Samsung Galaxy S 3 mini şarj hemen bitiyor

Sezerwade

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu alalı sadece bir ay oldu ancak şarjı çok çabuk bitiyor pil kullanımına baktım ekran % 55 görünüyor halbuki ekran ışığı endüşük seviyede ve ışık süresi en düşük seviyesinde. Sarjim bir gün bile gitmiyor yardım lütfen :glare:

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ekran ayarlarini otomatige al guc tasarrufunda kullan kullanmadigin zaman wifi 3g ve gps i kapat altta calisir vaziyette program birakma oyun fazla oynamazsan bir günü çıkarır

RockFire

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki, çalışan uygulamalar kısmında önbelleğe alınan bazı uygulamalar var ya, örneğin google play, google maps bunları nasıl kapatabiliriz ben durduruyorum sistem yine açıyor (telefon rootlu değil)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Sadece anamenu tusuna basip acik olanlari kapatsaniz heter diye düşünüyorum onlarla isin icinden cikilmaz çünkü sistem bazi programlari çalışır vaziyette kendisi bırakıyor

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
aldığında batarya kalibrasyonu yapmadıysan ve şarjdan çekip tekrar takıyorsan bunları yaşaman normal

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim ben galaxy s4 kullanıcısıyım ve şarzım çok kullanmama rağmen 2 gün gidiyor bunun sebebi telefonu başta aldığında 16 saat bekletmen lazım
ilk 5 gün telefon kapanana kadar şarzı bitir sonra 100e kadar dokunma

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaptım 100 'E kadar beklettim tmm ilk aldığımda 16 saat beklemedımm haklsınn pekıı şimdi ne olcak hep bölemı çekcemmmm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:huh:ben ilk aldığımda 10 saat bekletmiştim. farkediyor mu???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
internetten yazılımı güncelleyin 24 - 30 saatlik şarz süresi 4-5 güne uzadı. Vallaaa.........

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:(her şeyi yapıyorum uygulamarı da kapatıyorum ramden ön belleği de siliyorum ve bir de ekran parlaklığı otomatik fakat telefon eskiden olmadığı kadar şarj yemeye başladı güç tasarrufu da açık

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ulan nasil sarj gidiyor anlamıyorum ayni telefon bende var sabah evden ciktim aksam eve geldim % 79 du eve geldim oda arama yaptim twitter da dolanmistim o.sende sorun var abican

S

SDN Okuru

SDN Okuru
adamda sorun var ki zaten buraya yazmış, çözüm arıyor, niye kızıyorsun! evet s4 mini dururken şarjı çok çabuk bitiriyor. bende aynı durum var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Galaxy s4 sahibiyim, 2 haftadır her ayarı yaptım. Bataryanın %100 gösterimi patır patır düşüyor. %100 bataryam 1-2 satte bitiyor. Batarya mı delindi ama yeni daha. Sıkıntı şu: telefon ekranı kapalı bekliyorken şarjı bitiriyor, ekran kapalı nereye yakıyor bu enerjiyi? Arka planda uygulama yok ama heralda işletim sistemi yiyor ya da içine fan takmışlar o fan yiyor çünkü hiç ısınma yok. Bana bir akıl verin 3-4 tane bataryayı paralel bağlasam belki 1 gün gider.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
16 saat şarj olayı hikayedir.. günümüzde akıllı telefonların şarj cihazı telefonun şarjı %100 dolduğunda telefona elektrik wermeyi keser... ancak telefonu şarjda kullanırsanız bir yandan jarj eder ve hep %100 kalır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim aynısı benim bende anlamadım tam vidiyoları izle biraz açık bıraktıgın yerleri gösteriyo orta tuşa bas ve en solda yovarlak bir şey var ona tıkla ve rame tıkla hafızayı sil de boşaltıyor bide vürüs temizleyicisi indir yeter oyunda subway surf ve tepmer raun indir facebook ve bide teweter yeter

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende daha cumartesi aldım s3 mini telefonu sajdan alıyorum hiçbsey yapmadan %100 olan sarj 5 dk sonra %95 fln oluyo hemde butun uygulamalar kapalı ekran rengi kapalıyken napmam gerek bilmiyorum daha yenide aldım :((

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende yatarken %80 de bırakıyorum sabah kalkıyorum %20 25 lerde elimde oynarken bu kadar bitmiyor

Zhaitan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı şekilde benimde. Telefonunun tuşları kilitliyken bile sürekli şarjı gidiyor yani gitmesi normal ama 1 saatte %1-2 gitsin benim telefonumda %5 fln gidiyor. Çözümünü bilen yok mu çok araştırdım internette ama bir çözüm bulamadım :( gps, wifi, mobil veri ağı gibi şeyler açık değil tüm programlar kapalı ve rami de temizliyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ıyı aksamlar arkadaşlar ben not 2 aldım vede sarjı ınternete gırmeden de 3 gun yetıyordu tl alaı ıse bır ay oldu vede son bır haftadır tl de hızlı bır düşme olmaya başladı bırgun artık kullnmaya bsladım servıse verdım bır sıkıntı oabılr dıe sız hc karşılaştınız mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benım ınternetımı cok yıyor 2 gun oldu 300 mb ınternet aldım 3 gunde bıttı neden bıttı anlamadım gıttı neden lutfen bı care bulun arkadaslar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bizim oğlanın lafına uydum telefonu aldığmda anne wifi açık tut dedi 1 hafta geçti her gün şarzda çok çabuk bitiyor kimseye tavsiye etmem arkadaşlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aq aveadan aldım hiç bi arıza bişeyi yok ne alaka bataryayı yenile 8 saat sarja koy doluyo telefonla ilgisi yok ayrıca samsungların çoğu öyle

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence telde sorun yok bataryayı yenile takar takmaz bataryayı 2 3 gün tam bitene kadar sarj etme ederkende %100 olana kadar hiç elleme sarjdan çekme

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar galaxy s 3 minide kontor kendı kendıne bıtıyo neden acaba acıl yardım lutfen :(