Samsung Galaxy S3 4G Jelly bean 4.1.2 ve Root Dosyası

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar Samsung galaxy s3 ve Galaxy s3 4g modelinin Root ve Güncelleme Dosyası aynı mı yoksa farklı mı ?

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba kardesim..her iki modelinde root dosyalari ayni degil , farklidir..

peki root ve 4.1.2 dosyalarını nasıl bulurum bi yardım etsen 3 gündür bişi bulamadım :/

4 g serisi az satıldı sanırım pek bir bilgi yok nette

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
peki root ve 4.1.2 dosyalarını nasıl bulurum bi yardım etsen 3 gündür bişi bulamadım :/

4 g serisi az satıldı sanırım pek bir bilgi yok nette

Yabancı siteleri arastirmanda fayda var özellikle abd ve Güney Kore tabanli sitelerde bulma ihtimalin daha yüksek.

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Selam arkadaşlar Samsung galaxy s3 ve Galaxy s3 4g modelinin Root ve Güncelleme Dosyası aynı mı yoksa farklı mı ?

Merhaba kardeşim , telefonunun modeli nedir ? yani model numarasını tam olarka yazar mısın ?

I9305 mi yoksa başka mı , eğer I9305 ise bana özel mesaj at ben sana root ve 4.1.2 rom dosyasını sana özelden atarım

Eğer telefon modelin " Galaxy s3 I9305 " ise , aşağıdaki linklerden 4.1.2 rom ve Root dosyalarını indirip telefonuna kurabilirsin..Araştırmalarıma göre 4G modelinin model numarası I9305 olarak gözükmektedir , umarım işine yarar...dediğim gibi telefonun bu model ise yükle , yoksa yükleme ...!

GALAXY S3 - I9305 , 4.1.2 ALMANYA RESMİ SÜRÜMÜDÜR..!

ROM LİNKİ : http://www.hotfile.com/dl/186164461/65b9d42/I9305XXBLL3_I9305DBTBLL3_DBT.zip.html

ROOT ALTERNATİFLERİ İÇİN DOSYA : http://www.mediafire.com/?ebb98h6khc0zan1

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba kardeşim , telefonunun modeli nedir ? yani model numarasını tam olarka yazar mısın ?

I9305 mi yoksa başka mı , eğer I9305 ise bana özel mesaj at ben sana root ve 4.1.2 rom dosyasını sana özelden atarım

Eğer telefon modelin " Galaxy s3 I9305 " ise , aşağıdaki linklerden 4.1.2 rom ve Root dosyalarını indirip telefonuna kurabilirsin..Araştırmalarıma göre 4G modelinin model numarası I9305 olarak gözükmektedir , umarım işine yarar...dediğim gibi telefonun bu model ise yükle , yoksa yükleme ...!

GALAXY S3 - I9305 , 4.1.2 ALMANYA RESMİ SÜRÜMÜDÜR..!

ROM LİNKİ : http://www.hotfile.com/dl/186164461/65b9d42/I9305XXBLL3_I9305DBTBLL3_DBT.zip.html

ROOT ALTERNATİFLERİ İÇİN DOSYA : http://www.mediafire.com/?ebb98h6khc0zan1

Üstad Bunu odin ile bizim s3ler gibimi root yapıp güncelliyoruz ?

Çünkü Odin'e Root Dosyasını eklediğimizde hata veriyor olmuyor Seni de yorduk Hakkını Helal et

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Üstad Bunu odin ile bizim s3ler gibimi root yapıp güncelliyoruz ?

Çünkü Odin'e Root Dosyasını eklediğimizde hata veriyor olmuyor Seni de yorduk Hakkını Helal et

odin ile yüklüyorsun root dosyasını , sana verdiğim linkte alternatif root dosyaları olması gerekiyor

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
üstad olmadı acaba farklı mı yüklenecek?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selamlar; bir sorum olacaktı ama yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı acaba? pasaport kayıtlı yurt dışı s3 e odin ile 4.1.2 jelly beansürümünü yüklesem, güncellesem sıkıntı yaşarmıyım acaba? şebeke problemi gibi falan sorunlar olurmu?

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selamlar; bir sorum olacaktı ama yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı acaba? pasaport kayıtlı yurt dışı s3 e odin ile 4.1.2 jelly beansürümünü yüklesem, güncellesem sıkıntı yaşarmıyım acaba? şebeke problemi gibi falan sorunlar olurmu?

Evet Şebeke kesiliyor ama forumda imei yedeği alma gibi bir şey görmüştüm onu arayıp göz atın.. Onsuz kesinlikle atmayın şebeke Kesin gidiyor

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
4.1.2 Türkiye'ye geldi ben güncelleme yaptım az sabredin arkadaşlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya uygulamaları hafıza artına taşıyabilmek için sanırsam root gerekiyormuş. acaba farklı rom, kernel vs kurmadan tek tuşla root yetkisi verip yine tek tuşla verdiğim root yetkisini kaldırabileceğim bir program var mı? ücretli ya da ücretsiz olması fark etmez.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar selamlar bir sorum olcaktı bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim. yurt dışı galaxy s3 getirdim pasaporta işli. şimdi ben telimi odin ile güncellesem 4.1.2 ye, şebeke gidermi yada bir problem çıkarmı? şuan açıkcası güncelleme yapmaya çekiniyorum.

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
üstad olmadı acaba farklı mı yüklenecek?

dostum sen zip li dosyayı direk odin e göstereceksin dikkat et, zip içindekileri çıkarmıyorsun , doğru yaptığından eminsin di mi ?

zipli dosyayı direk PDA kısmına göstereceksin..!

arkadaşlar selamlar bir sorum olcaktı bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim. yurt dışı galaxy s3 getirdim pasaporta işli. şimdi ben telimi odin ile güncellesem 4.1.2 ye, şebeke gidermi yada bir problem çıkarmı? şuan açıkcası güncelleme yapmaya çekiniyorum.

teelfonun klon imeili ise şebeke kesin gider, ama yok orjinal imei si ile kayıtlıysa genelde gitmez..ama sen her ihtimale karşı efs yedeğini al derim..

Evet Şebeke kesiliyor ama forumda imei yedeği alma gibi bir şey görmüştüm onu arayıp göz atın.. Onsuz kesinlikle atmayın şebeke Kesin gidiyor

arkadaşlar orjinal imei ile klon imei yi karıştırmayın lütfen.. klon imeli telefona rom atarsan güncelleme gider.. ama orjinalde de her ihtimale karşı efs yedeğinizi alın derim.. çünkü imei gitme durumları arada oluyor..

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Evet aynen öyle yapıyoruz. :/ örneğin 4.1.2 güncellemesi çalıştı root çalışmadı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben s3 e 4 gündür 4.1.2 güncellemesini yükledim odin araciligi ile şebeke sorunu yapti ariza diye bir program ile bu sorunu cözdüm yani internette arastirma yaparsaniz herşeyi bulursunuz sadece araştirma lazim yalniz yükleme yapmazsa eski yüklemeyi silmeniz lazim sonra yükleme yapmaniz lazim..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
4.1.2 güncellemesi daha bugün geldi s3 ler için... direk yüklşüyo telefonlar. ugraşmana gerekyok. internet bağlantın olması yeterli bide şarjın iyi olsun.... s3 mini için ise hala türkiye güncellemesi geledi ama internetten bulup odin ile yükleye bilirsin.