Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben navigasyon yazandan giriyorum. bu arada google mapsden girincede geçerli konumunuz geçiçi olarak kullanılamıyor diyor.

Reaksiyon puanı
2,148
Müzik açtım dediğin oyunu da açtım şimdi kasma falan yok valla.

Navigasyon yazan da aynı şeydir.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
arkadaşlar ben s3 ü alırken telefoncu navigasyon vs. hepsi bedava dedi. fakat şimdi navigasyona girince ücretli diyor kesinlikle gps açsamda parasız bir şekilde kullanamıyorum. birde müzik çalar açıkken oyun oynadığımda oyunda baya bir kasmalar oluyor. sizce bu oyundanmı kaynaklanıyordur? bu arada oyunun adı temple run birde müzik çaları açmadanda arada kasıyor takılmalar oluyor deli ediyor beni napmam lazım? bu oyunu 4s dede defalarca oynamama rağmen 1 kere bile takıldığını hatta kastığını bile görmedm napayım sizce?
Kardeş lütfen Temple Run oynama. Veya bu kadar dile getirme lütfen diyorum her konu altında "Temple Run kasıyor" yazma. Birde Navigasyon'a değil Google haritalara gir girerkende Mobil Verisini kapa.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya zaten her zaman kasmıyorki arada sırada mesela o oyuna 50 kere ölüp başla kesin en az 5-6 kere takılıyor. kasma değilde takılma 1 saniyelik takılıyor hemen düşüyorum.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ya zaten her zaman kasmıyorki arada sırada mesela o oyuna 50 kere ölüp başla kesin en az 5-6 kere takılıyor. kasma değilde takılma 1 saniyelik takılıyor hemen düşüyorum.
O zaman oynama valla sıkıldım böyle söylemek hoş olmuyorda yinede çok fazla yazınca bende yazdım. Şimdi Temple Run indiriyorum bakacağım kasıyor mu. Tamam mı ?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
"Agent Dash" oyununu tavsiye ederim.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya bu telefona ben 2 bin lira vermişin birde 16 yaşındayım 2 bini biriktirmek için canım çıktı resmen :S bırakkında kasmasın

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ya bu telefona ben 2 bin lira vermişin birde 16 yaşındayım 2 bini biriktirmek için canım çıktı resmen :S bırakkında kasmasın
10 dakikadır oynuyorum bir tık yok hiç bir kasma yok maymunlar bana saldırdı 3 kez hiç bir kasma yok.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
birisi [MENTION=278325]SamsungGalaxyS3[/MENTION] mü dedi ? dostum [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] :P

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
neyse böyle olmucak heralde ben size videosunu çekip göndereyim. peki bu oyunun kasmasının telefon ilemi alakası vardır yoksa oyun ilemi?

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
neyse böyle olmucak heralde ben size videosunu çekip göndereyim. peki bu oyunun kasmasının telefon ilemi alakası vardır yoksa oyun ilemi?
Telefonla alakası yok hiç oyuna girerken görev yöneticisine girip belleği siliyor musun ? Ayarlardan Geliştirici seçeneklerine girip arkaplan işlemlerinde arkaplan işlemi yok diyor musun ?

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Satayım ayıpsın :P
flippp coverimle mutluyum dostum :D
mahalleden arkadaş almış replika :D gerçek diye vermişler ayarı 60 tl kitlemişler :D

gerci bende 70 tl verdim ama orjinal en azından başarı iletşim tarafından ithal edilmiş
servise gönderdim sıfırı ile değişimi oldu

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
flippp coverimle mutluyum dostum :D
mahalleden arkadaş almış replika :D gerçek diye vermişler ayarı 60 tl kitlemişler :D

gerci bende 70 tl verdim ama orjinal en azından başarı iletşim tarafından ithal edilmiş
servise gönderdim sıfırı ile değişimi oldu

Sen bilirisin :D

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70

Kardeş sen nasıl bi insansın ya !?

Heryere "Temple Run kasıyor" diye mesaj yazıyorsun ardından diğer arkadaşlarımız fikirlerini söyleyince "yok aslında o kadar değil.arada bir oluyor.sorun değil" diyorsun ve bu kısır döngü yaklaşık 1 aydır her S3 ile ilgili konuda karşımıza çıkıyor.Çok daralttın bizi artık.Sanki elindeki S3'ü sana biz sattık, sende telefona dair memnuniyetsizliğini bizlere şikayet edip duruyorsun.Sana yol gösterip "telefoncuya veya servise götür" deyince hiçbirine karşılık vermeyip başka bir konuda tekrar aynı muhabbeti çeviriyorsun.

Allah rızası için S3'le ilgili bir konuya artık "Temple Run Kasıyor" diye mesaj yazma.Cihazını garantisi varsa garantiye ver yoksa aldığın yere götür geri ver.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kardeş sen nasıl bi insansın ya !?

Heryere "Temple Run kasıyor" diye mesaj yazıyorsun ardından diğer arkadaşlarımız fikirlerini söyleyince "yok aslında o kadar değil.arada bir oluyor.sorun değil" diyorsun ve bu kısır döngü yaklaşık 1 aydır her S3 ile ilgili konuda karşımıza çıkıyor.Çok daralttın bizi artık.Sanki elindeki S3'ü sana biz sattık, sende telefona dair memnuniyetsizliğini bizlere şikayet edip duruyorsun.Sana yol gösterip "telefoncuya veya servise götür" deyince hiçbirine karşılık vermeyip başka bir konuda tekrar aynı muhabbeti çeviriyorsun.

