Samsung Root ve Rom Yükleme

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Merhaba. Bende Samsung Galaxy Infuse 4G var. (S2 ve S arasında bir cihaz) Bu cihazı rootlamak ve ardından Rom yüklemek istiyorum. Acil yardım edebilecek birisi var mı lütfen..

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
UP UP UP! Hadi bekliyorum lütfen yardım..

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hadiya bilen yok mu? Tüm S serisi aynıymış. Rom atmak istediğimde Chose from Sd card falan yok onların görünmesi için root atmak gerek lazım sanırım. Lütfen yardım.!!

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Hadiya bilen yok mu? Tüm S serisi aynıymış. Rom atmak istediğimde Chose from Sd card falan yok onların görünmesi için root atmak gerek lazım sanırım. Lütfen yardım.!!

Rom atmak için önce root etmen gerekli. CM serisi yükleyeceksen cwm yüklemen lazım önce. Sonra recovery moda girip install from sd card diyeceksin.

Eğer cm yüklemeyeceksen ODIN ile atılır rom. Google'dan biraz araştırmanı öneririm

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
cwm için biraz yardım etseniz

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Cihazda recovery mode yok yardım edin lütfen

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Hangi romu yükleyeceksin, buldun mu romu?

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Recovery Mode yok. O nasıl gözükecek. Sanırım rootlu değil nasıl root edeceğim?

Rom hazır cm9

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ya gir xda ya herşey var ne uğraşıyorsun ki burda hiç bilemedin dh ye gir kullanıcı kulüpleri var :)

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
abicim anlasam oralardan yaparım da anlamıyorum işte. adamlar yapıyor recovery var bende yok çıkmıyor

Hangi romu yükleyeceksin, buldun mu romu?
anlatacak mısın recovery'nin nasıl geleceğini

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
indirdim

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
pda ya indirdiğim dosyayı koyamıyorum. arama yaptığımda o dosya görünmüyor

afulutas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
link vermek yasak olmasaydı sana çok güzel linkler verirdim şimdi ama yasak işte. hala yapamadıysan ve şu anda buradaysan söyle buraya yazayım bari... bir de android sürümün kaç onu da söyle...

birde root ve rom işlemi yapmadan önce öncelikle explorer uygulamasını indir android marketten ve telefonun içinde ki efs klasörünü yedekle. neden diyeceksin eğer rom yüklerken hata yaparsan bazen imei siliniyor. telefonların imeileri efs klasörlerinin içinde yer alır..

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Ayarlar> uygulamalar>gelişim> usb hata ayıklama işaretle. Telefonu usb kablo ile bağla ve kapat. Ses açma, menü ve power tuşuna aynı anda bas. Samsung yazısı gelince bırak. Ekran sarı renkle "downloading" yazacak. Odini açınca telefonu görecek ODiN. Yerleştirme işlemini bu aşamada yapacaksın

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
buradayım bunu yapana kadar uyumam :) android 2.2.1 dün geldi cihaz yurtdışından.
Link vermek yasak değil..

afulutas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ayarlar> uygulamalar>gelişim> usb hata ayıklama işaretle. Telefonu usb kablo ile bağla ve kapat. Ses açma, menü ve power tuşuna aynı anda bas. Samsung yazısı gelince bırak. Ekran sarı renkle "downloading" yazacak. Odini açınca telefonu görecek ODiN. Yerleştirme işlemini bu aşamada yapacaksın

shiftdelete dışında başka bir sitenin linkini vermek yasak mı sayın moderatör.. arkadaşa yardımcı olayım istiyorum. yasak derseniz uzun uzun yazmak gerekecek... :)

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
link vermek yasak olmasaydı sana çok güzel linkler verirdim şimdi ama yasak işte. hala yapamadıysan ve şu anda buradaysan söyle buraya yazayım bari... bir de android sürümün kaç onu da söyle...

birde root ve rom işlemi yapmadan önce öncelikle explorer uygulamasını indir android marketten ve telefonun içinde ki efs klasörünü yedekle. neden diyeceksin eğer rom yüklerken hata yaparsan bazen imei siliniyor. telefonların imeileri efs klasörlerinin içinde yer alır..

imei de atmak istiyorum da onu yapamıyorum böyle halloluyor mu :D

dediğinizi yaptım fakat olmuyor. rar'ı odinde seçerken göstermiyor normalde masaüstünde odinde bakınca yok..

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
telefonunuzun imei numarasının bulunduğu klasörü yedeklerseniz ondan sonra ne yaparsanız yapın. tekrar içine atabilirsiniz sıkıntı olmaz.

ya öyle böyle de benim telefonumda recovery yok onu nasıl getireceğim. o gelse chose from sd card deyip rom atacağım ama yok gözükmüyor

afulutas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
ya öyle böyle de benim telefonumda recovery yok onu nasıl getireceğim. o gelse chose from sd card deyip rom atacağım ama yok gözükmüyor

size pm yoluyla bazı linkler gönderdim. orada ki uygularsanız herhangi bir sıkıntınız kalmaz.. kolay gelsin iyi geceler..

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Verdiğiniz link ve ettiğiniz yardımlarla bir sonuca ulaşmış değilim. Cihazı root edemedim halen.. Lütfen başka bilen gören varsa yardım etsin..

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5

Ben cihazı rootlayamadım. Root atmak için at&t kart mı gerekiyor illaki? Telefonum Samsung Infuse 4G at&t

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gardaş başka yerlerde yazıyor rom atmak için roota gerek yok yazıyorlar...