Samsung Galaxy S3 4.3 Rom

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan M@STER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hardrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4.3 romu buradan indirip kurdum ve ilk rastladıgım sorun whatsapp'tan falan mesaj geldiğinde ekran kilitleniyor. Açılırsa 15 20 sn civarında açılıyor açılmazsa telefonu resetlemek zorunda kalıyorum. LED ışığı normal şekilde işliyor yada telefondan mesaj sesi falanda geliyor fakat ekran açılmıyor.
İkinci olarakta şarj süresinin kısalması. Pili neyin kullandıgını kontrol ettiğimde Android OS nin %42 gibi bir rakamla pili kullandıgını gördüm ki ekranın parlaklığının full olmasına ragmen %19 kullanmasından sonra bu romda hakikaten bir sorun olabilecegi kanısına vardım. Yeniden yüklemek sizce bu sorunu giderebilir mi ? Yada tekrardan wipe factory mi yapsam ?

Gidermez 4.3 ler genel olarak sorunlu bazi custom romlarda kilit ekraniningec acilmasi sorununu hallettiler ancak sarj suresi ve hantallik devam etmekte ayrica kernelde google 4.3 le cikardigi kernel surumu degil buyuzden ya sizdirilmis 4.2.2 kullanin yada resmi guncellemeyi bekleyin

zined7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba benim s3'e hala 4.3 güncellemesi gelmedi. Arkadaşlarımın hepsine geldi ama hala benimkinde ses yok. Odin ile yüklemek arasında kendi güncellemesinin arasındaki fark nedir?

Maqemuya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba benim s3'e hala 4.3 güncellemesi gelmedi. Arkadaşlarımın hepsine geldi ama hala benimkinde ses yok. Odin ile yüklemek arasında kendi güncellemesinin arasındaki fark nedir?

Türkiyede başladımı ki 4.3 dağıtımı ilk defa senden duyuyorum arkadaşlarına geldiyse 2-3 güne gelir o zaman.

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bişey sorcam. Şimdi benım telefonu ben 4.2.2'ye odin ile güncellemiştim. Güncelleyince IMEI no gitti. Bu sürümü kursam geri gelirmi imei no?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iyi akşamlar dostum bana 4.1.2 stock rom gerekli unroot yapmak için hotmailden felan bana gönderebilir misin ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar 4.3 kurdum eski versiyonlara göre daha iyi ancak bataryayı çabuk yiyor. ama menüleri kullanışlı. şöyle bir problemi daha var iphonelarda ki gibi üst versiyonu yükledikten sonra tekrar aşağı bir versiyonu telefon kabul etmiyor. telefon arama mesaj gönderimi ve herhangi bir iletişim unsurunu kullandırtmıyor. ağa kayıtlı değil gibi bir uyarı veriyor. bilginiz olsun. yükleyen bunu göz önüne alarak yüklesin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çok hızlı kullanımı kolay s4 özellikleri bazıları ama

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tel kaçak rom yükleyince birkaç kez imei silindi bu rom da da silinirmi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 takılma sorunlarım war acaba nasıl giderebilirim müzik takılmaları ekran kapalı iken

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sayın moderatör romm inmiyor , sayfaya kayıt yaptım fayda etmedi, direk 4.3 rom linki verebilirmisin, s3 ı9300 telim çöküt, düzeltmeye çalışıyorum ama room eksik yardımcı olabilirmisin .. iyi akşamlar