Samsung Galaxy S3 4.3 Rom

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan M@STER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Dostlar Merhaba;

Sammobile Galaxy S3 cihazlar için Android 4.3 Yazılımını yayınladı İrlanda Rom'u 931 MB civarında isteyen indirip odin ile kurabilir

Android 4.3 GÜNCELLEME DEĞİŞİM VE GELİŞMELER
- GALAXY DİŞLİ Destek
- TRIM desteği (çok daha hızlı cihaz yapar)
- ANT + Destek
- Galaxy S4 (Galaxy S4 teması her yerinde) üzerinde olanlar için güncellendi Çekirdek UI öğeleri
yeni Samsung Klavye -
- GPU sürücüleri (yüksek GPU kriter puanları) güncellendi
- Yeni Kilit ekranı: Çoklu Widgets Android 4.1.2 daha gelişmiş dalgalanma etkisi, saat boyutu ve set kişisel bir mesaj değiştirme yeteneği
- Yeni Ekran modları (S4 itibaren): Ekran Uyum ve Profesyonel Foto
- Daydream
- Sürüş modu
- harekete geçirici bildirimleri
- Move-to-SD-kart özelliği
- Yeni Kamera modu: Ses ve Shot
- Bildirim Merkezi'nde Yeni Eklenenler
- Tamamen yenilenen Ayarlar UI (Sekmeli arayüzü - Tam olarak Galaxy S4 gibi)
- Uygulanması Ses kontrolleri (sesli komutları kullanarak telefonun çeşitli yerlerinde kontrol edelim - Galaxy S4 özelliği)
- Yeni Samsung Apps: Hesap Makinesi, Saat, Rehber, Galeri, Müzik
- Tam ekran Samsung uygulamaları
- Yeni S-Ses (Galaxy S4)

Hadi hayırlı olsun

Kaynak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Teşekkürler.

İki sorum var:

-4.1.2 sürümüne sorunsuz şekilde dönüş yapılabiliyor mu?

-Bu rom, sızıntı değil, resmi rom, öyle değil mi?

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Evet resmi rom dilerseniz sayfasindan hangi ulkeler icin yuklendiğini takip edebilirsiniz 4.3 de soyle bir sıkıntı var 4.2 veya 4.1.2 geri donemiyorsunuz bende S4 var 4.2 donemedim sebebini arastirip yazarim ona gore kurarsiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone cihazlarda daha düşük sürümlere geçişe izin vermiyor. samsung da artık benzer bir politika izlemeye başlamış olabilir mi? bu arada, şarj performansı nasıl? tekrar teşekkürler

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bendeki telin bataryasi şiştiği icin batarya performansinda mutsuzum :( ama geri donusleri buyuk ihtimal acabilir neden derseniz özgur yazilimlar zorlama olacagini zannetmiyor

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Indirme linki verebilecek varmi

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Konu icindeki kaynak linkinde inderme linki bulunuyordu fakat suan sammobilde bir sorun var dostlar

RedLee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bilgi icin tesekkurler.Pc yanimda yok hay ben boyle sansa:mad:

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Teşekkür ederim kuranlar yorum yaparsa cok iyi olacak..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
'galaxy dişli destek' değil 'galaxy gear destek' olacak o... galaxy gear, samsung'un akıllı saati oluyor...

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
ram kullanımı ne durumda?

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Valla 1-2 daha sabrederseniz abimin teline aticam romu hemde test etmis olurum bilgi veririm detayli

S

SDN Okuru

SDN Okuru

XDA Developers forumda sordum. Odin kullanarak eski sürüme geçiş mümkün imiş. Hangi bilgi doğru?

[TD="class: alt2, bgcolor: #E9E9E9"] I will ask a question. This question was asked before, maybe. I can't read the entire topic.

So,

I have SGS3. The rom is stock XXEMD3. The modem file is XXEMG4.

