sadoece.
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Selam arkadaşlar Samsung galaxy s3 ve Galaxy s3 4g modelinin Root ve Güncelleme Dosyası aynı mı yoksa farklı mı ?
Selam arkadaşlar Samsung galaxy s3 ve Galaxy s3 4g modelinin Root ve Güncelleme Dosyası aynı mı yoksa farklı mı ?
Merhaba kardesim..her iki modelinde root dosyalari ayni degil , farklidir..
peki root ve 4.1.2 dosyalarını nasıl bulurum bi yardım etsen 3 gündür bişi bulamadım :/
4 g serisi az satıldı sanırım pek bir bilgi yok nette
Merhaba kardeşim , telefonunun modeli nedir ? yani model numarasını tam olarka yazar mısın ?
I9305 mi yoksa başka mı , eğer I9305 ise bana özel mesaj at ben sana root ve 4.1.2 rom dosyasını sana özelden atarım
Eğer telefon modelin " Galaxy s3 I9305 " ise , aşağıdaki linklerden 4.1.2 rom ve Root dosyalarını indirip telefonuna kurabilirsin..Araştırmalarıma göre 4G modelinin model numarası I9305 olarak gözükmektedir , umarım işine yarar...dediğim gibi telefonun bu model ise yükle , yoksa yükleme ...!
GALAXY S3 - I9305 , 4.1.2 ALMANYA RESMİ SÜRÜMÜDÜR..!
ROM LİNKİ : http://www.hotfile.com/dl/186164461/65b9d42/I9305XXBLL3_I9305DBTBLL3_DBT.zip.html
ROOT ALTERNATİFLERİ İÇİN DOSYA : http://www.mediafire.com/?ebb98h6khc0zan1
Üstad Bunu odin ile bizim s3ler gibimi root yapıp güncelliyoruz ?
Çünkü Odin'e Root Dosyasını eklediğimizde hata veriyor olmuyor Seni de yorduk Hakkını Helal et
odin ile yüklüyorsun root dosyasını , sana verdiğim linkte alternatif root dosyaları olması gerekiyor
Yok üstad 9305Root_LethasNoCWM.tar.md5 isminde tek dosya var
selamlar; bir sorum olacaktı ama yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı acaba? pasaport kayıtlı yurt dışı s3 e odin ile 4.1.2 jelly beansürümünü yüklesem, güncellesem sıkıntı yaşarmıyım acaba? şebeke problemi gibi falan sorunlar olurmu?
üstad olmadı acaba farklı mı yüklenecek?
arkadaşlar selamlar bir sorum olcaktı bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim. yurt dışı galaxy s3 getirdim pasaporta işli. şimdi ben telimi odin ile güncellesem 4.1.2 ye, şebeke gidermi yada bir problem çıkarmı? şuan açıkcası güncelleme yapmaya çekiniyorum.
Evet Şebeke kesiliyor ama forumda imei yedeği alma gibi bir şey görmüştüm onu arayıp göz atın.. Onsuz kesinlikle atmayın şebeke Kesin gidiyor
Evet aynen öyle yapıyoruz. :/ örneğin 4.1.2 güncellemesi çalıştı root çalışmadı
Anladım kardeşim.. yine bakarım forumlarda bulursam paylaşırım ..