1.6 İmpreza
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Sd 8gen1 in ısınma ve güç tüketimi problemleri olduğunu duydum (ve 3700mah batarya var) . Fakat exynos 2100 e güvenebilir miyim?
J7 den geçeceğim için her türlü çağ atlamış olucam zaten. Yorumun icin teşekkürler. Dikate alıcamS22 al geç. 8 Gen 1'in güç tüketimi biraz fazla, ısınma sorunu ise yok. Mobil veride 4-5 saat, Wi-Fi'de 6-7 saat ekran süresi alırsın. Güç tüketiminin tek dezavantajı batarya zaten.
S21 almanı tavsiye ederim.S22 alırsan günde 2 sefer şarja takar,kışın soba niyetine kullanırsın.Sd 8gen1 in ısınma ve güç tüketimi problemleri olduğunu duydum (ve 3700mah batarya var) . Fakat exynos 2100 e güvenebilir miyim?
son zamanlarda xıaomi 12T ye bakıyorum. Testlerde s22 den daha iyi sonuçlar veriyor,batarya olsun sıcaklık stabilitesi olsun s22 den daha iyi bir cihaz. Ayrıca daha büyük bir ekranı var ve 120w hızlı şarjı destekliyor , 120w adaptör kutusundan çıkıyor. S21 mi 12T mi tercih etmeliyim ?S21 almanı tavsiye ederim.S22 alırsan günde 2 sefer şarja takar,kışın soba niyetine kullanırsın.
Hayir, arayüz, malzeme kalitesi ve kamera olarak S22 bariz bir sekilde ustun. O arkadasi pek takma derim, ayrica SoC olarakta S22 daha ustun. Oyun oynayacaksan 30 saniyelik bir islemle GoS'u kapatman yeterli. Sıcaklığıda pek takmana gerek yok throttle yiyecek kadar ısınmıyor.son zamanlarda xıaomi 12T ye bakıyorum. Testlerde s22 den daha iyi sonuçlar veriyor,batarya olsun sıcaklık stabilitesi olsun s22 den daha iyi bir cihaz. Ayrıca daha büyük bir ekranı var ve 120w hızlı şarjı destekliyor , 120w adaptör kutusundan çıkıyor. S21 mi 12T mi tercih etmeliyim ?
kullandığın telefon s22 miHayir, arayüz, malzeme kalitesi ve kamera olarak S22 bariz bir sekilde ustun. O arkadasi pek takma derim, ayrica SoC olarakta S22 daha ustun. Oyun oynayacaksan 30 saniyelik bir islemle GoS'u kapatman yeterli. Sıcaklığıda pek takmana gerek yok throttle yiyecek kadar ısınmıyor.
Hayir. Ne icin sormustunuz? Soru soracaksanizkullandığın telefon s22 mi
hayır sadece merak ettim. öneriniz için teşekkürlerHayir. Ne icin sormustunuz? Soru soracaksaniz
yanitlayabilirim.
S22 nin güç tüketim problemi var fakat kamerası olsun,malzeme kalitesi olsun, yazılım desteği olsun (1-2 sene daha fazla güncelleme alacak)s22 hertürlü daha iyi bir cihaz. Ve eğer oyun oynuyorsanız (ps2,psp emulatörü,genshin impact gibi)sd 8gen1 çok daha performanslı olacaktırSd 8gen1 in ısınma ve güç tüketimi problemleri olduğunu duydum (ve 3700mah batarya var) . Fakat exynos 2100 e güvenebilir miyim?