Samsung galaxy s4 4.3 güncelleme sorunu yardim!!!

by_arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar slm bu gün güncelleme nin dağıtımını öğrenince hemen denedim indirmeye başladı fakat iş yerinde wifi cok düşük hızda olduğu için dedim evde yapayım eve gelince hemen güncelleme ye girdim son sürüm zaten yüklü diyor 1 mb bile indirmeden ne yapmam lazim evde suan bilgisayar da yok kies e bakmıyorum acil aydınlatin 4.3 yüklemeyecek miyim

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Odin ile yüklemeyi deneyin isterseniz.

by_arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orjinal sürüm mu olacak peki yüklersem garanti dışı olmasını istemem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim wifi surekli bağlantı yavaş diyor yardım edebilicek varmı

hardrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sammobile dan indirebilirsiniz ancak tavsiye etmem 4.3 cok sorunlu sizdirilan 4.2.2 daha iyi

by_arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sammobile dan indirebilirsiniz ancak tavsiye etmem 4.3 cok sorunlu sizdirilan 4.2.2 daha iyi

o sorunun çözdüm şıan 4.3 yüklü ve ben memnunum daha hızlı gibi geldi bana görüntü gerçekten gelişmiş iyi yani şuan teşekkürler cvp için

- - - Mesaj Güncellendi - - -

o sorunun çözdüm şıan 4.3 yüklü ve ben memnunum daha hızlı gibi geldi bana görüntü gerçekten gelişmiş iyi yani şuan teşekkürler cvp için

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s4 4.3 güncellemeden sonra pil çok çabuk bitiyor ve mobil bağlantı çalışmıyor. bu problemler baskasındada varmı acaba

Cerman148

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mobil bağlantı ayarını alıcaksın hattın ne avea vodafone turkcell ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonumu bugün 4.3 sürümüne güncelledim güncelleme başarılı bir şekilde bitti fakat telefon açılınca sim kartını görmedi. telefonu yeniden başlattım, simi takıp çıkarttım, başka sim denedim, telefonu sıfırladım ama olmadı. bir fikri olan varsa yardımcı olabilir mi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ekran görüntüsünde neredeyse hiçbir değişiklik yok sadece okuma modu vs eklenmiş geri kalan bütün arka planlar aynı mı yoksa bende mi problem var :D

alpereen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bende de bir sorun var galiba çünkü kime sorsam güncellemesi gelmis ama benimki hala daha gelmiş değil her gün 5 6 defa kontrol ediyorum ama her seferinde en yeni güncellemeler zaten yüklendi diyor. Bir bilginiz var mı bununla ilgili ? :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
i9505 telefonumda 4.3 güncellemesini yükledim ancak Wifi açılmıyor 3g internetim sınırsız yoksa faturamın halini görmek bile istemezdim.. En kısa sürede wifi sorunuda çözülse çok iyi olur..:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar s4 4.3 güncellemesinden sonra bildirim çubuğu çalışmıyor bazen geliyor çalışıyor sonra tekrar gidiyor format attım yine düzelmedi aynı problem olan varmı aceba yada çözümünü bilen arkadaş...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bendede oluyo telefonu kapatıp açınca bildirim çubugu öyle geliyo çözümü bulup paylaşırsan sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım 4,3 mü kaldı benim s4 te 4,7 var sen uyuyosun.. gerçekten güldürdün beni .... hahahahahaaaaa

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bulursam paylaşırım tabiki araştırıyorum ama bir gelişme yok malesef

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence hemen 4.3 yüklenmemeli. S4 iPhon'dan kötü oldu. Pil sarjı dayanmıyor. İkindi olmadan pil bitiyor. Bir çözümü olan var mı? Saygılar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telinde bildirim çubuğu takılıyor en az 3 kere servise girdi 4.3 geldikten sonra samsungu aradım söyledim böyle bir durumu ilk defa duyduk dediler. bir şeyler yapmalıyız bence

edomendo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya kafayı yiyecem arkadaşlar, şu güncellemeyi keşke yüklemeseydim, yeni gelen hiç bir şey yok kullanabileceğim bir özellik aksine bildirim çubuğu gibi telin en önemli butonu çalışmamaya başladı. Şubata kadar iyileştirilmiş 4.3 anca gelir ülkemize ama o zaman dek bir çözüm bulmak lazım. Her seferinde teli yeniden başlatmaktan sıkıldım o değil telefona zarar verecek. Bu konuda çözüm yolu bulan arkadaşlar lütfen çözümü paylaşsın, saygılar SDN üyeleri...

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
ya kafayı yiyecem arkadaşlar, şu güncellemeyi keşke yüklemeseydim, yeni gelen hiç bir şey yok kullanabileceğim bir özellik aksine bildirim çubuğu gibi telin en önemli butonu çalışmamaya başladı. Şubata kadar iyileştirilmiş 4.3 anca gelir ülkemize ama o zaman dek bir çözüm bulmak lazım. Her seferinde teli yeniden başlatmaktan sıkıldım o değil telefona zarar verecek. Bu konuda çözüm yolu bulan arkadaşlar lütfen çözümü paylaşsın, saygılar SDN üyeleri...

Stok 4.2.2 yi flaşlayın odin üzerinden.

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Bence güncelleme. Güncellediğime biin pişmanım. Eskiden şarj ortalama 16-20 saat arası giderdi. Güncellemeden sonra 12-16 gitmeye başladı.

samet246

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Stok 4.2.2 yi flaşlayın odin üzerinden.
kesinlikle 4.2.2 yi flaşlama imei uçuyor sonra tekrar 4.3 dönmek zorunda kalıyorsun ve dönünce rom sayacının ilerlediğini görüyorsun telefon normale dönmesine ragmen rom sayacı 1 oluyor ve garanti uçuyor saygılarımla (ben denedim cihaz türkiye garantili i-9500 sonuçlar bunlar )

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
kesinlikle 4.2.2 yi flaşlama imei uçuyor sonra tekrar 4.3 dönmek zorunda kalıyorsun ve dönünce rom sayacının ilerlediğini görüyorsun telefon normale dönmesine ragmen rom sayacı 1 oluyor ve garanti uçuyor saygılarımla (ben denedim cihaz türkiye garantili i-9500 sonuçlar bunlar )

Kim diyor imei uçuyor diye, kim dediyse bilin ki çakma imeili kullanıyor o vatandaş. Ayrıca sayaç artmıyor stok rom yüklerken.

Merrfaruk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, ben yeni i9505 aldım dubaiden. Şuanda 4.2.2 yüklü telefonda. Kies üzerinden güncellemeye çalıştığımda cihaz uyumlu değil diyor. Telefon üzerinden güncellemeye çalıştığımda da zaten güncel diyor. Ben bu telefona 4.3 ü nasıl yükleyeceğim yardımcı olabilecek biri var mı acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hala bir cözüm gelmedi sanirim youtube attim sorunu hic bir yazi yazan olmadi.

samet246

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kim diyor imei uçuyor diye, kim dediyse bilin ki çakma imeili kullanıyor o vatandaş. Ayrıca sayaç artmıyor stok rom yüklerken.
yav kardeşim de git işine ben kendi telefonuma yükledim allah bilir s4 bile kullanmıyorsun yorum yapıyorsun senin gibi akıllı biri sayesinde telefonum garanti dışı kaldı 4.3 den 4.2.2 ye dönüş yok oradan devam edeceksiniz :cursing:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

eğer s4 ün varsa deneyebilirsin imei de temelli gitmiyor zaten 4.3 tekrar yükleyince herşey normale dönüyor rom sayacı hariç =)