Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonu alalı sadece bir ay oldu ancak şarjı çok çabuk bitiyor pil kullanımına baktım ekran % 55 görünüyor halbuki ekran ışığı endüşük seviyede ve ışık süresi en düşük seviyesinde. Sarjim bir gün bile gitmiyor yardım lütfen :glare:
Ekran ayarlarini otomatige al guc tasarrufunda kullan kullanmadigin zaman wifi 3g ve gps i kapat altta calisir vaziyette program birakma oyun fazla oynamazsan bir günü çıkarır
peki, çalışan uygulamalar kısmında önbelleğe alınan bazı uygulamalar var ya, örneğin google play, google maps bunları nasıl kapatabiliriz ben durduruyorum sistem yine açıyor (telefon rootlu değil)
Sadece anamenu tusuna basip acik olanlari kapatsaniz heter diye düşünüyorum onlarla isin icinden cikilmaz çünkü sistem bazi programlari çalışır vaziyette kendisi bırakıyor
kardeşim ben galaxy s4 kullanıcısıyım ve şarzım çok kullanmama rağmen 2 gün gidiyor bunun sebebi telefonu başta aldığında 16 saat bekletmen lazım
ilk 5 gün telefon kapanana kadar şarzı bitir sonra 100e kadar dokunma
her şeyi yapıyorum uygulamarı da kapatıyorum ramden ön belleği de siliyorum ve bir de ekran parlaklığı otomatik fakat telefon eskiden olmadığı kadar şarj yemeye başladı güç tasarrufu da açık
Ulan nasil sarj gidiyor anlamıyorum ayni telefon bende var sabah evden ciktim aksam eve geldim % 79 du eve geldim oda arama yaptim twitter da dolanmistim o.sende sorun var abican
Galaxy s4 sahibiyim, 2 haftadır her ayarı yaptım. Bataryanın %100 gösterimi patır patır düşüyor. %100 bataryam 1-2 satte bitiyor. Batarya mı delindi ama yeni daha. Sıkıntı şu: telefon ekranı kapalı bekliyorken şarjı bitiriyor, ekran kapalı nereye yakıyor bu enerjiyi? Arka planda uygulama yok ama heralda işletim sistemi yiyor ya da içine fan takmışlar o fan yiyor çünkü hiç ısınma yok. Bana bir akıl verin 3-4 tane bataryayı paralel bağlasam belki 1 gün gider.
16 saat şarj olayı hikayedir.. günümüzde akıllı telefonların şarj cihazı telefonun şarjı %100 dolduğunda telefona elektrik wermeyi keser... ancak telefonu şarjda kullanırsanız bir yandan jarj eder ve hep %100 kalır
kardeşim aynısı benim bende anlamadım tam vidiyoları izle biraz açık bıraktıgın yerleri gösteriyo orta tuşa bas ve en solda yovarlak bir şey var ona tıkla ve rame tıkla hafızayı sil de boşaltıyor bide vürüs temizleyicisi indir yeter oyunda subway surf ve tepmer raun indir facebook ve bide teweter yeter
bende daha cumartesi aldım s3 mini telefonu sajdan alıyorum hiçbsey yapmadan %100 olan sarj 5 dk sonra %95 fln oluyo hemde butun uygulamalar kapalı ekran rengi kapalıyken napmam gerek bilmiyorum daha yenide aldım (
Aynı şekilde benimde. Telefonunun tuşları kilitliyken bile sürekli şarjı gidiyor yani gitmesi normal ama 1 saatte %1-2 gitsin benim telefonumda %5 fln gidiyor. Çözümünü bilen yok mu çok araştırdım internette ama bir çözüm bulamadım gps, wifi, mobil veri ağı gibi şeyler açık değil tüm programlar kapalı ve rami de temizliyorum.
ıyı aksamlar arkadaşlar ben not 2 aldım vede sarjı ınternete gırmeden de 3 gun yetıyordu tl alaı ıse bır ay oldu vede son bır haftadır tl de hızlı bır düşme olmaya başladı bırgun artık kullnmaya bsladım servıse verdım bır sıkıntı oabılr dıe sız hc karşılaştınız mı