Samsung Galaxy S2 mi iPhone 4 mü ?

dianavenefica

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung Galaxy S2 ve iPhone 4 arasında kararsız kalmış bulunmaktayım. Daha önce iOS veya Android kullanmadım ama ikisi hakkında da fazlaca araştırma yapmışlığım var. gS2'nin donanımsal özelliklerinin çok daha iyi olduğunu biliyorum ama pek donanımı zorlayacak programlar kullanacak biri olduğumu düşünmüyorum. iP4'ün ise uygulama açısından zenginliğini fazlasıyla duymuş bulunmaktayım. Lise öğrencisiyim ve telefonla yapacaklarım müzik dinlemek, internette gezinmek, dizi & film izlemek, bazen oyun oynamak olacak. İstediğim zaman bir uygulamaya ulaşabilmeyi de istiyorum. Bu ikisi arasından hangisini önerirsiniz veya önerebileceğiniz başka bir telefon var mı ? Başka bir konu var mı diye baktım ama kendi durumum için hangisini önerirsiniz diye yeni konu açma gereği duydum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :biggrin:.

dianavenefica

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim :). Eğer S2 veya Android kullanıcısı iseniz bir şey sorabilir miyim ? Bazı insanlar Android'de ki uygulama sayısının az olduğundan söz ediyorlar. Açıkçası araştırmalarımda iki katı gibi bir fark diyor ve asıl kafamı karıştıran bu. Uygulama açısından herhangi bir uygulama bulmada güçlük yaşanıyor mu ? Teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Öyle bir şey arkadaşım Android Markette aradıgın her şeyi bulabilirsin. Ben 2 aydır SII kullanıyorum son derece memnunum hem telefon güncelleme de alıyor iOs'da ise yılda bir belki gelen güncellemeler var. Ben SII almanı tavsiye ederim. Pişman olmazsın.

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Teşekkür ederim :). Eğer S2 veya Android kullanıcısı iseniz bir şey sorabilir miyim ? Bazı insanlar Android'de ki uygulama sayısının az olduğundan söz ediyorlar. Açıkçası araştırmalarımda iki katı gibi bir fark diyor ve asıl kafamı karıştıran bu. Uygulama açısından herhangi bir uygulama bulmada güçlük yaşanıyor mu ? Teşekkürler.

S2 kullanıcısı değilim ama Android kullanıcısıyım.Android'de uygulama konusunda sıkıntı yaşamazsın.Merak etme. :)

dianavenefica

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öyle bir şey arkadaşım Android Markette aradıgın her şeyi bulabilirsin. Ben 2 aydır SII kullanıyorum son derece memnunum hem telefon güncelleme de alıyor iOs'da ise yılda bir belki gelen güncellemeler var. Ben SII almanı tavsiye ederim. Pişman olmazsın.
Teşekkür ederim, içimi rahatlattınız :). Çünkü sII konusunda en çok kafama takılan şey android marketteki uygulamalardı.
S2 kullanıcısı değilim ama Android kullanıcısıyım.Android'de uygulama konusunda sıkıntı yaşamazsın.Merak etme. :)
Teşekkür ederim :). SII ile ilgili tereddütlerimin en büyük kısmı android marketti :).

Tekno Çocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence Apple iPhone 4 al,iOS çok iyi,daha önce kullanmadıysam da daha zengin bir işletim sistemine sahip,ama S3 ile 4S veya 4 arasında kalsaydın S3 derdim,Android de zengin :)

Péder

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Benimde tercihim s2'den yana uygulama konusunda o kadar sıkıntı çekmezsin. bu arada s2 ve s3 kullandım ve uygulama konusunda hiç bir sıkıntım olmadı.

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende bir s2 kullanıcısı olarak kesinlikle s2 yi tavsiye ederim ki bence bu telefon bırak iphone 4 le kıyaslanmayı iphone 4s le bile kıyaslanamaz donanım açısından ikisinden de üstün,uygulama konusunda ise hiçbir sıkıntın olmasın google play de istediğin herşeyi bulabilirsin,telefon her yönden 4/4 lük bi telefon yalnız aletin bi tek şanssızlığı var oda samsungun güncelleme konusunda s2 ye biraz üvey evlat muamelesi yapması :cursing: onuda zaten isteyen custom romlar sayesinde halledebiliyor...

balcis

Doçent
Reaksiyon puanı
0
iphone 4 al, önceden android kullanan arkadaşım ios'a geçti, bir daha asla dönmem diyor. ben iphone 5'i beklerken 4'ü sattım idareten galaxy s kullanıyorum, tövbe diyorum.

