• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy S4 Batarya

AlpYuktug

Öğrenci
Samsung Galaxy S4 alalı 3 ay oldu fakat bataryam şişti. Şimdi yeni batarya almak istiyorum ( Samsung ücretsiz veriyor ama şimdi alacak zamanım yok.). Güvenilir bildiğiniz yer var mı? Ben iki tane buldum "http://www.ttec.com.tr/Ttec-Galaxy-S4-Batarya-2BT7009,PR-207069.html" ve "http://www.mobileteknik.com/SamsungGalaxy-S4-i9500-Orjinal-Batarya-2600mAh,PR-999.html" ama ttec deki ma/h 1500.

Servise git sipariş ver getirsinler en güvenilir budur.

Haklısınız ama sorduğumda 2 hafta en az beklersin dediler. Beklemek istemiyorum açıkcası 2 ay kullanacağım batarya alıyorum o yüzden.
telefonu atıyorum türkcellden aldın git bi türkcell bayine mutlaka batarya satıyolardır :) bugün bir tane daha gördüm seninle aynı durumda olan :) bayiden alabilrisin yani kısaca :)

Peki orda 69 Tl dendi ama ttec kendi sitesin de 49 liraya satıyor :D

Resimleri incelediğimde eğer ki doğru resimler ise sizin attığınız batarya benimkinden farklı. Yani S/N nin altında birşey yazmıyorken sizin attığınız da bir şeyler var :)

Orjinal bulmak çok zor bir şey yüksek mAh yazdığına bakma hemen şişiyor onlar.

Bir arkadaşımın arkadaşının da s4 bataryası şişmiş. Bataryanın garanti kapsamında değiştirilmeyeceğini söylemişler. Bataryayı kendi parasıyla almış. Ne tezat iştir anlamadım.

arkadaşlar benmde s4 ün bataryası şişmişti. 3-4 gün önce servise gittim 10 günden aşşagı gelmez dediler. bende şikayetvar . comdan şikayet ettim 3-4 gün içinde bana döndüler ve samsungla iletişime geçtiler bugün bataryamı aldım. garantili bir yol istiyorsan hem saglam hem ücretsiz. iyi günler:)

Nereden nasıl ücretsiz veriyor? Benim zamanım var beklerim.Ben de aynı sorunu yaşıyorum.Yeni orijinal batarya  batarya için 150 tl dedi bir bayi.Bir de yurtdışı aldım :( Değiştirirler mi?

Sa kolay gelsin adanadan yaziyorum bende s4 war şişti 1 saat içinde geri veriyorlar