Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Klon derken ? Turkcell'den aldım telefonu klon falan bilmiyorum :)
O zaman bir sorun olmaz yinede en sağlıklısı EFS dosyasının bir yedeğini alman :) Odin ile güncellemekten hiç bir şey olmaz yalnız Rom filan yüklersen o zaman sorun olur :)

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
şimdi ben de güncellemeyi düşünüyüorumda efs ve normal verilerin yedeğini nasıl alıcaz

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
[MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] nan biz hiç mi soru cevaplamadık hani benim creditlerim :D

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1

zekiklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım benim simkartıma hiç numara felan yok fakat simkartına numaraları kopyalayınca hafıza dolu diyor. ama simkartında bişey yok. bunu nasıl çözebilirim?

cozebilcegini sanmiyorum cunku simkartin hafizasi bellidir ve telefon hafizasindan azdir..ornek telefonun 400 kisi aliyordur rehbere, ancak sim kartinin siniri 250 kisidir..

@zekiklnc bence kabloda sorun var bir gidip geliyorsa ben öyle anladım.

ben de oyle dusundum ama oyle olsa sarj da etmemesi gerekmez mi? usb cikma sesi geliyor, bilgisayarimda dosya icerigi kayboluyor,ama sarj olmaya devam ediyor.bazen temas etmek bile gerekmiyo kendiliginden oluyor

Choice

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ya arkadaşlar arkadaşım mms mesaj attı mesajı tıklıyorum siyah bir ekran geliyor ve sonra mesajlaşma durduruldu iletisi ile beni ana ekrana atıyor ve sadece tamam seçeneği geldi mi başınıza böyle bir şey yada nasıl çözerim??

Choice

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ya arkadaşlar arkadaşım mms mesaj attı mesajı tıklıyorum siyah bir ekran geliyor ve sonra mesajlaşma durduruldu iletisi ile beni ana ekrana atıyor ve sadece tamam seçeneği geldi mi başınıza böyle bir şey yada nasıl çözerim??
Güncel

ufuk_molu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy S3 Android 4.04 işletim sisteminde dhcp ayarlarını bilen varmı ? bir kaç gündür dhcp aktif iken telefonum otomatik ip alıyor gibi görünse de nete çıkamıyor, manuel ip verince bir sorun yok. Telefona wipe factory format attım, modemin ssıd değiştirdim yine aynı. Yabancı bir kaynakta bu sorunu buldum fakat açıkçası pekte bi şey anlamadım. Bu sorunun android'in bu son sürümündeki bir bug olduğundan bahsediliyor. Acaba başka yaşayan varmı aynı sorunu ?
Link > http://rudd-o.com/archives/wifi-dhcp-network-not-working-with-your-android-phone
Bu konu hakkında teknik bilgi sahibi arkadaşlar yanıt verirse sevinirim..

Choice

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Güncel yokmu bilen arkadaşlar

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
s4 de ram yükseltilip , arka 12-13mp , ön 3-4 mp kamera gelirse hiç düşünmeden s2yi satıp alıcam :) fakat s2 ile s3 arasında da çok fazla fark yok ki yahu kıyamıyorum s2 yi bırakmaya , bakalım iphone 5 nasıl olucak

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar s3 için duvar kağıdı nereden indirebilirim? Indirdiklerimi ekrana koyunca bulanık çıkıyor .s

Choice

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar yardımcı olacak yok mu???

Red Bull

Asistan
Reaksiyon puanı
0
s4 de ram yükseltilip , arka 12-13mp , ön 3-4 mp kamera gelirse hiç düşünmeden s2yi satıp alıcam :) fakat s2 ile s3 arasında da çok fazla fark yok ki yahu kıyamıyorum s2 yi bırakmaya , bakalım iphone 5 nasıl olucak
s2 ile s3 arasında fark mı yok?
s beam s voice akıllı bekleme pop up play daha nicesi s2 de varda ben mi bilmiyorum?

Choice

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Boş bir mesaj gelmediğine emin misin, veya başka bir mms yolla bir telefondan yine aynısı mı olacak bi dener misin ?

mesaj boş değil biliyorum arkadaş normal bir mesaj attı sohbet oturumuna girdim ama attığı mms mesajı tıklayınca pat kapanıyor

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
s2 ile s3 arasında fark mı yok?
s beam s voice akıllı bekleme pop up play daha nicesi s2 de varda ben mi bilmiyorum?

çok fazla fark yok bana göre . s beam özelliği kaç kere işine yaradı ? akıllı bekleme özelliği olmadan s2 sana sıkıntı yaratıyor muydu ? s voicede türkçe desteği bile yoktu yanılmıyorsam ?

yahu gelen yenilikler hoş ve yerinde yenilikler fakat , çok büyük farklılıklar mı yarattı s2 ile s3 arasında sence ?

Reaksiyon puanı
10,315
seyyah-ı fakir artık bir s3'lüdür...
aranızdayım, sorun çıktıkça buradayım, umarım başınızı fazla ağrıtmam! :)

ama yukarıda yazan bazı arkadaşların suallerine henüz cevap verilmemiş, bilen arkadaşlar bi el atıversin sevabına ya! :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] [MENTION=30289]Blackout[/MENTION] Kardeşlerim benim telefona reset atılma zamanı geldi DLI1'i yükliyeceğim yalnız başka bir şeye ihtiyaç var mıdır ? Yoksa DLI1'i indirip Odin ile direk kurayım mı ?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
DLI1 ne ki?

Bunu diyon heralde CWM'den flashlanıyor bu.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1848582

Red Bull

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok fazla fark yok bana göre . s beam özelliği kaç kere işine yaradı ? akıllı bekleme özelliği olmadan s2 sana sıkıntı yaratıyor muydu ? s voicede türkçe desteği bile yoktu yanılmıyorsam ?

yahu gelen yenilikler hoş ve yerinde yenilikler fakat , çok büyük farklılıklar mı yarattı s2 ile s3 arasında sence ?
yapma gözünü seveyim herşeyi geçtim bu akıllı beklemeden ötesi yok sen nette gezinmiyorsun haber okumaya meyilli olmuyorsun anlasılan bazen haber okursan arkadaşlr laf atıyor bakıyorum ekran sonmus tekrar algıladıgı gibi açıyor dahası varmı.

akıllı uyarı olayı cıhazı elıne al sana tıtresım ile haber veriyor? bunudamı hıce sayacaksın
rehberdessn 2 kere ustune tıkla hop en baş daha varda saymaya gerek yok s3 ü kullanan bilir.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148