önce android alırsan ios'ta bir şey bulamazsın. ama önce ios alırsan, eline android telefon aldığın zaman geçmeyi kesinlikle düşünmezsin.

spy60

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Samsung Galaxy S2 ve iPhone 4 arasında kararsız kalmış bulunmaktayım. Daha önce iOS veya Android kullanmadım ama ikisi hakkında da fazlaca araştırma yapmışlığım var. gS2'nin donanımsal özelliklerinin çok daha iyi olduğunu biliyorum ama pek donanımı zorlayacak programlar kullanacak biri olduğumu düşünmüyorum. iP4'ün ise uygulama açısından zenginliğini fazlasıyla duymuş bulunmaktayım. Lise öğrencisiyim ve telefonla yapacaklarım müzik dinlemek, internette gezinmek, dizi & film izlemek, bazen oyun oynamak olacak. İstediğim zaman bir uygulamaya ulaşabilmeyi de istiyorum. Bu ikisi arasından hangisini önerirsiniz veya önerebileceğiniz başka bir telefon var mı ? Başka bir konu var mı diye baktım ama kendi durumum için hangisini önerirsiniz diye yeni konu açma gereği duydum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :biggrin:.

müzik dinlemeyi seviyorsan iphone al müzik konusunda hiç bir telefon iphone kadar olamaz... ama android ios tan daha kolay internetten oyun program indirip hemen telefona atabilirsin iphoneyi bu konuda övmem ama müzik konusunda her zaman ön planda... :)

tosturan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy SII kullanıcısıyım iphone kullanmadım ama uygulama konusunda sıkıntı çekmiyeceğini düşünüyorum. bu arada saydıklarının hepsini fazlası ile yerine getirecek bir telefon SII

eeryilmaz95

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 yildan fazla suredir s2 kullaniyorum. Uygulama konusunda sikinti cekmezsin, dizi film izlerim diyorsun eger oyleyse kesinlikle s2 almalisin. Bilgisayardan girip izler gibi her videoyu izlersin. Altyazi destegi de var, divx hersey var. Hem ekran daha buyuk. Hafiza kartina istedigin kadar film at, otg kablosu bulabilirsen flashbellek de takabilirsin. Donanim yonunden kiyaslamaya gerek yok zaten. Rakibi bile olamaz.
S2 al pisman olmazsin

coo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla bende s2 de kullandım şu an s3 kullanıyorum maddi durumun iyi ise s3 al derim ama s2 de iyi bir telefondur yüzünü kara çıkarmaz :)

Russell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S2 öneririm. Hem fiyat açısından 4 den daha ucuz.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
S2 derim . 4S Desem belki ama 4 ile kıyaslıyorsanız S2 . Ama illa iphone alıcam diyorsanız biraz beklerseniz 4sler çok düşücek.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba oncelıkle ben tam bır samsung fanatıgıydım takı gs2 yı alana kadar sarjı 5 saat dayanmadı ayrıca cok buyuk aldıgım yere gıttım ıphone 4 ıle degıstırdım ınan bana 20 tane gs2 eder ıphone adamlar bıtırmıs artık yemısım guncellemısınıde baska seyınıde dokunmatık olarak ustne zaten yok cok cok hassas havası ayrı bısey zaten valla allahtan aldıgım yer sorun cıkarmadıda ıphone ıle degısım yapabıldım cok mutluyum ve ınan bana ıphone 4 tas telefon hayatta pısman olmazsın eger olurda sg2 alırsan demek ıstedıgımı anlıycaksın karar senın fıkırlerımı soyledım ben

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone al bence ya adı war samsung nedirki masaya koydunmu yeter İPHONE BEYAZ OLSUN BİDE COK CAN YAKAR :d

---okn---

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Bir sgs2 ya da 4/4s kullanıcısı değilim ama gönlüm sgs2'den yana. fiyat olarak aralarında bariz fark var. ayrıca ekran kalitesi bence daha iyi sgs2'nin ve daha SAĞLAM. inanmıyorsanız izleyin: http://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw:thumbup:

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
iPhone 4 yerine S3 al.Daha ucuz,daha performanslı.Ama ekran büyük geliyorsa Xperia S veya iPhone 4 derdim.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
iPhone 4 tabii ki de önceden iPhone 4 ve Galaxy S2 kullanan biri olarak söylüyorum.Şu an iPhone 5'teyim :)
iPhone'daki uygulama kalitesi ve performansı tartışılmaz Telefonlara "akıllı" kavramını getiren de Apple iPhone :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kanka ios herzaman ön plandadır bak bunu unutma ilk dokunmatik olduğu için dokunmatiğindi büyük gelişme var ben de iphone 4 kullanıyorum arkadaşımda s2 var s2 alırsan pişman olursun hem çok büyük

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence windows phone 8 işletim sistemini kullanabiliyorsan nokia lumia 820 ya da nokia lumia 920 al derim

ali202

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle iphone 4 sırf ios için alınır iphone 4 androidde olmayan birsürü oyn ve uygulama var ve iphone stabil oyun performansı da çok yüksek bir telefon

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
kardeş telefonu neden istiyorsun bilmiyorum ama durum şöyle
iphone 4
ekran olarak
malzeme olarak
tasarım olarak
market olarak
stabilite olarak çok iyi
s2
güncelleme desteği bittii bitecek gerçi ip4 de çok garanti değil hani ios 8 i almaz
oyun olarak kesinlikle daha iyi
kamera olarak daha iyi

bence bu bilgilere göre kararını ver ve unutmadan sanırım haziranda 5S çıkacak eğer beklersen iphone 4s i aynı fiyata alabilirsin ki o bence s2 yi ezer geçer