Samsung Galaxy S4 alınırmı ?

thuglife

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iphone 5s 2000 tl gibi bir fiyatla gelirse onu düşün derim,yok daha pahalı olursa iphone 5 te çok güzel sorunsuz, takılmasız,kasmasız :)

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iphone 5s 2000 tl gibi bir fiyatla gelirse onu düşün derim,yok daha pahalı olursa iphone 5 te çok güzel sorunsuz, takılmasız,kasmasız :)
iphone 5s 2000 tl ye gelirse iphone 5 ler 1500 tl ye kadar iner iphone 5 daha karlı olur bence

efe kavas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone 5s türkiyeye geldi zaten...16 gb şuan 2.800 tl :eek: . iphone 5 16 gb ise 2.000 tl ;)

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İphone 5 şuan 1700 tl bulabilirsin 5s resmiyet kazandığı zaman dahada düşer,

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
iphone 5 1700 zor bulursun ama bulursun:) S4 ü hiç beğenmemiştim ama yinede iyi telefon ancak G2 gibi bir telefon almak varken S4 almak saçma olur

efe kavas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar iphone 5 ve note 3 hakkında yoğun bilgi edindim..ios , androide göre stabil ve marketi çok çok iyi..note 3 ise yeni bir cihaz ve daha dikkat çekici ama android işletim sistemi kullanıyor..android iyi bir işletim sistemi fakat daha gelişmesi yani daha stabil olması lazım..bunun için işletim sistemi olarak ve marketi olarak ios diyorum..ama note 3 özellikle yeni bir cihaz ve ekranı daha büyük olduğu için note 3 de alınabilir gözüküyor..ayrıca şunuda belirtmek isterim..14 yaşındayım ve telefondan beklentilerim oyun performansı,internet performansı ve stabilite.telefonun büyüklügü benim için sorun değil..ayrıca aldığım daha doğrusu babamın bana alacağı cihazın 2 yıl güncelleme desteği almasını istiyorum..sizce bu kriterlere göre hangisi benim için daha iyi ?

İphone 5 in kamerası 8 mp..ilerde sorun yaratırmı ? Note 3 bile 13 mp

Reaksiyon puanı
10,315
56203_2.jpg

sana iyisi mi bu telefonu verelim yeğenim, hem ucuz olur, hem antika, hem de canavar gibi sağlam. :D

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
telefon iyi çalıştıktan sonra güncellemenin çok önemi yok.güncellemeyi 1.sırada tutuyorsan nexus öneririm.
g2 nin 2 yıl resmi güncelleme alacağını düşünüyorum.lg bu sefer hedefine ulaşıyor gibi güncelleme vermediği zamanlar samsungla yarışır telefonu yoktu aşmış görünüyorlar.almışken iyisini al derim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ıphone 5 ile 5s arasında özellik yok demişsin ama biri a6 biri a7 işlemci ıphone 4 ile 4s i düşün ıphone 4 te ıos 7 hafif donmalar yapıyorken ki bu normal 1 yıllık s3ler yapıyor 4 senelik telefon ne yapsın ıphone 4s de akıyor yani ıphone 5 dersen ıos 9 güncellemesinde ıphone 4 durumuna düşer burada 5s alıyor ayrıca bazı özellikler de cabası eğer android stabilleşsin diyorsan en stabil cihazı nexus 5 var onu al ios dan ıphone 5s android den nexus 5 en stabil en akıcı en hızlıları nexus 5 4 çekirdekli 2.3 ghz snapdragon 800 (ac değil) 2 gb ram saf android 2 sene de güncelleme net bunu bil ayriyeten mesajı yazdım ama inşallah güzel bi seçim yapmışsındır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:dirol:samsung almada ne alırsan al hacım çok ciddiyim ne şarzı gider ne kasa soyulamaya dayanır devamlı donar isdersen al...