Samsung galaxy s3 mi htc one x mi yoksa bunlara bu parayı vermişsin git "...." al mı?

yildirim3273

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Başlıktan da anlaşılacağı gibi kararsızlıkta kaldım. Bu telefonu kullanan arkadaşlardan öneri bekliyorum. Bak işte şunun şu özelliği mükemmel benim çok işime yarıyor falan. Ya da git şunu ala bu alınır mı gibisinden.

Şimdiden teşekkürler.

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
S3 tabi ki.

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Htc One x+ al Derim.

Testlerde ve Gpu da HTC Resmen s3 ü geçmek icin tasarladı cıhazı.

64 gb depolama
1 gb ram.
1.7 ghz tegra 3 gpu ve %25 hızlandırılmıs Geforce ULP 48 fps FELAN Alıyodu testlerde yani ortalama fps 60 ustune cıktı (Jely Bean De Var Tabi)
Üstte dedigim Gibi direk 4.1 jelybean le gelıyo ve Sense+ ara yuzude var
Ekranının s3 ten cok dahja ıyı oldugu aşıkar rgb dızılımı Super Ips Lcd 2 ekran var sonucta.
Vede Beats Auıido ara yuzu daha ıyı muzık dınlemek ıcın.
2100 mılıampere yukseltmısler pılını s3 e karsı bırazcık daha elı guclenmıs (S3 un hala daha az guc tukettıgını bılıyorum amoled ekran sonucta kapalı kaldıgında sarj tuketmıyo ıslemcı 32 nm ama tegra3+ ında 32 nm oldugu soylenıyo gorucez onu)
TegraZone Market Ayrıcalıkları.
Vede Benım androidde en sevdigim arayuz olan sense ara yuzu var telefonda :))

Bazıları gelmez felan der sımdı turkıyeye http://www.htc.com/tr/ htc nın sıtesınde (TR Yazıyo Görüyosunnuz Htc One x +) yazıyo turkıyeye gelecegının kanıtı.

1 2 Ay bekletır ama telefon senı haberın olsun ama bence beklemeye deger

Fiyatıda 2000 tl sevıyesınde olur cok ıyı telefon bence

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Htc One x+ al Derim.

Testlerde ve Gpu da HTC Resmen s3 ü geçmek icin tasarladı cıhazı.

64 gb depolama
1 gb ram.
1.7 ghz tegra 3 gpu ve %25 hızlandırılmıs Geforce ULP 48 fps FELAN Alıyodu testlerde yani ortalama fps 60 ustune cıktı (Jely Bean De Var Tabi)
Üstte dedigim Gibi direk 4.1 jelybean le gelıyo ve Sense+ ara yuzude var
Ekranının s3 ten cok dahja ıyı oldugu aşıkar rgb dızılımı Super Ips Lcd 2 ekran var sonucta.
Vede Beats Auıido ara yuzu daha ıyı muzık dınlemek ıcın.
Vede Benım androidde en sevdigim arayuz olan sense ara yuzu var telefonda :))

Bazıları gelmez felan der sımdı turkıyeye http://www.htc.com/tr/ htc nın sıtesınde (TR Y
Galaxy S3'ü geçmesi normal.Galaxy S3'ün rakibi One X'di.HTC One X+'ı, Samsung'da Galaxy S4'ü çıkaracak.
Soruya gelirsek S3.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
kardeş bence birde lg optimus 4x hd ye ve lg optimus g ye bak ama illa bu ikisi diyosan s3:D

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Cep telefonuna o kadar para verme! Orta sınıf bir telefon al 700-1000 arası.. One V falan düşünebilirsin

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Yalnız samsungu hayatım boyunca elime almaktan çekindim. İlk aldığım samsung telefon olur s3. Tedirginim açıkcası ve s3ün arka kapağından da rahatsızım. Zamanla kavislenme olduğu söyleniyor.

Ne kavisi yav,kim uyduruyor bu hikayeleri ?

yildirim3273

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Dün bir mağazaya gittim ve s3 ve one x i uzun süre inceledim. Sonra ısınmaya çalıştım herhangi birine..

Sonuç: Samsung galaxy s3 aldım :)

Şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Sadace adobe flash player ı google store üzerinden indirmeye çalışırken bu ürün ülkenizde kullanılmıyor diye bi uyarı aldım. O sorun da store üzerinden değil de ayrıca indirip kurunca kalmadı. Daha önce elimde N8 vardı. İlk olarak N8in klavye rahatlığını hissettirdi.

Ayrıca şunu da söyleme gerekiyor. Bana göre akıllı telefon demek en önemli özelliklerden birisi internette rahatça gezebilmem demek. S3ün internet tarayıcısı gerçekten çok akıcı çok rahat. Hayran kaldım.

Unarım zaman benim ilk görüşlerim üzerinde hayal krıklığına uğratmaz beni.

İyi forumlar...

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Hayırlı olsun.

Yok yok uğratmaz hayal kırıklığına.
Ben nette gayet iyiyim S3 ile
Sayfalar çok rahat açılmakta.

Tarayıcı olarak Dolphin kullanmaktayım.
Yazılımsal ve Donanımsal sorun yaşamadım.
En kaliteli oyunları kasmadan oynatmakta.

