Samsung Galaxy S3 alayım mı?

furko64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Suan 650Tl civari birikmis param var elimdeki
telefonuda satip s3 almayi dusunuyorum 1)Suan s3 android kac kullaniyor ve guncelleme
gelecekmi
2)Oyunlarda takilma kasma atma vs oluyor nu
3)Herhangi bi sikayeti olan var mi telefondan

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
maxicep tede açmışsın aynı konuyu :) nexusu bi düşün derim 1200 e bulursun s3 ün ram i bir zaman sonra yetersiz gelecektir

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
1- 4.2.1 yükleniyor 4.2.2 4.2.3 güncellemesi alacak ve android 5.0 key lim pie kodunuda alacak samsung un resmı sitesindne açıklama geldi

2- 4 çekirdekli bir telefonda takılma olmaz öyle saçma şeymi olur

3- Çok fazla programla ugraşmıyosun heralde direk oyundan girdiğine göre 1gb ram hayli hayli yeter

enesx86

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynen nexus 4 öneriririm. bende kullanıyorum cihaz stabil 2 gb ram var. rahat 2, 2.5 sene götürür.

furko64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1- 4.2.1 yükleniyor 4.2.2 4.2.3 güncellemesi alacak ve android 5.0 key lim pie kodunuda alacak samsung un resmı sitesindne açıklama geldi

3- Çok fazla programla ugraşmıyosun heralde direk oyundan girdiğine göre 1gb ram hayli hayli yeter

Ugrastigim programlar suanki telefonumdakileri aynisi olur hemen hemen elimdeki telefob kasmiyorsa s3 un kasacagini dusunmuyorum

Kullanacagim genel programlar
whatsapp
karnaval
opera
chrome
soundhound
mackolik
adobe reader
facebook
twitter
haber uygulamalri
guvenlik uygulamalri

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Ugrastigim programlar suanki telefonumdakileri aynisi olur hemen hemen elimdeki telefob kasmiyorsa s3 un kasacagini dusunmuyorum

Kullanacagim genel programlar
whatsapp
karnaval
opera
chrome
soundhound
mackolik
adobe reader
facebook
twitter
haber uygulamalri
guvenlik uygulamalri

Bu programların hepsini aynı anda galaxy s3 ten açarsın 100mb-200mb da ramin kalır yani sorun yok Kullandıgımdan biliyorum eski telefonumdu şu anda lumıa 920 kullanıyorum

furko64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Peki neden nexus 4 alayim onu biraz aciklar misin

ben o uygulamalari tas catlasin 3-5 kullanirim hepsini ayni anda acmam

surfking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

aahahahahahhahahah
2. madde beni o kadar güldürdü ki sandalyeden düştüm ( s3 ve xperia z kullanıcısıyım )
tamam 4 çekirdekli
takılma yapmaz demişin :D
menuler arası bile takılma yapabiliyor telefon.
boşta 250 mb ram zor bulunan bir telefon sürekli donan bir telefon.
rehberi 5 snde arama tuşlarını 5 sn de açan mesajları 4 snde açan bir telefondan ne hayır gelir ki ?
Telefonu ilk çıktığı zaman severek almıştım ama şimdik lanet ediyorum.
Birde kalite olarak çok dandik bunuda söliyim.

kardeşim sen nexus 4 al senin ihtiyaclarını yeterince karşılar ve hep güncel kalırsın :))

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Kasma, donma, geç açılma problemleri olan bir cihaz 50 milyon adet satılıyor. İlginç. Pazarlama başarısı mıdır?

Ben de kasma donma olmuyor pek. Bazen nadiren rehber, mesajların geç açıldığı oluyor.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bence al zaten guncelleme de gelecek.. kasilma falan da yok

furko64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Neden lanet ediyorsun :) tum telefonlar kasma yapiyor bence ..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Suan kullandigim cihaz nokia 701 s3 gecince ufak kasmalarin gozume cok gelecegini sanmiyorum

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
aahahahahahhahahah
2. madde beni o kadar güldürdü ki sandalyeden düştüm ( s3 ve xperia z kullanıcısıyım )
tamam 4 çekirdekli
takılma yapmaz demişin :D
menuler arası bile takılma yapabiliyor telefon.
boşta 250 mb ram zor bulunan bir telefon sürekli donan bir telefon.
rehberi 5 snde arama tuşlarını 5 sn de açan mesajları 4 snde açan bir telefondan ne hayır gelir ki ?
Telefonu ilk çıktığı zaman severek almıştım ama şimdik lanet ediyorum.
Birde kalite olarak çok dandik bunuda söliyim.

kardeşim sen nexus 4 al senin ihtiyaclarını lyyeterince karşılar ve hep güncel kalırsın :))

nexus4 ü performansıyla galaxy s3 ün performans bencmark larını öğrende gel sanki aralarında 5000-6000 puan varmış gibi konuşuyosun piyasanın en fazla satan telefonu nexus 4 ün hafızası bile 2-3 oyun anca alır neyin kafasındasın sen ???? hafızasını oku öğren sonra yoru at 8 gb hafıza veriyorlar sana 5.5 gb yer kalıyor ne yüklüceksin onunla ???

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
nexus4 ü performansıyla galaxy s3 ün performans bencmark larını öğrende gel sanki aralarında 5000-6000 puan varmış gibi konuşuyosun piyasanın en fazla satan telefonu nexus 4 ün hafızası bile 2-3 oyun anca alır neyin kafasındasın sen ???? hafızasını oku öğren sonra yoru at 8 gb hafıza veriyorlar sana 5.5 gb yer kalıyor ne yüklüceksin onunla ???

türkiyeye 8 gb lik nexus gelmedi 16 gb olanın 12.90 gb kullanici alanı var sıkıntı olmaz bence ve sana önerim git bi tekno markete ikisini birlikte incele hangisi daha performanslı