Türe
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 58
Merhabalar Ben S3 almayı düşünüyorum da bu telefonun + ve - özelliklerini kullanıcılar yazabilirler mi rica etsem ?
Merhabalar Ben S3 almayı düşünüyorum da bu telefonun + ve - özelliklerini kullanıcılar yazabilirler mi rica etsem ?
artısı çok saymakla bitmez bi telefondan istiyebilceğin herşeyi fazlasıyla karşılıyo aklına her ne gelirse artık eksilerine gelirsek uzerndeki ekran benm sıkntı yaşadıgm tek şey ekrann kalitesnden yana bi sıkntm yok ama detaycı kullanıcıları rahatsız edicek bazı fabriksyon hataları olabilio siyah ekranda leke beyaz ekranda soluk izler gbi tabi bunlar çok çok dikkatli bakınca belli oluo ve normal kullanımda görmüyosun düz beyaz düz gri acık mavi yada siyah ekranda falan filan tabi her s3 te olcak diye bişey yok teknoloji şans işi gelir seni bulur sorun ama şöle özetliym verdgn paraya değsn istiyosan sonuna kadar helal olsn demek istiosan kesinlikle al gercekten muhteşem bi deneyim
4s alacaktım ama sonra vazgeçtim çünkü boyut değişeceği için çok arkaplanda da kalabilir telefon ve aldığım zaman 2 yıl kullanacağım için de en azından güncel olsun istiyorum. S3 sıkıntısı ekran büyüklüğü benim için ama o da çok farketmiyor çünkü ekranı çok iyi.
Bir de ısınma sorunu var mıdır ve şarjı nasıl gidiyor günlük kullanımda ?
sakın ama sakın alma. Batarya orjinal olmadıkça alınmaz
bak ben ne aldım
http://www.ebay.de/itm/ws/eBayISAPI..._id=20357&ebayCategoryId=20357#ht_3486wt_1139
3500 mAH
boru değil yanee
Bana şarjı 15 saat gitse yeter Yatarken şarja koyarım Misal şu an S2 kullanıyorum , ama bekleme modunda bile şarj %10 gidiyor 8 saatte. Bu da canımı sıkmıyor değil. Bakalım bugün gidebilirsem almak istiyorum inş. Yardımlarınız için teşekkürler bu arada
Isınma problemi yok.
Şarj sıkıntılı tabi.
Hiç kullanma teli 2 gün gider belki.
Sürekli kullan hergün şarj etmek zorundasın.
Ben mesela sabah bi başlarım öğleden sonra şarj %30 olur.
4s alacaktım ama sonra vazgeçtim çünkü boyut değişeceği için çok arkaplanda da kalabilir telefon ve aldığım zaman 2 yıl kullanacağım için de en azından güncel olsun istiyorum. S3 sıkıntısı ekran büyüklüğü benim için ama o da çok farketmiyor çünkü ekranı çok iyi.
Bir de ısınma sorunu var mıdır ve şarjı nasıl gidiyor günlük kullanımda ?
Arada bir ısınıyor yaklaşık 1-2 saat yüksek çözünürlüklü oyun oynarsan. Şarjı iyi gidiyor diyebilirim. Birkaç foto koyim ondan anlarsın zaten.Bana şarjı 15 saat gitse yeter Yatarken şarja koyarım Misal şu an S2 kullanıyorum , ama bekleme modunda bile şarj %10 gidiyor 8 saatte. Bu da canımı sıkmıyor değil. Bakalım bugün gidebilirsem almak istiyorum inş. Yardımlarınız için teşekkürler bu arada
bak kardeşim sen eğer diyorsanki ben bütün bu özellikleri hepsini kullanmam sadece oyun oynarım arama yaparım internette gezinirim o zaman 4s al.Merhabalar Ben S3 almayı düşünüyorum da bu telefonun + ve - özelliklerini kullanıcılar yazabilirler mi rica etsem ?
aldım 25 gun sonra elımde. ayrıntılı bilgi vericemBen almadım da alan adam memnun.
aldım 25 gun sonra elımde. ayrıntılı bilgi vericem
Sessize nası alabilirim yardımcı olabilir misinz
Beyler mobil veri sürekli açıkken şarj çok hızlı gidiyor.Mobil veriyi hiç kapatmadığım zaman akşamı zor ediyorum.Birde mobil verinin hep açık olması kullanmasam dahi kotayı ciddi şekilde götürür mü ? Mobil veri açıkken bakıyorum.Üstte sürekli "download" ve "upload" okları yanıp sönüyor.Sürekli bir hareket elinde telefon.Mesela blackberry im var.Ondada 3G hep açık ama şarjı neredeyse hiç etkilemiyor.Boştaykende hiç internet hareketi olmuyor cihazda.Ama whatsup, facebook, mail vs. iletileri olduğu zaman anında haber veriyor.S3 öyle değil ama.Zil çalıyor bir an.Açıp bakıyorum.Faceden ileti gelmiş.Zamanına bakıyorum 1 saat önce ! 1saattir neredesin birader.Sinirlendirdi bu durum beni !
