Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Hala aynı tablet yerine kullanıyorum :D 4.2.1 yükledim iyiymiş :D

iyiymis yine kardesim. s3 iste. en buyuk eksigine ragmen hala kullanicisini mutlu edebiliyor :p hehehe

senin mevzuya cozum getirene benden bir adet flip cover s 3 kilifi. hayde bakalim :)

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Sizde bu sorun var mi acaba.face paketini kullanmama

kardesim bende ki sorun baska. benim derdim 10 gb lik internet paketimin ay sonu gelmesine ragmen sadece 68 mb ini kullanabildim.. su an hali hazirda 10 172,45 mb im var. nasil bitirebilirim son 5 gunum kaldi :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
kardesim bende ki sorun baska. benim derdim 10 gb lik internet paketimin ay sonu gelmesine ragmen sadece 68 mb ini kullanabildim.. su an hali hazirda 10 172,45 mb im var. nasil bitirebilirim son 5 gunum kaldi :)
Upload :D Download :D Telefondan Torrent en iyisi :) Saolasın Flip Cover ha :)

galaxymania

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3 ümle bi türlü gece net fotoğraf çekemiyorum karanlıkta netlik yapmıyor yardım ..

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
iyiymis yine kardesim. s3 iste. en buyuk eksigine ragmen hala kullanicisini mutlu edebiliyor :p hehehe

senin mevzuya cozum getirene benden bir adet flip cover s 3 kilifi. hayde bakalim :)
Kardeşim ben Flip Cover hediyeni söyledim abime :D Adam 9 saat aralıksız çalışıp çözdü :) Ne yapıcaz şimdi :P Düzeldi IMEI valla rahatladım

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kardeşim ben Flip Cover hediyeni söyledim abime :D Adam 9 saat aralıksız çalışıp çözdü :) Ne yapıcaz şimdi :P Düzeldi IMEI valla rahatladım

bunlar kesin kayserili :) hani baskasina kaptirmamak icin mi aranizda hallettiniz? abin cozebiliyordu da hafta oldu niye cozmedi ? ben siteden birisi senle ilginlensin de sorununu halletsin diye sey ettiydim. simdi karar vermek icin diger arkadaslarinda yorumlarini bekleyecegim. bakalim site ahalisi ne der bu konuya?

Reaksiyon puanı
2,148
[MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] kime yaptırdın, geçmiş olsun. :) Yöntemini falan öğrenseydin. :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] artık bir döner ekmek ismarlarsin :P

Reaksiyon puanı
2,148
Yav beyler eskiden 4.0.4'de iken senkronizasyon kapalı olsa da mail bildirimi geliyordu, şimdi mail bildirimi sadece sekronizasyon açık olunca geliyor. Açmak da istemiyorum nasıl whatsapp facebook falan senkronizasyonu açmadan bildirim veriyorsa bu mail de verse ya.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bunlar kesin kayserili :) hani baskasina kaptirmamak icin mi aranizda hallettiniz? abin cozebiliyordu da hafta oldu niye cozmedi ? ben siteden birisi senle ilginlensin de sorununu halletsin diye sey ettiydim. simdi karar vermek icin diger arkadaslarinda yorumlarini bekleyecegim. bakalim site ahalisi ne der bu konuya?
Kardeşim :D sadece şakaydı düşünmen bile gözlerimi yaşartmıştı teşekkürler herşey için :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] artık bir döner ekmek ismarlarsin :P

Postayla yollarım :P

[MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] kime yaptırdın, geçmiş olsun. :) Yöntemini falan öğrenseydin. :)

