Samsung Galaxy S3 Adobe Flash Player Sorunu

BRuTaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ARkadaşlar S3 de Adobe Flash bulunuyor mu ?
Bugün bir video izliyim dedim video açılmadı üstünü tıklayınca flash playerin sitesine yönlendirdi en son cıkan türkiye sürümü mevcut 4.1.2 olan ama video açmadı bu sorun herkeste mi var ?

BRuTaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam hallettim adobenin sitesinden android için olan son sürümü indirip kurdum

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Android 4.1.2 sürümü ve devamındaki sürümleri için Flash Player desteği kaldırıldı. En son Android 4.0.4 sürümü için Flash Player yayınlandı. Eğer Flash Player yüklemek isterseniz Google'a "Adobe Flash Player for Jelly Bean" yazın XDA'dan indirin. Ve telefonunuza kurun. Ama yavaş yavaş yüklesekte işe yaramamaya başladı. Android 4.2.2 kullanıyorum şuan ve Flash Player kullanım alanı iyice azaldı. Artık işe yaramaz hale geldi. Flash Player kullanmak isterseniz Puffin Browser kullanabilirsiniz. Ama hem süresi kısıtlı olur hemde yavaş :) Yani Android IOS'a benzemeye başladı :)

Fenomenon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynen katılıyorum flash player olan bir tarayıcı indirip ordan videoları izleyebilirsiniz
ben daha önce opera kullanıyordum ve destek veriuordu ancak yeni sürümde kaldırmış, ben güncelleme yapmadığım için hala flash desteği var. ancak opera classic diye başka bir tarayıcı var, onda flash desteği olduğunu düşünüyorum.