Facebook un android uygulamasında bir bozukluk var galiba çünkü banada facebokta mesaj geldiğinde bakıyorum 20 dk. Önce geldi yazıyor fakat ben geldiGi gibi bakıyorum. Sil onu bence tarayıcıda gir daha iyi .d
Beyler mobil veri sürekli açıkken şarj çok hızlı gidiyor.Mobil veriyi hiç kapatmadığım zaman akşamı zor ediyorum.Birde mobil verinin hep açık olması kullanmasam dahi kotayı ciddi şekilde götürür mü ? Mobil veri açıkken bakıyorum.Üstte sürekli "download" ve "upload" okları yanıp sönüyor.Sürekli bir hareket elinde telefon.Mesela blackberry im var.Ondada 3G hep açık ama şarjı neredeyse hiç etkilemiyor.Boştaykende hiç internet hareketi olmuyor cihazda.Ama whatsup, facebook, mail vs. iletileri olduğu zaman anında haber veriyor.S3 öyle değil ama.Zil çalıyor bir an.Açıp bakıyorum.Faceden ileti gelmiş.Zamanına bakıyorum 1 saat önce ! 1saattir neredesin birader.Sinirlendirdi bu durum beni !
Merhaba arkadaşlar,
10 temmuzda Berlin Media Markt'tan aldığım mavi S3'üm üç gün önceye kadar maşallahı var çok iyiydi. Fakat ne olduysa şuan arama yapamıyorum. karşı taraf aradığında ya da ben aradığımda birbirimizin sesini duyamıyoruz. Yani Galaxy S3telefon işlevini görmemekte. İşin garip yanı oparetör ve ses sistemi ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü mesaj atım mobil veri ile internette gezebiliyorsam operatörde bir sorun yok diye düşünüyorum. Ses sisteminde bir sorun olsamüzikçalardan dinlediğim mp3'ler vaya izlediğim videolarda (sd card'taki veya youtube'daki) bir problem yok. Samsung'un ve Media Markt'ın servislerinemail attım Samsung yetkili servise getirmemi söyledi. Şuan da Bolu'da olduğumdan yetkili servismalesef yok. Pazartesi Ankara'da Media Markt ve ya Samsung yetkili servise götüreceğim. Bu arada fabrika ayarlarına dönmek, ya da güncelleştirmeleri tamamlamak bu sorunu çözmedi. Güncelleştirmeleri zaten geldikçe yapıyordum. Sizce sorun nedir, bir bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Arama halindeyken ses iletimi hiç yok? Kulaklık, ahize ve hoparlörde denedim. Fakat müzik çalar, video falan her türlü ses var. Biri aradğında da ses çıkıyor ama telefonu açınça ses iletimi ya da ses gelişi hiç yok.
Merhaba arkadaşlar,
10 temmuzda Berlin Media Markt'tan aldığım mavi S3'üm üç gün önceye kadar maşallahı var çok iyiydi. Fakat ne olduysa şuan arama yapamıyorum. karşı taraf aradığında ya da ben aradığımda birbirimizin sesini duyamıyoruz. Yani Galaxy S3telefon işlevini görmemekte. İşin garip yanı oparetör ve ses sistemi ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü mesaj atım mobil veri ile internette gezebiliyorsam operatörde bir sorun yok diye düşünüyorum. Ses sisteminde bir sorun olsamüzikçalardan dinlediğim mp3'ler vaya izlediğim videolarda (sd card'taki veya youtube'daki) bir problem yok. Samsung'un ve Media Markt'ın servislerinemail attım Samsung yetkili servise getirmemi söyledi. Şuan da Bolu'da olduğumdan yetkili servismalesef yok. Pazartesi Ankara'da Media Markt ve ya Samsung yetkili servise götüreceğim. Bu arada fabrika ayarlarına dönmek, ya da güncelleştirmeleri tamamlamak bu sorunu çözmedi. Güncelleştirmeleri zaten geldikçe yapıyordum. Sizce sorun nedir, bir bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Arama halindeyken ses iletimi hiç yok? Kulaklık, ahize ve hoparlörde denedim. Fakat müzik çalar, video falan her türlü ses var. Biri aradğında da ses çıkıyor ama telefonu açınça ses iletimi ya da ses gelişi hiç yok.[/QUOTE
Güncellemeleri kontrol et ve güncelleme varsa hemen güncelle sorunun muhtemelen sorunun düzelecektir.
Ya arkadaşlar şu s3 de sdn forumda konuya yorum atarken canım çıkıyor resmen ya. Tam yazı yazıyorum kendi kendini ortalıyor ve ne yazdığımı göremiyorum buda veni deli ediyor. Farklı tarayıcılar denedim fakat hepsinde aynı sizdede varmı bu napmam lazım??
hemen cevap veriyorumm
cihaz kayıtlı olmayabilir mi acaba
cihaz da kayıtlı, güncelleştirmeler de geldikçe yapıyorum. İnternet zaten neredeyse hep açık. Güncelleştirme geldikçe yapıyorumhemen cevap veriyorumm
cihaz kayıtlı olmayabilir mi acaba