Samsung Galaxy S4 Güncelleme Sorunu

FATAL1TY`

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar Merhabalar ben Haziran ayında Galaxy S4`ü ülkemizden aldım fakat ne Kies`den ne de telefondan cihazı güncelleyemiyorum hâlâ 4.2.2 sürümünü kullanıyorum.3 arkadaşımda da Galaxy S4 var onların 3`üde ilk çıktığı hafta güncelledi ve 4.3 kullanıyorlar.Samsung`u aradım bana beklemem gerektiğini ve sırada olduğumu söylediler.Yeni yıla giridk hala ortada birşey yok acaba benim telefonda mı bir sıkıntı var.Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

FATAL1TY`

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar yardım edecek kimse yok mu ?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
kardeş hiç ugraşma telefonu sana yakın olan servise götür.. güncelleme gelmiyor de telefonu ver 2 gün içinde seni ararlar 4.3 yükler verirler bekleme boşuna... bana ilk çıktıgı gün güncelleme geldi....

FATAL1TY`

Asistan
Reaksiyon puanı
6
kardeş hiç ugraşma telefonu sana yakın olan servise götür.. güncelleme gelmiyor de telefonu ver 2 gün içinde seni ararlar 4.3 yükler verirler bekleme boşuna... bana ilk çıktıgı gün güncelleme geldi....

Dostum telefonda bir sorun mu var diyorsun yoksa ne alakası var servisle anlamadım demek istediğini

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Odin ile son sürüm 4.3 yükleyenilirsiniz. OTA dan beklemenize gerek yok.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Dostum telefonda bir sorun mu var diyorsun yoksa ne alakası var servisle anlamadım demek istediğini
kardeş telefonda sorun yok... bazı telefonlara güncelleme geç gelebiliyor.... bekleme servise ver onlar güncelleyip versinler diyorum açık ve net neyi anlamadın...

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Telefonda root veya rom yükledinmi sayaç artmış olabilir ve telefonun cihaz hakknda bölümünden hangi ülkeden aldığına bak türkiyedenmi ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Odin ile son sürüm 4.3 yükleyenilirsiniz. OTA dan beklemenize gerek yok.

Aynen. İnternetten 4.3 orjinal resmi sürümü indirin. Custom olmasın dikkat edin. Hangi ülke olduğu önemli değil. Türkiye varsa Türkiye indirin farketmez. ODIN ile yükleyin. Root vs gerektirmiyor. telefonu download moda alıp yükleyin.

FATAL1TY`

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar peki bunu yapınca rehberim resimlerim uygulamalarım müziklerim gider mi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Belleğe bir şey olmuyor ama rehber siliniyor. Yine de her şeyinizi bilgisayara kopyalamanızda fayda var.