsung son yıllarda yazılım konusunda kendini geliştirdi.

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bende kullanıyorum hiç kasma takılma hele donma hiç yok yag gibi sen marketin dışında uygulama yüklediysen vürüs kapma ihtimali yüksek

bendede öle tam dolu telefon ne kasma ne donma hiç bişi yok akıyor resmen :)

Yazdığım mesajın tarihine bak. O mesajdan sonra çıkan güncellemeyi yükledin mi? Yüklediysen gelip ahkam kesme burada. Mesajı yazdığım tarihte güncel yazılıma sahip S4'lerde belirgin kasılma sorunu vardı. Güncelleme ile çoğunu düzelttiler.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Yazdığım mesajın tarihine bak. O mesajdan sonra çıkan güncellemeyi yükledin mi? Yüklediysen gelip ahkam kesme burada. Mesajı yazdığım tarihte güncel yazılıma sahip S4'lerde belirgin kasılma sorunu vardı. Güncelleme ile çoğunu düzelttiler.

güncelleme yi yüklemeden önce de kasma yoktu güncellemeden sonrada yok asıl sen bilip bilmeden konuşma

not : asla fan deilim ve kimseyi savunmuyorum...

ayca1989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hep s4, s3 kullanan tanıdıklarım da takılma olmuyo hiç donmuyo falan diyor, hepsi numara anlaşılan.. almayı düşünüyorum ama en önemli aradığım özellik performansı, takılmaya dayanamam..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş selamun aleykum ben muhammed said : telefonu yeniden başlat yap biraz daha kendine gelir telefon rahatlar olmazsa servisine götür garantisine onlar format falan atıyolar telefon hızlanıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.

S4 kullanıcısıyım ama çok büyük problemlerim var. Kısaca yazıyorum;

1) Toplu mesaj göndermek istediğimde 10'dan fazla kullanıcı seçmemeizin vermediği gibi bir de bunlara yollayacağım mesajları MMS'e çeviriyor!

2)Gece yollanmış bir mesaj sabah telefonu açtığımda ulaşıyor ancak mesaj ayrıntılarında telefonumu açtığım saat gösteriliyor gönderim zamanı olarak!

3)Google Play Müzik adlı programa hiç bulaşmamış olmama rağmen sürekli arka planda çalışırken yakalıyorum! Görevi sonlandır diyorum ama kısa bir süre sonra yine çalışıyor! Ne yaptıysam olmadı. Başka program tetikliyor diye neredeyse her şeyi kaldırdım. Virüs programında da çıt yok (AVG).

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S4 telefonumla konuşma yaparken ummadığım bizamanda bağlantı kesiliyor ve tekrar arama yapmak zorunda kalıyorum bu konuda yardımcı olmak isteyen varmı t.ş