If I want to downgrade from 4.3 to 4.1.2, what will I do?

Thank you

[/TD]

Just download the 4.1 firmware for your country and flash through ODIN..

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Valla ne diyim denemeden ogrenemeyiz S4 u cok cok zor dondurdum kac kere soft brick oldu S3 de eger 4.1.2 ye donus olursa super olur XDA bu isin ehli olur diyorsa olur :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Daha özenli ve titizce hazırlanmış bir tanıtım beklerdim. Biraz aceleye gelmiş.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
walla ben yükledim ama hiç memnun değilim, telefondan ziyade tablete benzedi telefonum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende galaxy s3 var ben telefonuma 4.2.2 indirdim şimdi ise 4.3 indirmek istiyorum odin ile peki teefona iki sürüm ve iki rom yaparsam bişe olurumu sorun çıkarmı,???:glare:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar ben murat size 4.3.0 romu yukledim bilgi vermek icin yaziyorum gayet guzel ve hizli bataryaya gelince batarya biraz uzadi omur olarak gayet kullanisli s3 var bende gayet guzel iyi geceler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba. Az önce rom'u attım gayet güzel oldu. Tek sorunum telefonu sıfırlamak(format) istiyorum içindeki bütün programlar silinsin istiyorum. Format atarsam 4.3'e bi zarar gelir mi? Yani işletim sistemi bi sıkıntı çıkarır mı bana?

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hayir cikarmaz temiz kurulum olur cokda guzel olur format atin cunku eski romun hatalari cikabilir zamanla

S

SDN Okuru

SDN Okuru
birkaç gündür sızıntı 4.2.2 rom kullanıyorum; memnunum.

4.3'teki gibi şarj problemi yok.

4.3 --> sorunlu bir rom olduğu söylenmekte, olumsuz yorumlar var çeşitli platformlarda. mesela kilit ekranı geç açılıyormuş. başka problemler vs.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
4.3 romu buradan indirip kurdum ve ilk rastladıgım sorun whatsapp'tan falan mesaj geldiğinde ekran kilitleniyor. Açılırsa 15 20 sn civarında açılıyor açılmazsa telefonu resetlemek zorunda kalıyorum. LED ışığı normal şekilde işliyor yada telefondan mesaj sesi falanda geliyor fakat ekran açılmıyor.
İkinci olarakta şarj süresinin kısalması. Pili neyin kullandıgını kontrol ettiğimde Android OS nin %42 gibi bir rakamla pili kullandıgını gördüm ki ekranın parlaklığının full olmasına ragmen %19 kullanmasından sonra bu romda hakikaten bir sorun olabilecegi kanısına vardım. Yeniden yüklemek sizce bu sorunu giderebilir mi ? Yada tekrardan wipe factory mi yapsam ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
4.3 güncellemesi dediğin nedir?
-Ayarlar bölümünün görünümü değişecek.
-Durum çubuğuna yeni simgeler eklenecek.
-Bazı ikonlar değişecek...
Hepsi bu --> ıvır zıvır yani...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam çok teşekkür ederim S 3 kullanıcısı olarak size bir şey sormak istiyorum bilginiz varsa inanın çok memnun olacağım şimdi ben telefonumdan yanlışlıkla bazı video ve resimleri sildim bu sildiğim resim ws. telefondamı yoksa hafıza kartındamıydı unuttum açıkçası bunları geriye nasıl getireceğiz lütfen bana yardım ediniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Getiremezsin diye biliyorum. Ve roma gelince bugün romu atmayı düşünüyorum bende. Şu an sızılmış olan 4.2 romunu kullanıyorum. İlk önce orjinal haline yani 4.1 e döndüreceğim güncellemeleri kontrol edeceğim eğer geldiyse ordan yüklerim ama gelmediyse buradaki 4.3 ü kuracağım. Eğer unutmazsam kurduktan sonraki halini size yazarım. İyi akşamlar...