Samsung galaxy s3 kulaklık tavsiye

infinebleu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Samsung'un kendi verdiği orjinal kulaklık bozuldu yeni kulaklık alıcam gene samsungun kulaklıgını almayı dusunuyorum fıyatı 45-55 tl civari degısıyor bu fiyatlarda onerebileceginiz başka kulak içi veya normal kulaklık varmı ? yoksa gene samsungun kulaklıgınımı alıyım ?

infinebleu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki normal kulaklıkk kulak ici olan degil ne onerebilirsiniz ?

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Creative EP 630 deneyebilirsin. F/P şampiyonudur kendisi. 50 TL idi Bimeks'te, yılbaşında arkadaşıma almıştım.

infinebleu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Creative EP 630 deneyebilirsin. F/P şampiyonudur kendisi. 50 TL idi Bimeks'te, yılbaşında arkadaşıma almıştım.
Creative EP 630 u arastırırken Sony MDR-EX50LP e rastladım 2 si arasinda kaldım ınternetten duyduklarıma gore dışarıya cok ses verıyormus hangisi almaliyim sizce ?

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Creative EP 630 u arastırırken Sony MDR-EX50LP e rastladım 2 si arasinda kaldım ınternetten duyduklarıma gore dışarıya cok ses verıyormus hangisi almaliyim sizce ?

Sony model hakkında bilgim yok ama Creative kulaklığı aldığım arkadaşım çok memnun olduğunu her fırsatta söylüyor. İnternette karşılaştırmaları vardır bu 2 modelin, araştırmaya devam edin bulursunuz bir şeyler. Hatta belki bir teknoloji mağazasında deneme şansınız bile olabilir.

infinebleu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony model hakkında bilgim yok ama Creative kulaklığı aldığım arkadaşım çok memnun olduğunu her fırsatta söylüyor. İnternette karşılaştırmaları vardır bu 2 modelin, araştırmaya devam edin bulursunuz bir şeyler. Hatta belki bir teknoloji mağazasında deneme şansınız bile olabilir.

Tesekkur ederim yardiminiz icin

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Uzun zamandır Philips SHE3590GY kullanıyorum sesi ve bass iyi, Teknosadan 29.90 a almıştım bu gri renkli fakat başka renkleri de var ilgilenirsen.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsungun kulaklıgından almayı dusunuyorum nasıldır sizce kulaktan dusuyo falan dediler sonra kulaklıgın yumusak plastik kısımları kopunca kulaklıgı at cope gitsin falan diyolar dogrumu ? yardım edin ne olur .s.s.