Samsung Galaxy S2 4.4 kitkat yükleme yardım!

dark84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar s2 cihazıma 4.4.2 yüklemek istiyorum bu romu s2 de kullananlar var mı? Kasma oluyor mu? Internette bu konuda bilgi çok az. Romu nerden indirecegimide bilmiyorum bazı forum sitelerinde paylaşılmaş güvenemedim. Yükleyip sıkıntı yaşamayan ve bana link gönderecek yardım edebilecek kimse var mı? Teşekkürler.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Samsung s2 ye kitkat yayınlamadı,yayınlamıyacakta, geliştiricilerin yayınladığı cm romların kitkat sürümleri var onlarda pek iyi değiller.

dark84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cm den bahsediyordum denemek istedim. araştırdm epey nasil yuklenecek ogrendim zaten 4.1.2 yide kendim yükledim az çok bişey biliyordum ama simdi sorun çıktı recovery modda. 3e benim stock recovery. custom recovery yukleyemiyorum o yüzden ve bi türlü de çözüm bulamadm.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Önce cwm veya twrp yüklemen lazım. Root yaptın anladığım kadarıyla. Odin ile de yükleyebilirsin cwmyi, googleda ara bulursun.

dark84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung s2 ye kitkat yayınlamadı,yayınlamıyacakta, geliştiricilerin yayınladığı cm romların kitkat sürümleri var onlarda pek iyi değiller.
failed signature verification sorunu var recovery de

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Önce cwm veya twrp yüklemen lazım. Root yaptın anladığım kadarıyla. Odin ile de yükleyebilirsin cwmyi, googleda ara bulursun.
Evet framaroot ile root yaptım. Odinle denememistim. Rom manager ile denedim olmadı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ayrıca bbi forumda sorunun sadece kernel değiştirilek düzeleceğini okudum bir başkası da cfroot yapılması gerek yazmış. Kafa allak bullak oldu kardeşim :D

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
şahsen 4.1.2 ile mutluyum sıkıntısız bir rom samsung kendisi verseydi denerdim ama resmi olmayan port edilmiş romlar da hep bir eksik oluyor.denemekten zarar gelmez tabiki benimkisi sadece önyargı ama bu sürüm ile mutluysam gerisi boş

dark84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şahsen 4.1.2 ile mutluyum sıkıntısız bir rom samsung kendisi verseydi denerdim ama resmi olmayan port edilmiş romlar da hep bir eksik oluyor.denemekten zarar gelmez tabiki benimkisi sadece önyargı ama bu sürüm ile mutluysam gerisi boş
1 yıl oldu sıkıldım kardeşim o yüzden. Baktım telefon alabileceğim yok bari kendim yapıp göreyim dedim. Öğrenmekte istiyorum yaklaşık iki gündür aralıksız konuyu araştırıyorum öğrendiklerimin haddi hesabı yok. E insan bunu bi kezde olsa pratiğe dökmek istiyor :) ayrıca çok memnun olanlarıda gördüm forumların bazılarında heves ettim.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Kardeşim ben kitkat yükledim cm romlardından, art sistemide açtım hızlı ama uygulamalarda sorunlu, kitkat yüklemek için özel bir recovery yapılmış onunla yüklenmesi gerek. Bunu yükleyip sonra kitkat yüklemen gerek6.0.4.7 (Compiled From CM11 KK 4.4.2 Source) (LATEST)
İnndir

dark84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yukledim sorunsuz :) aldigim hatayida yabanci forumda buldugum bir zip dosyasyiyla hallettim. Dosyayi recovery uzerinden yukledim kernel degisti ve cwm yuklendi . sonra senin dedigin gibi kardesim 4.4.2 icin olan ozel cwm yi yukledim ve romu yukledim. Su an memnunum sikintisi yok ram yeterince bos kasma yok ama play store yok telde yukledigim gapps eksikmis yeniden saglam bi gapps yukleyip halletcem ;)

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
1 yıl oldu sıkıldım kardeşim o yüzden. Baktım telefon alabileceğim yok bari kendim yapıp göreyim dedim. Öğrenmekte istiyorum yaklaşık iki gündür aralıksız konuyu araştırıyorum öğrendiklerimin haddi hesabı yok. E insan bunu bi kezde olsa pratiğe dökmek istiyor :) ayrıca çok memnun olanlarıda gördüm forumların bazılarında heves ettim.

tabi heveslendiysen yap olmazsa geri dönersin zaten zor birşey değil ama telefonun paralel ithalat ise 4.3 ten sonra geri dönünce imei de sıkıntı olabiliyor dikkat et

dark84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet biliyorum root explorer la ve kctool la imei yedekleri almıştm henuz 4.1.2 yuklemeden once. Hos oyle bi problem yasasam nasil yedeklerle duzeltebilirim geri onu da bilmiyorum ama yedek var iste .p

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş adım adım neler yaptığını yazabilir misin? ben de güncellemek istiyorum da :blush:

dark84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş adım adım neler yaptığını yazabilir misin? ben de güncellemek istiyorum da :blush:

Önce philz Kernel yükle sonra romu flaşla kardeşim başka bişey yok. Cm nin sitesinden s2 için var Android 4.4 tabi romla beraber gapps da flaşlayacaksın onu da yine cm nin sitesinden kurduğun roma göre bulabilirsin