Abim :P Abim dayanamadı bir haftadır telefon bozuldu bozuldu diye geziyorum :D Yeter be dedi ver şunu kablosunu da getir yat uyu dedi :) Uyudum filan sanra kalktım 8:30 da gelip kaldırdı. O hiç anlamıyor zaten android den bana dedi ilk efs yedeği aldığında sürümün kaçtı ben dedim 4.0.4 sonra dedi geri dön bakim o sürüme döndüm sonra efs klasörünü silip yerine yedektekileri yapıştırdım düzeldi. Ağda kayıtlı değil çıkmaya başladı bende aldım arıza patch yükledim düzelmedi bende GalaxSim Unlock indirdim Busybox kurdum Unlock dedim bitti :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Beyler Office 2010'da her sayfada farklı tasarım olsun istiyorum :) Ama nasıl yapacağımı bulamadım tasarımdan seçiyorum hepsi aynı oluyor değiştiremiyorum :) Bu konuyla uzaktan yakından alakası yok ama başka konu açıp konu kirliliği yapmak istemedim.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Beyler Office 2010'da her sayfada farklı tasarım olsun istiyorum :) Ama nasıl yapacağımı bulamadım tasarımdan seçiyorum hepsi aynı oluyor değiştiremiyorum :) Bu konuyla uzaktan yakından alakası yok ama başka konu açıp konu kirliliği yapmak istemedim.
Çözdüm istediğimiz tasarıma sağ tıklayıp Apply to selected slides'e basıyor muşuz :)

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bir sorum olacak. Elimde bir adet Samsung Galaxy Pocket var. Bu telefona root atılıyor mu? :) En azından alıştırmalarımı bu telefonda yaparım diye düşünüyorum :D

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar bir sorum olacak. Elimde bir adet Samsung Galaxy Pocket var. Bu telefona root atılıyor mu? :) En azından alıştırmalarımı bu telefonda yaparım diye düşünüyorum :D
Yapılır :D Burada bir anlatımı mevcut :) Veya Özel bir mesaj yollayayım ;)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
süpersin :D

bir şey daha android de root işlemi ne işe yarıyor. Mesela ne kazandırır bir telefona root? Neler yapılabilir :)
:D Neler yapılabilir. Mesela Overclock (O makinede ne kadar işe yararsa :P). Sistem dosyalarına erişebilme. İllegal yöntemlerle bedava oyun yükleme. İstediğini yapabilme. Yani bir sürü şey var :) Hepsini anlatmak zor iş. Bence sen Root'u bırak direk Custom Rom kur. Daha kolay hem telefon daha stabil olur hemde dead trigger'i bile oynarsın. Link atarım şimdi bir Custom Rom bulup :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1904397 :)

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
:D Neler yapılabilir. Mesela Overclock (O makinede ne kadar işe yararsa :P). Sistem dosyalarına erişebilme. İllegal yöntemlerle bedava oyun yükleme. İstediğini yapabilme. Yani bir sürü şey var :) Hepsini anlatmak zor iş. Bence sen Root'u bırak direk Custom Rom kur. Daha kolay hem telefon daha stabil olur hemde dead trigger'i bile oynarsın. Link atarım şimdi bir Custom Rom bulup :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1904397 :)

Overclock olayını pc de bile denemedim ama sistem dosyalarına erişmek benim için önemli, pocket da gereksiz uygulamalar var :) birde illegal yoldan root yokkende oyun yükleyebiliyoruz :P

Peki pocket a jelly bean olur mu acep? Custom rom ile? Fazla oluyorum ama bir şey daha, Android tabletlere de root falan atılıyor dimi?

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Overclock olayını pc de bile denemedim ama sistem dosyalarına erişmek benim için önemli, pocket da gereksiz uygulamalar var :) birde illegal yoldan root yokkende oyun yükleyebiliyoruz :P

Peki pocket a jelly bean olur mu acep? Custom rom ile? Fazla oluyorum ama bir şey daha, Android tabletlere de root falan atılıyor dimi?
Tabii ki atılıyor. Jelly Bean yükleniyor Custom Rom ile CM10 ile galiba da bilmiyorum. Ama adamlar yüklemiş yani :)

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Root Uninstaller veya Titanium backup kur kaldır :)

titanium backup illa ki illegal vardır bi bakayım ben :D

Titanium Backup kurdum ama hata verdi root erişimi yoktur diye, ama root yaptım o nasıl iş anlamadım şimdi :D
[MENTION=272847]lordarcual[/MENTION]