BthnYlmz09
Profesör
Merhaba. Bende Samsung Galaxy Infuse 4G var. (S2 ve S arasında bir cihaz) Bu cihazı rootlamak ve ardından Rom yüklemek istiyorum. Acil yardım edebilecek birisi var mı lütfen..
Hadiya bilen yok mu? Tüm S serisi aynıymış. Rom atmak istediğimde Chose from Sd card falan yok onların görünmesi için root atmak gerek lazım sanırım. Lütfen yardım.!!
anlatacak mısın recovery'nin nasıl geleceğiniHangi romu yükleyeceksin, buldun mu romu?
Ayarlar> uygulamalar>gelişim> usb hata ayıklama işaretle. Telefonu usb kablo ile bağla ve kapat. Ses açma, menü ve power tuşuna aynı anda bas. Samsung yazısı gelince bırak. Ekran sarı renkle "downloading" yazacak. Odini açınca telefonu görecek ODiN. Yerleştirme işlemini bu aşamada yapacaksın
link vermek yasak olmasaydı sana çok güzel linkler verirdim şimdi ama yasak işte. hala yapamadıysan ve şu anda buradaysan söyle buraya yazayım bari... bir de android sürümün kaç onu da söyle...
birde root ve rom işlemi yapmadan önce öncelikle explorer uygulamasını indir android marketten ve telefonun içinde ki efs klasörünü yedekle. neden diyeceksin eğer rom yüklerken hata yaparsan bazen imei siliniyor. telefonların imeileri efs klasörlerinin içinde yer alır..
Ayarlar> uygulamalar>gelişim> usb hata ayıklama işaretle. Telefonu usb kablo ile bağla ve kapat. Ses açma, menü ve power tuşuna aynı anda bas. Samsung yazısı gelince bırak. Ekran sarı renkle "downloading" yazacak. Odini açınca telefonu görecek ODiN. Yerleştirme işlemini bu aşamada yapacaksın
imei de atmak istiyorum da onu yapamıyorum böyle halloluyor mu![]()
telefonunuzun imei numarasının bulunduğu klasörü yedeklerseniz ondan sonra ne yaparsanız yapın. tekrar içine atabilirsiniz sıkıntı olmaz.
ya öyle böyle de benim telefonumda recovery yok onu nasıl getireceğim. o gelse chose from sd card deyip rom atacağım ama yok gözükmüyor