Fanboy değilim tablet android . Ama 4skamera vs. gayet iyi. Ya s3 ya 4s . s3 ile 5in karşılaştılabileceğini düşünmüyorum.Her yer özenti iphone cularlar dolu sende onlardan bırı olmak ıstıyorsan iphonu bekle
Hayret s3 alın lafını görmedikiPhone bekle hosuna gitmezse galaxy s4ü bekle oda hosuna gitmezse htc one x2 yi bekle:crying:
Bekle de bekle.iPhone bekle hosuna gitmezse galaxy s4ü bekle oda hosuna gitmezse htc one x2 yi bekle:crying:
Her yer özenti iphone cularlar dolu sende onlardan bırı olmak ıstıyorsan iphonu bekle
iPhone bekle hosuna gitmezse galaxy s4ü bekle oda hosuna gitmezse htc one x2 yi bekle:crying:
iphone kullanınca özenti mi olunuyor?Her yer özenti iphone cularlar dolu sende onlardan bırı olmak ıstıyorsan iphonu bekle
s3 olmuş s5 olmuş önemli degilki, ben her zaman hosuma giden telefonu severim, 3 ay iPhone kullanırım 2 ay htc kullanırım 3 ay samsung kullanırım önemli olan hosuma gitmesi aletinHayret s3 alın lafını görmedik![]()
Hakkaten noldu s3 hoşuna gitmedi mi ?
genelde iphone a laf atanlarda kedi çiğer ilişkisi söz konusu oluyor ulaşamıyorsan kötüle yani
bana cihaz 12 ay kontratli 2200 tlye geliyor,@isveçli telefon gelir gelmez yorumlarını bekliyoruz.
Telefon pahalı Türkiye pazarına 2000 TL' den giriyormuş, o yüzden galiba Iphone 4s alacağım. Arada 200 TL fark olsa da o 200 TL yi çıkaramam![]()
bana cihaz 12 ay kontratli 2200 tlye geliyor,
1000 SMS +mms
1000 dakika her yöne
3gb internet 10mbit
Ulaşabilirim ve oyuzden bir forumdada S3 mü 4S mi konusu açtım. Herkesi böyle genelleyemezsiniz. Ayrıca İphone demek görgüsüzlük demek birazda. Nedenini diyeceğim şimdi . Telefondan anlamayan bile kullanıyor. Aramayı zarzor yapanlar. Bu yüzden yoksa kötü demiyorum. Tablette android kullanıcıyım ama 4s mi s3 mü alacağıma karar veremedim telde.genelde iphone a laf atanlarda kedi çiğer ilişkisi söz konusu oluyor ulaşamıyorsan kötüle yani
yok olay sadece sg3 için değil ne zaman bir iphone muhabbeti gecse kesin biri veya birkaçı kedi çiğer pozisyonuna giriyor tamam alamıyorsun bütcen yetmiyor olabilir zaten herkesin bütcesine hitap eden bir cihaz değil bu karalama neden ? zevk meselesi isteyen istediğini alırS3'de 2000 lira 4S'de hemen hemen 2000 liraBence daha farklı bir çekememezlik söz konusu
![]()
söylemeyi unuttum sigortasıda var bu fiyatın icinde 12 ay her türlü hırsızlık kaybetme falan filanİyiymiş, bakalım Turkcell yada Vodafone kampanyalı verecek mi
sg3 ü alan görgüsüz olmuyor bu cihazı kullanmasını biliyormu oluyor ? buda güzel diUlaşabilirim ve oyuzden bir forumdada S3 mü 4S mi konusu açtım. Herkesi böyle genelleyemezsiniz. Ayrıca İphone demek görgüsüzlük demek birazda. Nedenini diyeceğim şimdi . Telefondan anlamayan bile kullanıyor. Aramayı zarzor yapanlar. Bu yüzden yoksa kötü demiyorum. Tablette android kullanıcıyım ama 4s mi s3 mü alacağıma karar veremedim telde.
yok olay sadece sg3 için değil ne zaman bir iphone muhabbeti gecse kesin biri veya birkaçı kedi çiğer pozisyonuna giriyor tamam alamıyorsun bütcen yetmiyor olabilir zaten herkesin bütcesine hitap eden bir cihaz değil bu karalama neden ? zevk meselesi isteyen istediğini alır
Örnek verdim bende 4s alabilirim. Sadece kafalarda taslak oluştu. Ben para babalarına sölüyorum. Yoksa bende alabilirim . Düşünüyorum. Ama fanboyluğa gerek yok . Ayrıca S3 daha pahalısg3 ü alan görgüsüz olmuyor bu cihazı kullanmasını biliyormu oluyor ? buda güzel di
Ulaşabilirim ve oyuzden bir forumdada S3 mü 4S mi konusu açtım. Herkesi böyle genelleyemezsiniz. Ayrıca İphone demek görgüsüzlük demek birazda. Nedenini diyeceğim şimdi . Telefondan anlamayan bile kullanıyor. Aramayı zarzor yapanlar. Bu yüzden yoksa kötü demiyorum. Tablette android kullanıcıyım ama 4s mi s3 mü alacağıma karar veremedim telde.
Düşünceleriniz için teşekkürler..Düşüncelerine katılıyorum. Bende 1 hafta içinde telefonu değiştiricem ve aynı kararsızlık bende de var 4s mi yoksa s3 mü? İzlediğim videolarda s3 de s-voice asistanı siri ye nazaran daha kesin bilgiler veriyordu. Ancak biraz siriye nazaran yavaş. Muhtemelen sende siri ye günde 2-3 soru soracaksındır. Bu yüzden akıcı telefon almak daha iyi olur. Yani sana önerim 4s5i bekleme çünkü son çeyrekte anca çıkar
![]()