Allah rızası için S3'le ilgili bir konuya artık "Temple Run Kasıyor" diye mesaj yazma.Cihazını garantisi varsa garantiye ver yoksa aldığın yere götür geri ver.
Doğru diyorsun Baba.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
geliştirici seçeneklerine hiç uğramadım fakar rami bağzem siliyorum. ram zaten hep 500 un üzerinde çalılıyor tüm uygulamaları kapadımı bile

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
@El Padrino Baba ben bu adama neler dedim..
sonra forum bana karşı cephe aldı nerdeyse Allah rızası için s3 yaz 15 tane konunun 10 nu bu adama ait kaç sefer uyardım git sss ye yaz diye ama adam inadına konu açıyor
hepsini geçtim adamın sorunu var birisi cevap yazıyor ona karşıt yazı
l.n madem işin iyisini sen biliyon neden milletten medet umuyon?
4s ile s3kıyaslamasında yazmıştı bi ara ıos androidi ezer gecer felan dedim tmm ergen olduğu belli.
biraz bilgin olmaya görsün boş konuşulmakta üstlerine yok

Şu Linke Bak Dediğimi Anlarsın Baba

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Çok dolmuşsun be yiğenim sende :D Gece gece güldüm çok ya...

Forumdaki herkesi illahlah ettirdi ya bu çocuk.Vallahi yoruldum artık [MENTION=272780]blackbatuhan[/MENTION] ın S3 ile ilgili şikayetlerinden.Madem bu kadar memnuniyetsizsin git sat birader.Bizi niye yaşlandırıyosun burda...

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Çok dolmuşsun be yiğenim sende :D Gece gece güldüm çok ya...

Forumdaki herkesi illahlah ettirdi ya bu çocuk.Vallahi yoruldum artık @blackbatuhan ın S3 ile ilgili şikayetlerinden.Madem bu kadar memnuniyetsizsin git sat birader.Bizi niye yaşlandırıyosun burda...
ya Baba öyle böyle değil.
1 olur anlarım 2 olur anlarım da insan 3.den demi anlamaz...
zaten ayar olduğum konu s3 alan foruma koşuyor forum da olmasa neyepacaklarmış merak ediyorum.
iyi hoş herkez faydalansın ama hazıra konmasınlar arama butonu var yaz sorununu oraya belki senın maduruyetine benzer durumlar sdn de olmuştur.
ama yok illa yazacak cevaplar altına yazılacak ego tatmini olacak
sırf bu kerkenez yüzünden bir gece boyunca 3 tek attım adam ayarsız benimde ayarımı kaçırdı
elimi uzatıyorum yardımcı olayım diyorum yok
soru soruyor cevap veriyorum yok illa adamın dediği doğru
alıyorlar spot ürünleri sonra veryansın ediyorlar çok iyi oluyor bozulsun cihazları yansın anasını satim...

yazıyo bi ara keşke almasaydm 4s daha iyi pişmanım..
bunları gördükçe ayar oluyorum IQ testi ile foruma kayıt etsinler valla bak

HarunT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya Baba öyle böyle değil.
1 olur anlarım 2 olur anlarım da insan 3.den demi anlamaz...
zaten ayar olduğum konu s3 alan foruma koşuyor forum da olmasa neyepacaklarmış merak ediyorum.
iyi hoş herkez faydalansın ama hazıra konmasınlar arama butonu var yaz sorununu oraya belki senın maduruyetine benzer durumlar sdn de olmuştur.
ama yok illa yazacak cevaplar altına yazılacak ego tatmini olacak
sırf bu kerkenez yüzünden bir gece boyunca 3 tek attım adam ayarsız benimde ayarımı kaçırdı
elimi uzatıyorum yardımcı olayım diyorum yok
soru soruyor cevap veriyorum yok illa adamın dediği doğru
alıyorlar spot ürünleri sonra veryansın ediyorlar çok iyi oluyor bozulsun cihazları yansın anasını satim...

yazıyo bi ara keşke almasaydm 4s daha iyi pişmanım..
bunları gördükçe ayar oluyorum IQ testi ile foruma kayıt etsinler valla bak
Ahahah :D IQ testi bayağı iyi olmuş gerçekten iyi fikir,harbiden ben de ayar olduydum arkadaşa içimdekileri döktünüz, sağolun varolun efenim:).Ayrıca arkadaş 16 yaşında imiş dediğine göre bu da ona biraz müsamaha gösterebileceğim anlamına geliyor (sonuçta kendisi bir ''ergen'') sizi bilmem ama :D

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=158032]HarunT[/MENTION] şu linke bi tıklarmısınız
beni o zaman daha iyi anlayabilirsiniz.
adama yalvarır duruma geldim git sss nin altına yaz sıkıntılarını diye ama nerdee.
http://forum.shiftdelete.net/search.php?searchid=5642580

Allah aşkına sen bali yapma
16 yaşındaki bir insan ufak değil.
zamanında padişahlarımızdan 2. murad 17 yaşında
fatih sultan mehmet ise 12 yaşında tahta çıkmış insanlar...
yani demem o ki aradaki farka bak. adam bunu anlayamıyorsa yemişim müsemmasını