blackbatuhan
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
ben navigasyon yazandan giriyorum. bu arada google mapsden girincede geçerli konumunuz geçiçi olarak kullanılamıyor diyor.
Kardeş lütfen Temple Run oynama. Veya bu kadar dile getirme lütfen diyorum her konu altında "Temple Run kasıyor" yazma. Birde Navigasyon'a değil Google haritalara gir girerkende Mobil Verisini kapa.arkadaşlar ben s3 ü alırken telefoncu navigasyon vs. hepsi bedava dedi. fakat şimdi navigasyona girince ücretli diyor kesinlikle gps açsamda parasız bir şekilde kullanamıyorum. birde müzik çalar açıkken oyun oynadığımda oyunda baya bir kasmalar oluyor. sizce bu oyundanmı kaynaklanıyordur? bu arada oyunun adı temple run birde müzik çaları açmadanda arada kasıyor takılmalar oluyor deli ediyor beni napmam lazım? bu oyunu 4s dede defalarca oynamama rağmen 1 kere bile takıldığını hatta kastığını bile görmedm napayım sizce?
O zaman oynama valla sıkıldım böyle söylemek hoş olmuyorda yinede çok fazla yazınca bende yazdım. Şimdi Temple Run indiriyorum bakacağım kasıyor mu. Tamam mı ?ya zaten her zaman kasmıyorki arada sırada mesela o oyuna 50 kere ölüp başla kesin en az 5-6 kere takılıyor. kasma değilde takılma 1 saniyelik takılıyor hemen düşüyorum.
"Agent Dash" oyununu tavsiye ederim.
Temple Run çakması gibi duruyor ama bi deneyelim![]()
O uyarının altında yol tarifleri al var. Ona bastıktan sonra gideceğin yeri falan yazıyorsun ya da haritadan seçiyorsun.
10 dakikadır oynuyorum bir tık yok hiç bir kasma yok maymunlar bana saldırdı 3 kez hiç bir kasma yok.ya bu telefona ben 2 bin lira vermişin birde 16 yaşındayım 2 bini biriktirmek için canım çıktı resmen :S bırakkında kasmasın
geldi tabiOraya kadar geldi mi![]()
geldi tabiOraya kadar geldi mi![]()
Telefonla alakası yok hiç oyuna girerken görev yöneticisine girip belleği siliyor musun ? Ayarlardan Geliştirici seçeneklerine girip arkaplan işlemlerinde arkaplan işlemi yok diyor musun ?neyse böyle olmucak heralde ben size videosunu çekip göndereyim. peki bu oyunun kasmasının telefon ilemi alakası vardır yoksa oyun ilemi?
flippp coverimle mutluyum dostumSatayım ayıpsın![]()
flippp coverimle mutluyum dostum
mahalleden arkadaş almış replikagerçek diye vermişler ayarı 60 tl kitlemişler
gerci bende 70 tl verdim ama orjinal en azından başarı iletşim tarafından ithal edilmiş
servise gönderdim sıfırı ile değişimi oldu
neyse böyle olmucak heralde ben size videosunu çekip göndereyim. peki bu oyunun kasmasının telefon ilemi alakası vardır yoksa oyun ilemi?
Doğru diyorsun Baba.Kardeş sen nasıl bi insansın ya !?
Heryere "Temple Run kasıyor" diye mesaj yazıyorsun ardından diğer arkadaşlarımız fikirlerini söyleyince "yok aslında o kadar değil.arada bir oluyor.sorun değil" diyorsun ve bu kısır döngü yaklaşık 1 aydır her S3 ile ilgili konuda karşımıza çıkıyor.Çok daralttın bizi artık.Sanki elindeki S3'ü sana biz sattık, sende telefona dair memnuniyetsizliğini bizlere şikayet edip duruyorsun.Sana yol gösterip "telefoncuya veya servise götür" deyince hiçbirine karşılık vermeyip başka bir konuda tekrar aynı muhabbeti çeviriyorsun.
Allah rızası için S3'le ilgili bir konuya artık "Temple Run Kasıyor" diye mesaj yazma.Cihazını garantisi varsa garantiye ver yoksa aldığın yere götür geri ver.
ya Baba öyle böyle değil.Çok dolmuşsun be yiğenim sendeGece gece güldüm çok ya...
Forumdaki herkesi illahlah ettirdi ya bu çocuk.Vallahi yoruldum artık @blackbatuhan ın S3 ile ilgili şikayetlerinden.Madem bu kadar memnuniyetsizsin git sat birader.Bizi niye yaşlandırıyosun burda...
Ahahahya Baba öyle böyle değil.
1 olur anlarım 2 olur anlarım da insan 3.den demi anlamaz...
zaten ayar olduğum konu s3 alan foruma koşuyor forum da olmasa neyepacaklarmış merak ediyorum.
iyi hoş herkez faydalansın ama hazıra konmasınlar arama butonu var yaz sorununu oraya belki senın maduruyetine benzer durumlar sdn de olmuştur.
ama yok illa yazacak cevaplar altına yazılacak ego tatmini olacak
sırf bu kerkenez yüzünden bir gece boyunca 3 tek attım adam ayarsız benimde ayarımı kaçırdı
elimi uzatıyorum yardımcı olayım diyorum yok
soru soruyor cevap veriyorum yok illa adamın dediği doğru
alıyorlar spot ürünleri sonra veryansın ediyorlar çok iyi oluyor bozulsun cihazları yansın anasını satim...
yazıyo bi ara keşke almasaydm 4s daha iyi pişmanım..
bunları gördükçe ayar oluyorum IQ testi ile foruma kayıt etsinler valla bak