Samsung Galaxy S2 - Soru Cevap Köşesi

JecQuanty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,
Foruma yeni katılmış bulunmaktayım ve Galaxy S2yi uzun zamandır kullanıyorum. Sorularınız varsa hiç çekinmeyin, elimden geldiğinde yardımda bulunurum.

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
tmm kardeşim benim bi sorum olursa sorabilirim daha telefon bilmediğim çok sey var

ya bir sorum var benim de benim kinin sürümü 2.3.4 kies bagladım bana söyle bişey dedi
Yeni bir samsung kies (2.3.2.12074_13) sürümü kullanılabilir durumda
En son sürüme şimdi güncellemek istiyor musunuz?
yani bu rada 2.3.2 yi yükleyecek:(

acaba hiç kiesten güncellemedim diye sırayla hepsini yüklececekmi 4.0.3 e bu arada sorun çok madem bu sürümde romlarla geçiştiririz bizde

başka bi konuda yazmıştım ama cevap alamamıştım

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
tmm kardeşim benim bi sorum olursa sorabilirim daha telefon bilmediğim çok sey var

ya bir sorum var benim de benim kinin sürümü 2.3.4 kies bagladım bana söyle bişey dedi

acaba hiç kiesten güncellemedim diye sırayla hepsini yüklececekmi 4.0.3 e bu arada sorun çok madem bu sürümde romlarla geçiştiririz bizde

Lordalcrual o kadar anlattı odin ile güncelleme yüklemeyi. Bakın google a galaxy s2 firmware yazıcaksın 4.0.3 türkiye sürümünü bulup indiriceksin, odin ile yükliyeceksin.

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3

Dostum 2.3.2'yi yüklemeyecek 4.0.3'ü yükleyecek o güncelleştirmenin kod numarası :D

Ayrıca Galaxy SII üstadı olan bana (övünmek gibi olmasın ama gerçekten öyle) danışabilirsiniz...

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Dostum 2.3.2'yi yüklemeyecek 4.0.3'ü yükleyecek o güncelleştirmenin kod numarası :D

Ayrıca Galaxy SII üstadı olan bana (övünmek gibi olmasın ama gerçekten öyle) danışabilirsiniz...

Yaş kaç ? Madem üstadsın burda ne işin var, git xda da developerlik yap.

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Lordalcrual o kadar anlattı odin ile güncelleme yüklemeyi. Bakın google a galaxy s2 firmware yazıcaksın 4.0.3 türkiye sürümünü bulup indiriceksin, odin ile yükliyeceksin.

4.0.3 için odin e ne gerek var peki ? zaten o sürüm türkiyede kullanılıyor kies ile rahatca guncelleyebilir kies programı eski onun için önce kies i güncelle ardından 4.0.3 e yükselir telefonun

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
4.0.3 için odin e ne gerek var peki ? zaten o sürüm türkiyede kullanılıyor kies ile rahatca guncelleyebilir kies programı eski onun için önce kies i güncelle ardından 4.0.3 e yükselir telefonun

Bazıları kies üzerinden kuranken bağlantı kesilmesi yaşıyormuş, ondan odin önerdim.

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yaş kaç ? Madem üstadsın burda ne işin var, git xda da developerlik yap.

Bak Requ3m benimle bu tarzda konuşma kardeşim noldu sana geliştiricilikle uğraşacak vaktim yok üstadım ve canım istediği yerde takılırım iki gün video yükledin diye böyle konuşma lütfen

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1

kardeşim ben kies varken niye odinle ugrasayim rom atarken odini kurcaliyorum ayrica sen nefer arkadasimizla tartisamassin bana gore ustat denecek kadar android bilgisine sahip sana gore olmayabilir ama benim bilgilerime gore kat iyi biliyor herseyi o yuzden ustat ayrica nefer kardesim ben bunu yuklemek icin sormadim meraktan fotograf yuklerken cikti bende neymis bu diye sordum sen 4.0.4 bekliyosun madem bizde bekleriz

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bak Requ3m benimle bu tarzda konuşma kardeşim noldu sana geliştiricilikle uğraşacak vaktim yok üstadım ve canım istediği yerde takılırım iki gün video yükledin diye böyle konuşma lütfen

İki gün videoyu havam olsun diye değil, insanlar yararlansın diye yükledim. Hava atıcak olan birisi gelir uzmanım yazar, gerçekten yardım etmek isteyen birisi yardım ederiz yazar, ustayım yardım ederim yazmak.
[MENTION=274968]BlackShopAre[/MENTION]

Sana göre üstat olabilir çok iyi bilebilir, ve bencede çok iyi biliyor. Fakat gelip o üslüpla oraya, ben üstadım bana sor demesi çok ukala bir hareket.

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kardeşim niye bu kadar büyütüyosun ki ukalalıkla ilgisi yok ben bir cok soru sordum ve oda saolsun cevapladı şimddi başka birine sorduğum için kızmış olabilir o yüzden böyle bi sey yazmış ayrıca öyle yazması bana hiç ukalalık olsun diye yapmış gibi geldi

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
kardeşim niye bu kadar büyütüyosun ki ukalalıkla ilgisi yok ben bir cok soru sordum ve oda saolsun cevapladı şimddi başka birine sorduğum için kızmış olabilir o yüzden böyle bi sey yazmış ayrıca öyle yazması bana hiç ukalalık olsun diye yapmış gibi geldi

Teşekkürler dostum benim amacım sadece yardımcı olmaktı dediğim gibi ben 4.0.4 bekliyorum sen istersen güncelleştirmeyi yükle ics'ye alış biraz :)

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Saçma sapan konularda birbirinizin kalbini kirmayin sorununuz varsa özelden mesaj ile sorunlarınızı çözün

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Teşekkürler dostum benim amacım sadece yardımcı olmaktı dediğim gibi ben 4.0.4 bekliyorum sen istersen güncelleştirmeyi yükle ics'ye alış biraz :)

ben zaten o arkadaşın okurken hissettiği hiç bi şeyi sezmedim ama beğenmessem geri dönemem kies üzerinden güncellersem:D

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Odinle dönebilirsin :) ama ben yapamam kendime güvenmiyorum dersen o farklı :D