Samsung Galaxy S3 Alternatifi Yardım..

GfbErman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Şu Anda Kullandığım Telefon Sgs3 Vodafone Hat Kullanıyorum 1.katta Oturuyorum Telefonda Şebeke Çekme Sorunu Var En Eski Telefonları Denedim Onlar Bile Daha İyi Çekiyor Arama Vs Yapamıyorum Bundan Önce Neo V Vardı Ve O Kat Kat İyi Çekiyordu. S3 Te Şebeke Sorunum Ve Donmalar Var Gözümden Düştü Açıkcası Özellikleri Ve Güncelleme Desteği İyi Ama Bu Sorunları Yüzünden Ve Satmaya Karar Verdim 1000 Tl Civarı Yeni Bir Telefon Alıcam Önerilerinizi Ve Yardımlarınızı Bekliyorum Alternatif ne Olabilir ? Note 2 Yada Diğer Samsung Modellerinde Bu Sorunlar Olur Mu ?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Samsung alma memnun degilsen lg optimus 4x hd x peria ion ve htc one x androidde lumia 820 windows phone da i phone 4 te iosta alabilirsin o fiyat aralığında

GfbErman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Memnundum Ama Bu Sorunlar Soğuttu Beni. Aklımda 4x hd Var Yada İon İkisi Olabilir Ama s3 Daha Üstün Bi Telefon Bana Performans Acısından Sıkıntı Yaratır mı İon yada 4x Hd ?

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
200 tl de daha koy Nexus 4 yada Xperia SP al.

finisterre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen yorumlara katiliyorum s3 donmalar ve kapanmalar yuzunden soguttu hayattan. yapacak bisey yok mecbur kullaniyoruz. keske iphone dan yana tercih kullansaydim

GfbErman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen yorumlara katiliyorum s3 donmalar ve kapanmalar yuzunden soguttu hayattan. yapacak bisey yok mecbur kullaniyoruz. keske iphone dan yana tercih kullansaydim

Hiç Sorma Arkadaşların Kat Kat Düşük Modelleri Bu Kadar Sorun Çıkartmıyor Yıldım Artık. Xperia SP Baya Güzel Bir Cihaza Benziyor Bilgisi Olan Varsa Yardım Edebilir mi Yada Kullanan ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung s3 te geçmişi bulamıyorum bilen varsa söylesin lütfen