Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

Reaksiyon puanı
10,315
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun . Çok kaliteli bir telefon aldınız çünkü. Müzik playeri açın (müziği seçerek). Daha sonra açıkken soldaki menü tuşuna basın ve "Yap"ı tıklayıp "Telefon Zil Sesi"ni seçin. Daha sonra istediğiniz müzik telefonun zil sesi olacaktır.

teşekkür ederim [MENTION=74155]muratveb[/MENTION], hallettik sayenizde abim, Allah razı olsun.
hala karıştırmaya devam ediyoruz. bilmediğimiz o kadar şey var ki...

mesela bi türlü wi-fi ile bağlanamıyorum.
şifre giriyorum, "bağlan" butonu aktif olmadığı için öylece kalakalıyor.
çaresiz aktif olan "iptal" butonuna basıp çıkıyoruz.

mutlaka bunun bi yerlerde ayarlarla alakası olmalı ama çözemiyorum bi türlü.

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Neredeyse Tüm Cevaplar Var Allah Razı Olsun

iki sorum var 1.

[video=youtube;rGQOhVGFbyk]http://www.youtube.com/watch?v=rGQOhVGFbyk[/video]

yukarıdaki video kadar sağlam mı?

İkincisi

[video=youtube;46IiRyigUH0]http://www.youtube.com/watch?v=46IiRyigUH0[/video]

yukarıdaki videoda yapılan her şey yapılabiliyor mu??

Ve S3ün kamerasını/larını Webcam olarak kullanabilir miyim Hangi programla yaparım Linkini verir misin?

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
.....DLI2 jelly bean bugun cikti ama hala stabil degil, ne zaman ota dan ve test versiyonu olmaktan kurtulur o zaman stabillikten bahsedilebilir.

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
.....DLI2 jelly bean bugun cikti ama hala stabil degil, ne zaman ota dan ve test versiyonu olmaktan kurtulur o zaman stabillikten bahsedilebilir.

Katılıyorum stabilite anlamında hâlâ çok kötü. Aylar öncesinde çıkan aosp Jelly Bean romlar şuanki test sürümlerinden çok daha başarılı. Samsung'un sıkı çalışması lazım.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Katılıyorum stabilite anlamında hâlâ çok kötü. Aylar öncesinde çıkan aosp Jelly Bean romlar şuanki test sürümlerinden çok daha başarılı. Samsung'un sıkı çalışması lazım.

aosp cok iyi, keske samsungun akilli ozelliklerini kapsayan bir custom rom ciksa. Her gun sam mobile yi ve samsung-updates sitesini kontrol ediyorum, bir an once jelly bean kararli surum ciksa da kursak artik.

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
cq816.png

Açıklayabilecek birisi var mı ? Düşündüğüm şey mi yoksa :P

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Beyler bende DLI1 sürümü var amma sürekli Touchwiz ana sayfa durduruldu hatası veriyor ama genel anlamda çoğu yerde hızlanmış diyebilirim. Dün Quadrant'ı açtım hep 40 FPS'de. Eskiden 60'lara çıkardı. Sonuç olarak 5100 aldı.

BerkcanTaşan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonumun üst kulaklık jakı yanındaki mavi kenarda ufak bi boya kalkması oldu ve acayip sinirime dokunuyor servise götürsem düzeltirler mi?

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
boya kalkması klasik bir şey haline geldi servis bozuk telefonlarla ilgilenmiyor ki bi boya kalkmasına baksın

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
sakin ol ne yapıcaksın illaki olucak tmm 2000 tl verip olmaması daha iyiydi ama olmuş

BerkcanTaşan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam yere bile düşmedi kapaklı kılıfın mıknatısı çizmiş benim hatam olsa eyvallah ama neyse bakalım gidip konuşucaz

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
gidip konuş bakalım istanbuldakiler ilgilen miyo belki antalyadaki ilgilenir

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
yok bende s2 var çok şükür bi sorun yok ama her yerde hep bu sorun var

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
o zaman sende sans var çünkü galaxy ace ların ilk çıktığında bir çok sikayet ler geldi krom kaplama atıyor diye

Choice

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ben facebook hesabındaki kişilerle haberdeki kişileri birleştirdi ama kimisinde resim çıkıyor kimisinde çıkmıyor neden acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selamın aleyküm. ben ve arkadaşım 2 adet galaxy s3 almayı istiyoruz fakat apple davasından sonra fiyatlarda bi gerileme olucak mı?