Samsung galaxy s3 için navigasyon?

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar. yarın istanbula gidicem ve s3 e navigasyon yüklemem lazım. şimdi ben bi siteden sygic navigasyonunu yükleyip kurdum. türkçe olarak ve türkiye haritasıda var. fakat sorunum şuki gps i açtığımda konumumu bulamıyorum. 2 saat arıyor arıyor bazen buluyor ama nadir. s3 de hani gps ler iyi kullanılıyordu ?

arslanav

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum zaten haritalar veya navigasyon telefon da yüklü neden başka bise indirme gereği duydunki yüklü olanlar zaten sorunsuz çalışıyor

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Dostum zaten haritalar veya navigasyon telefon da yüklü neden başka bise indirme gereği duydunki yüklü olanlar zaten sorunsuz çalışıyor

Aynen hocam ben Galaxy Y kullanıyorum hiçbir problem yok S3'te niye olsun ki?

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeşim s3 de navigasyon yükle fakat ülkenizde kullanılamıyor diyor. google mapsıda açtımmı 2 saat uyduyu bulamıyor. sygic indirdim anında uyduyu buluyor. babamın navigasyon cihazından daha iyi götürdü beni :)

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
kardeşim s3 de navigasyon yükle fakat ülkenizde kullanılamıyor diyor. google mapsıda açtımmı 2 saat uyduyu bulamıyor. sygic indirdim anında uyduyu buluyor. babamın navigasyon cihazından daha iyi götürdü beni :)

Inandiramazsin batuhan. Ben sgs3 un gps donanimi navigasyon cihazlarini aratmiyor, glonass teknolojisinin kalitesini bilmeyen yoktur. Bu mesajindan sonra elindeki sgs3 un aslinda cin mali olduguna emin oldum. :D

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ya birak artik milleti kandirmayi gercekten cok gulunc oluyorsun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galaxy s3 de navigasyon çalişmiyor yani bulunduğunuz konum uygun değildir diyor o yüzden her galaxy s3 sahibi navigasyon ariyor tıpkı benim gibi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaa sorunda bu yaa içinde navigasyon nasıl çalıştırılacak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonumu Teknosadan aldım ve benim telefonda da bulunduğunuz konumuygun değil diyor ve çalışmıyor...

OguzTML

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3'de navigasyon kullanacam diyorsan mutlaka 'Sygic' programını kurmalısın. Play'de fiyatıda abartılı değil ayrıca kullanım rahatlığı,sesli uyarı sistemi ve istediğin yeri çok hızlı bulması programı kategorisinde en iyisi yapıyor ( Bana göre tabi:) )

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam arkadasslar konuyu okudum isteyen arkadaslar navitel v5 indire bilirler ben kurdum cok iyi çalışmakta
güle güle kullanın
yapmanız ggereken sd card içerisine navitel yükleyin ve app dosyasını çalıştırın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bande s3 yeni alım kurdurum fakat navigasyonu acınca google haritalar navigasyon henüz kullanılamıyo diyor bunu nasılyaparım lütfen yardımcı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar
sg s3 e usb girişiyle navigasyon programı olan İSG'yi yükledim. fakat telefonumda görünmüyor.
menümde bulunan dosyalar menüsünün içindeki tüm dosyalarda program görünüyor ama ana menüme veya giris sayfasına taşıyamıyorum.
yardım lütfennnn