Tekno Çocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Üçünden birini alırsan da pişman olmazsın bence.Samsung Galaxy S3 ile HTC One X'te sevdiğim noktalar;

Şarj Dayanıklılığı: Samsung Galaxy S3

Tasarım: HTC One X

Performans: HTC One X

Kamera: HTC One X

Ekran: Samsung Galaxy S3

Hafıza: Samsung Galaxy S3

Bu arada bunların hepsini tahminlerime dayanarak söylüyorum,ikisinin de çektiği fotoğraflara Internet'te baktım,diğerleriyse karşılaştırma sitelerinden,ama Samsung Galaxy S3'ü gözümle gördüm :)

brvl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üçünden birini alırsan da pişman olmazsın bence.Samsung Galaxy S3 ile HTC One X'te sevdiğim noktalar;

Şarj Dayanıklılığı: Samsung Galaxy S3

Tasarım: HTC One X

Performans: HTC One X

Kamera: HTC One X

Ekran: Samsung Galaxy S3

Hafıza: Samsung Galaxy S3

Bu arada bunların hepsini tahminlerime dayanarak söylüyorum,ikisinin de çektiği fotoğraflara Internet'te baktım,diğerleriyse karşılaştırma sitelerinden,ama Samsung Galaxy S3'ü gözümle gördüm :)

lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim tasarım olarak insandan insana değişir ona yorum yapamıycam ancak performans olarak s3 her testte one xden iyi, kamera olarak haklısınız, ekran olarak da siyah renk ve şarj hariç parlaklık olsun canlılık olsun htc one x daha iyi, hafıza konusunda karttan dolayı gene s3 daha iyi bu arada bende s3 var çok memnunum yalnız güncelleme yapma yeni özellikler geliyor arayüz falan hızlanıyor ama rehber mesajlaşma telefon uygulaması gibi kendi uygulamarına 3-4 saniyede girmeye başlıyor çok sinir ediyor beni bu yüzden odin ile telefonun ilk çıkış versiyonunu yükledim. şimdi bazı arkadaşlar wipe falan der o yüzden onu da ekliyim boşuna yazmasınlar root yapıp her türlü wipe ı yaparak da denedim rootsuz sadece 2 wipe ı yaparak da denedim gene de jelly bean yada ics nin son versiyonu fark etmiyor ilk çıkış versiyonu dışında hepsinde rehber 3-4 saniyede açılıyor.

debir

Asistan
Reaksiyon puanı
2
g3 ile one x arasında isen g3 alman daha bi doğru geldi...(fiyat+performans açısından)
ama one x yerine one x+ ile lg optimus 4X HD araştırabilirsin...

ya da benim gibi bekle one x+ alalım:lol::yes:

OnurErgin

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
1 hafta önce htc one x aldım telefon çok güzel arayüzüde güzel fakat arkadaki kamera çıkıntısı çizilme olanağı çok fazla.bu benim için sorundu neyse onu geçtik htc one x de benim için eksik bişeyler vardı bazı şeyler içime sinmedi telefonu gittim değiştirdim e birazcıkta zarar ettim ve s3 aldım telefona sim kartı taktım ve açtım işte bu dedim s3 farklı kullanımı daha rahat daha akıcı daha hızlı şu an itibari ilede iyiki bu değişimi yapmışım çok memnunum.bu konuda çok uzar gider zevkler ve beğeniler çok tartışılamaz iki telefonuda kötüleyemem ayıp olur ama s3 başka bi telefon

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
optimus g:D diyorum :DD 13 mp kamera S4(Qualcomm MDM9615/APQ8064 Krait Quad Core 1.5 ghz) 2 gb ram adreno 320True HD-IPS + LCD ekran 1 inç başına 318 piksel Corning Gorilla Glass cam ekran Bluetooth 4.0 NFC

Tekno Çocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim tasarım olarak insandan insana değişir ona yorum yapamıycam ancak performans olarak s3 her testte one xden iyi, kamera olarak haklısınız, ekran olarak da siyah renk ve şarj hariç parlaklık olsun canlılık olsun htc one x daha iyi, hafıza konusunda karttan dolayı gene s3 daha iyi bu arada bende s3 var çok memnunum yalnız güncelleme yapma yeni özellikler geliyor arayüz falan hızlanıyor ama rehber mesajlaşma telefon uygulaması gibi kendi uygulamarına 3-4 saniyede girmeye başlıyor çok sinir ediyor beni bu yüzden odin ile telefonun ilk çıkış versiyonunu yükledim. şimdi bazı arkadaşlar wipe falan der o yüzden onu da ekliyim boşuna yazmasınlar root yapıp her türlü wipe ı yaparak da denedim rootsuz sadece 2 wipe ı yaparak da denedim gene de jelly bean yada ics nin son versiyonu fark etmiyor ilk çıkış versiyonu dışında hepsinde rehber 3-4 saniyede açılıyor.

Ben işlemcisi daha yüksek olduğu için HTC One X'i yazdım zaten ;)

byali01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
htc one x al testlerde s3 ten daha iyi sonuç veriyor hem kamerasıda güzel

Mehmet10ur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
htc nin kalitesini hiçbirşeye değişmem kullandığı malzeme bütün üreticilerinden daha kaliteli