tmm kardeşim benim bi sorum olursa sorabilirim daha telefon bilmediğim çok sey var
ya bir sorum var benim de benim kinin sürümü 2.3.4 kies bagladım bana söyle bişey dedi
Yeni bir samsung kies (2.3.2.12074_13) sürümü kullanılabilir durumda
En son sürüme şimdi güncellemek istiyor musunuz?
yani bu rada 2.3.2 yi yükleyecek
acaba hiç kiesten güncellemedim diye sırayla hepsini yüklececekmi 4.0.3 e bu arada sorun çok madem bu sürümde romlarla geçiştiririz bizde
başka bi konuda yazmıştım ama cevap alamamıştım
tmm kardeşim benim bi sorum olursa sorabilirim daha telefon bilmediğim çok sey var
ya bir sorum var benim de benim kinin sürümü 2.3.4 kies bagladım bana söyle bişey dedi
Yeni bir samsung kies (2.3.2.12074_13) sürümü kullanılabilir durumda
En son sürüme şimdi güncellemek istiyor musunuz?
yani bu rada 2.3.2 yi yükleyecek
acaba hiç kiesten güncellemedim diye sırayla hepsini yüklececekmi 4.0.3 e bu arada sorun çok madem bu sürümde romlarla geçiştiririz bizde
başka bi konuda yazmıştım ama cevap alamamıştım
Dostum 2.3.2'yi yüklemeyecek 4.0.3'ü yükleyecek o güncelleştirmenin kod numarası
Ayrıca Galaxy SII üstadı olan bana (övünmek gibi olmasın ama gerçekten öyle) danışabilirsiniz...
Lordalcrual o kadar anlattı odin ile güncelleme yüklemeyi. Bakın google a galaxy s2 firmware yazıcaksın 4.0.3 türkiye sürümünü bulup indiriceksin, odin ile yükliyeceksin.
4.0.3 için odin e ne gerek var peki ? zaten o sürüm türkiyede kullanılıyor kies ile rahatca guncelleyebilir kies programı eski onun için önce kies i güncelle ardından 4.0.3 e yükselir telefonun
Yaş kaç ? Madem üstadsın burda ne işin var, git xda da developerlik yap.
Lordalcrual o kadar anlattı odin ile güncelleme yüklemeyi. Bakın google a galaxy s2 firmware yazıcaksın 4.0.3 türkiye sürümünü bulup indiriceksin, odin ile yükliyeceksin.
Bak Requ3m benimle bu tarzda konuşma kardeşim noldu sana geliştiricilikle uğraşacak vaktim yok üstadım ve canım istediği yerde takılırım iki gün video yükledin diye böyle konuşma lütfen
kardeşim niye bu kadar büyütüyosun ki ukalalıkla ilgisi yok ben bir cok soru sordum ve oda saolsun cevapladı şimddi başka birine sorduğum için kızmış olabilir o yüzden böyle bi sey yazmış ayrıca öyle yazması bana hiç ukalalık olsun diye yapmış gibi geldi
Teşekkürler dostum benim amacım sadece yardımcı olmaktı dediğim gibi ben 4.0.4 bekliyorum sen istersen güncelleştirmeyi yükle ics'ye alış biraz![]()