Samsung Galaxy S 3 mini şarj hemen bitiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
apus indirin süper gidiyo şarj problemi olan arkadasa oneririm.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede aynı sorun var s3 mini oyun oynarken veya internete girerken daha yavas sarj gidiyo ama ekran kilitliyken bosken daha fazla şarj gidiyo :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonda şarj oluyor yazıyo ama ama tam tersi sarjımı düşürüyor şimdde teklefonu8m açılmıyor nedeni ne bliyormusunuz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
2 ay önce Galaxi 3 mini tel aldım, çok fazla kullanmadığımdan şarjı 3-4 gün gidiyor fakat tel. şarjı bitiyor diye hiç bir uyarı yapmadan kendikendine kapanıyor. Lütfen bana uyarı ayarlarını izah edermisiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şimdi es3 sifir batayrya aldim ve onu kaç saat jarza takmam lazim:??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Galaxy s4 sahibiyim, 2 haftadır her ayarı yaptım. Bataryanın %100 gösterimi patır patır düşüyor. %100 bataryam 1-2 satte bitiyor. Batarya mı delindi ama yeni daha. Sıkıntı şu: telefon ekranı kapalı bekliyorken şarjı bitiriyor, ekran kapalı nereye yakıyor bu enerjiyi? Arka planda uygulama yok ama heralda işletim sistemi yiyor ya da içine fan takmışlar o fan yiyor çünkü hiç ısınma yok. Bana bir akıl verin 3-4 tane bataryayı paralel bağlasam belki 1 gün gider.
Telefona reset at duzelir olmadi bataryani degisttr oda olmadi telefonu ac fan yoktur varsa cikar baska napacan got kadar seye fanmi takacaklar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beninki senden kötü o sonra sarja /100 diyor cekince /2 diyor ve sürekli şarjda oynaman gerekiyor bana bir çare:'(