Samsung galaxy s3 kore malı model şifresini unnutum

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
Eet arkadaşlar samsung galaxy s3 kore malı model şifresini unuttum ve interneti kapalı ve sıfırlamak istemiyorum ne yapmalıyım gmail kabul etmiyor:cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hemen lazım çünkü zaman çok az

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Model şifresini koyarken senden pin de istiyor eğer o pini hatırlarsan kilidi açabilirsin :)

Ve ya modeli önceden bilen birisi carsa ona da sorabilirsin :)

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
Model şifresini koyarken senden pin de istiyor eğer o pini hatırlarsan kilidi açabilirsin :)

Ve ya modeli önceden bilen birisi carsa ona da sorabilirsin :)
yok kore olduğu için pin sormuyor sadece gmail hesabı istiyor asıl şifreyi kabul etmiyor

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Eet arkadaşlar samsung galaxy s3 kore malı model şifresini unuttum ve interneti kapalı ve sıfırlamak istemiyorum ne yapmalıyım gmail kabul etmiyor:cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing:

Hemen lazım çünkü zaman çok az

http://forum.shiftdelete.net/androi...ilit-desenini-mi-unuttunuz-buyurun-iceri.html

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Samsung'un cihazlarında recovery menüsüne girmek için CWM kurmaya gerek yok. Telefonu kapat açarken home + ses açma + power'a bas Samsung logosu gelince power tuşunu bırak diğerlerine basmaya devam et. Telefona açılanca gelen ekranda ses kısma tuşu ile aşağı gel Wipe Data ve Wipe Cache yi power tuşu ile seç ondan sonra reboot system now'a bas res atsın açılacak

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
Samsung'un cihazlarında recovery menüsüne girmek için CWM kurmaya gerek yok. Telefonu kapat açarken home + ses açma + power'a bas Samsung logosu gelince power tuşunu bırak diğerlerine basmaya devam et. Telefona açılanca gelen ekranda ses kısma tuşu ile aşağı gel Wipe Data ve Wipe Cache yi power tuşu ile seç ondan sonra reboot system now'a bas res atsın açılacak
Sıfırlamak istemiyorum başlıkta belirtmiştim

normal recovery yok mu telefonda?
Var ama kabul etmiyor hata veriyor

Hala indirmiyor dosyayı tableten sd karta sonra s3 e kafayı yiyecem

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
konu karisik geldi gormezden gelip hemen cikiyorum buradan:laugh:
ama son bir sey soyleyeyim bas formati gitsin.numaralar konusunda ise zaten arayan seni bulur.

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
Numaralar mı telefonda? Yoksa resim, müzik vs... mi?
Numaralar

dosyayı mı indiremedin? hiçbişey anlamadım ben :)
Evet recovery hata veriyor

konu karisik geldi gormezden gelip hemen cikiyorum buradan:laugh:
ama son bir sey soyleyeyim bas formati gitsin.numaralar konusunda ise zaten arayan seni bulur.
öyle değil yarısı hastane numarası

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
Telefonu telefoncuya götürdüm ve format dedi ve numaral gitti çok kötü oldu

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
[video=youtube;TlxixmkjDyE]http://www.youtube.com/watch?v=TlxixmkjDyE[/video]

Bu yöntemi usb debugging açık olmasa bile telefonu recovery modda açıp uyguladım ve işe yaramıştı, recovery modda usb debugging açık oluyor sanırım otomatik olarak.

Ha bir de root lazım, root ne işe yarar ki diyenlere ithafen bakın mesela format attırmak zorunda kalmazdınız. :)

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7

Bu yöntemi usb debugging açık olmasa bile telefonu recovery modda açıp uyguladım ve işe yaramıştı, recovery modda usb debugging açık oluyor sanırım otomatik olarak.

Ha bir de root lazım, root ne işe yarar ki diyenlere ithafen bakın mesela format attırmak zorunda kalmazdınız. :)

Hocam şimdi buna Root'un faydası mı yoksa zararı mı desek? Bilemedim :D

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30

Recovery de bile tanımıyodu zaten

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende s3 mini kore malı var desen şifresini yanlış girdim bloke oldu telefon g mail şifresini istiyo onuda kabul etmiyo napabilirm telefoncular falnda yapamıyo bilen varsa yardım etsin lütfenn

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yav abi bu kore malında kilit desenin küçük neden acaba

BADGİRL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar okulda bana biri bana çarpınca telefonum yere düştü ve birdaha açılmadı bataryayı takıp çıkarttım bir çok kez denedim ama olmuyo . Başka bir bataryada Telefonu tamire vermeden kendi imkanlarım ile yapabileceğim bir şey varsa lütfen yardım edin.:unsure: