Samsung Galaxy S3 %23 İndirim

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
Günün Fırsatı: Samsung Galaxy S3 i9300 Dört Çekirdekli İşlemcili Süper Android Telefonu Süper Fırsat Fiyatıyla Sadece 1749TL
http://gruptayim.com/

mid_122.jpg

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Cidden ucuz. Ya 4s ya bunu dusunuyorum.Bi secim yapamadim :S

emrekuscu21

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar site güvenilir mi? Daha önce oradan hiç alışveriş yapmadım. Güvenebilecğeim bir yerse fiyatı uygun geldi 10 taksitle alıyorum

svskskn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Paralel ithalat ürünü türkiye garantisi yok

emrekuscu21

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten mi? Oo 4 haziranda dayım gitcek abd'ye söliyim o getirsin bari. Yurtdışı malı yani. HTC'de ucuz geldi acaba onu mu alsam yaw

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
300 daha verip garantili almak daha iyi.

emrekuscu21

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu garantiliyi en uygun fiyata nerden bulabilirim sizce? Turkcell bayide çok pahallı yaw.2600'e geliyor.

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62

Garanti hakkında açıklamaları bu paralel ithalat ise mod arkadaşlardan konunun kaldırılmasını isteyeceğim.
Garanti
Bu ürün Türkiye Geneli Sanayi Bakanlığı'ndan Onaylı 2 Yıllık Resmi İthalatçı Garantisi Altındadır.

svskskn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ürün Türkiye'ye resmi yollardan giriş yapmış yani BTK tarafından imei onaylı fakat genpa, kvk, başarı vb. garantisi bulunmamaktadır. Buda demek oluyor ki telefon bir arıza yaptığında ürünü tamir için yurt dışına göndereceksiniz...

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62

Ürün Türkiye'ye resmi yollardan giriş yapmış yani BTK tarafından imei onaylı fakat genpa, kvk, başarı vb. garantisi bulunmamaktadır. Buda demek oluyor ki telefon bir arıza yaptığında ürünü tamir için yurt dışına göndereceksiniz...

Fiyatı oldukça uygun,alınabilir.
Uyarı [MENTION=216993]svskskn[/MENTION] Arkadaşımız paralel ithalat olduğunu yazdı forum üyelerimizi ve forumu takip edenler garanti konusunu iyice araştırsınlar ilgili site garantili olduğa dair açıklamaları var ama dikkatli olmak lazım.

İlgili sitenin konu hakkındaki açıklamaları
http://gruptayim.com/faq/

Sattığınız ürünlerde garanti var mı?

Evet, sizlere sunduğumuz tüm ürünler ithalatçı firma, distribütör veya imalatçı firma garantisi altındadır. Tamir veya değişim işlemleri garanti veren firma tarafından yapılmaktadır. Tüm ürünlerimizde Sanayi Bakanlığı'ndan onaylı garanti belgesi verilmektedir. Arızalı ürününüzü faturası veya garanti belgesi ile birlikte, garanti belgesinden ya da kullanım kılavuzundan bulacağınız size en yakın yetkili servisi arayarak, garanti kapsamında tamir veya değişim yaptırabilirsiniz.

svskskn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım ne yapmaya çalışıyorsun anlamış değilim telefon paralel ithalat ürünü distribütör garantisi yok sadece ithalatçı firma garantisi var telefonu hangi firma ithal etmişşe muhatabın odur. ben sadece kvk genpa vs şirket garantisi olmadığını söyledim gruptayim.com ile androidtelefonlari.com sitesi aynı kişiler tarafından yönetiliyor uzun zamandır androidtelefonlari.com üyesiyim ve bana androidtelefonlari.com mail adresinden gruptayim.com sitesinin fırsat reklamları geliyor

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
Arkadaşım ne yapmaya çalışıyorsun anlamış değilim telefon paralel ithalat ürünü distribütör garantisi yok sadece ithalatçı firma garantisi var telefonu hangi firma ithal etmişşe muhatabın odur. ben sadece kvk genpa vs şirket garantisi olmadığını söyledim gruptayim.com ile androidtelefonlari.com sitesi aynı kişiler tarafından yönetiliyor uzun zamandır androidtelefonlari.com üyesiyim ve bana androidtelefonlari.com mail adresinden gruptayim.com sitesinin fırsat reklamları geliyor

Uyarı @svskskn Arkadaşımız paralel ithalat olduğunu yazdı forum üyelerimizi ve forumu takip edenler garanti konusunu iyice araştırsınlar ilgili site garantili olduğa dair açıklamaları var ama dikkatli olmak lazım.

Ne yapmaya çalıştığımı anlamanız lazımdı konuyu takip edenlerini uyarmaya çalışıyorum bu firmayı tanımıyorum uygun fiyatlı diye paylaştım sizin uyarınız üzere yukarıdaki uyarı mesajını yazdım ve admin arkadaşdan konunun kaldırılmasını istedim admin arkadaşımızda ilgili mesajlar üyeleri aydınlatır konunu kaldırmasına gerek duyulmadı.

svskskn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Firmayı bende tanıyorum eve güvenilir alışveriş yapan kişileride tanıyorum ona birşey dediğimiz yok zaten ben sadece ürünün paralel ithalat olduğunu söyledim sen niye kendini bu kadar paraladın anlamış değilim

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
Firmayı bende tanıyorum eve güvenilir alışveriş yapan kişileride tanıyorum ona birşey dediğimiz yok zaten ben sadece ürünün paralel ithalat olduğunu söyledim sen niye kendini bu kadar paraladın anlamış değilim
Siz anlamıyorsanız ben size ne diyeyim ben ilgili firmayı tanımıyorum diyorum siz bana firmayı bende tanıyorum diyorsunuz ben tanımıyorum sizin ikazınız ile üyeleri uyarmaya çalışıyorum lütfen burayı iyi okuyun.

Uyarı @svskskn Arkadaşımız paralel ithalat olduğunu yazdı forum üyelerimizi ve forumu takip edenler garanti konusunu iyice araştırsınlar ilgili site garantili olduğa dair açıklamaları var ama dikkatli olmak lazım.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Paralel ithalatta ürün, ithalatçı firmanın 2 yıl garantisi kapsamındadır. ''Garantilidir'' yani. Daha önce ben de paralel ithalat telefon aldım hiç sorun yaşamadım. Cihazda bir sorun yaşasa idim ithalatçı firmanın servisine gönderecektim o kadar.. Servis yeri zaten kutunun içinde çıkacaktır.

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Paralel ithalatta resmi servislerin garantisi yoktur.Ürüne bakmazlar ama ithalatçı firmaının garantisi içindedir

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
300 lira fazla vereyim işte şöyle garantili olsun, diğeri de garantili..
Bence gereksiz, aynı cihaza neden daha fazla ödeyesiniz ki.. ama herkes kendisi bilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphona 5 2 işlemcili ve kamera çözünürlügü düşük samsung galaxs3 i900 4 işlemcili kamerası dah yüksek