Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6

gazozkapagi37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkiye'de sorunsuzca kullanabileceğim bir navigasyon uygulaması önerebilir misiniz?

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Jelly Bean e daha yol var gibi görünüyor, son jelly bean hiç güzel değildi. Çok jellybean kullanmak isteyen varsa miui ler ve aosp ler şimdilik idare eder.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=30289]Blackout[/MENTION] [MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] Kardeşlerim iyi güzel telefona 4.1.1 yükledim. DLI1 ama şimdide ağda kayıtlı değil diyor ? PIN ağ kilidi gibi bir şey istiyor ?

Sim ağı PIN kilidiymiş nedir bunun çözümü ?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Sen tekrar flashla ya da yesilcinde bi konu var bununla ilgili ona bak.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION]'ım kardeşim olmuyor ya 8 tane sıfırda denedim olmadı yok :( Vay arkadaş Rootlarsam veya Modem midir nedir o dosyayı Odin ile yüklersem düzelir mi ? Veya Kaydettirdiğim yeri arasam onlar bilir mi :(

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Hiç o tarz bir sorunla karşılaşmadığım için çözümünün nasıl olduğunu bilmiyorum maalesef. Root'la cihazı, custom bir rom indiririp tekrar flashla CWM üzerinden. Ne olur ne olmaz mutlaka yedek al ama. DLI2 gelmiş bu arada. Firmware henüz yok ama ota-nandroid var.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Hiç o tarz bir sorunla karşılaşmadığım için çözümünün nasıl olduğunu bilmiyorum maalesef. Root'la cihazı, custom bir rom indiririp tekrar flashla CWM üzerinden. Ne olur ne olmaz mutlaka yedek al ama. DLI2 gelmiş bu arada. Firmware henüz yok ama ota-nandroid var.
Benim telefon pasaport kayıtlı acaba EFS yedeğini almam gerekir mi ? [MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION]

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Benim telefon pasaport kayıtlı acaba EFS yedeğini almam gerekir mi ? @__kadıköyRAP__

Her şekilde alman gerekir tabiki. Cihaz root'luysa herhangi bir custom rom yükle, root'lu değilse firmware yükler gibi Odin üzerinden cf-root yükle ilk önce. Custom rom olarak mesela Turkbey yükleyebilirsin. Açılışta efs yedeği alma opsiyonu da var, CSC de orjinalde Türkçe seçili en azından. Wanam DLI2'yi upload ediyor şu an, birazdan gelir. Madem maceraya atıldın, direkt onu da indirip yükleyebilirsin. :) Stock halde, sadece root'lu.
Son Turkbey (JB-DLI1)
Wanam konusu burda

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Her şekilde alman gerekir tabiki. Cihaz root'luysa herhangi bir custom rom yükle, root'lu değilse firmware yükler gibi Odin üzerinden cf-root yükle ilk önce. Custom rom olarak mesela Turkbey yükleyebilirsin. Açılışta efs yedeği alma opsiyonu da var, CSC de orjinalde Türkçe seçili en azından. Wanam DLI2'yi upload ediyor şu an, birazdan gelir. Madem maceraya atıldın, direkt onu da indirip yükleyebilirsin. :) Stock halde, sadece root'lu.
Son Turkbey (JB-DLI1)
Wanam konusu burda
Anaa ben 6 defa kadar güncelledim Odin ile :( Birşey olmuşmudur baktım imei'ye hala aynı ?

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşlar dün ben gta 3 ve temple run brave oyunlarını yükledim. ilklerde kasmalar yoktu fakat bu gün oynuyum dedim. gta 3 de sadece takılma var kasma yok. fakat bravede ise kasma var takılma yok. telefonu yeniden başlattım gene takılıyor. oyuna girerken ramden hafızayı siliyorum yinede takılıyor ya nasıl bir sorunlu telefon bu sorunum donanımsalmıdır yoksa yazılımsalmı?

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ya arkadaşlar dün ben gta 3 ve temple run brave oyunlarını yükledim. ilklerde kasmalar yoktu fakat bu gün oynuyum dedim. gta 3 de sadece takılma var kasma yok. fakat bravede ise kasma var takılma yok. telefonu yeniden başlattım gene takılıyor. oyuna girerken ramden hafızayı siliyorum yinede takılıyor ya nasıl bir sorunlu telefon bu sorunum donanımsalmıdır yoksa yazılımsalmı?
Donanımsal :)
[MENTION=30289]Blackout[/MENTION] yardımların için Teşekkürler. Üretici firma ile irtibata geçeceğim anlaşılan veya en son çare olarak Custom Rom kuracağım.

ufuk_molu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy S3 Android 4.04 işletim sisteminde dhcp ayarlarını bilen varmı ? bir kaç gündür dhcp aktif iken telefonum otomatik ip alıyor gibi görünse de nete çıkamıyor, manuel ip verince bir sorun yok. Telefona wipe factory format attım, modemin ssıd değiştirdim yine aynı. Yabancı bir kaynakta bu sorunu buldum fakat açıkçası pekte bi şey anlamadım. Bu sorunun android'in bu son sürümündeki bir bug olduğundan bahsediliyor. Acaba başka yaşayan varmı aynı sorunu ?
Link > http://rudd-o.com/archives/wifi-dhcp-network-not-working-with-your-android-phone
Bu konu hakkında teknik bilgi sahibi arkadaşlar yanıt verirse sevinirim..

Reaksiyon puanı
10,315
selamun aleykum,
arkadaşlar dün ben de bir s3 aldığımı söylemiştim. alışmaya çalışıyorum.
ama bir sorunum oldu, çözemedim bi türlü.
zil sesi olarak kendi müzik listesindeki parçalardan başkasına izin vermiyor.
halbuki ben bluetoot ile telefona aldığım başka bir parçayı zil sesi yapmak istiyorum.
bu mümkün olmuyor mu, şayet oluyorsa bunu nasıl ayarlayacağım?
şimdiden teşekkür ediyorum.
iyi ki varsınız! :)

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
selamun aleykum,
arkadaşlar dün ben de bir s3 aldığımı söylemiştim. alışmaya çalışıyorum.
ama bir sorunum oldu, çözemedim bi türlü.
zil sesi olarak kendi müzik listesindeki parçalardan başkasına izin vermiyor.
halbuki ben bluetoot ile telefona aldığım başka bir parçayı zil sesi yapmak istiyorum.
bu mümkün olmuyor mu, şayet oluyorsa bunu nasıl ayarlayacağım?
şimdiden teşekkür ediyorum.
iyi ki varsınız! :)

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun . Çok kaliteli bir telefon aldınız çünkü. Müzik playeri açın (müziği seçerek). Daha sonra açıkken soldaki menü tuşuna basın ve "Yap"ı tıklayıp "Telefon Zil Sesi"ni seçin. Daha sonra istediğiniz müzik telefonun zil sesi olacaktır.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
[MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] konuda söylendiği gibi ale8 gibi sürümlerden yükledin mi?