Samsung galaxy s 3 batarya fiyaskosu..

raid

Öğrenci
Katılım
7 Temmuz 2012
Mesajlar
9
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
aynen sadece batarya değil bende ilk kez andorid kullanmaya başladım s 3 ile fakat uyglama desteğide çok zayıf apple göre ...
 

cizimix

Öğrenci
Katılım
16 Temmuz 2012
Mesajlar
6
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Simdi bende ilk aldigimdw bu canavari 4 saate yakin bi sarj gitti once afalladim sonra askerde Amm ye giderdik misali 1 hafta doldur bosalt doldur bosalt
Wifi ihtiyac yokken kapat
Gps denilen zimbirtiyi kapat
Guc tasarruf moduna all mobil veriyide ihtiac aninda ac
Bunlari yapiyorum 52 saate yakin kullandim sms gorusme muzik gerisiii yalan tek gercek s3
Saygilar
 

Ali TEMEL

Profesör
Katılım
17 Kasım 2006
Mesajlar
4,654
Reaksiyon puanı
92
Puanları
48
Wifi'yi açma, ekran parlaklığını minimuma getir, 3g yi kapalı tut, telefonun bütün titreşim özelliklerini kapat, sürekli sessiz modda kullan, video veya müzik dinleme, günde 5 dakikadan fazla telefonla konuşma.

Eğer bu dediklerimi yaparsan şarjın 3 gün gidebilir :)
 

Kadima

Rektör
Katılım
17 Mart 2011
Mesajlar
11,959
Reaksiyon puanı
841
Puanları
113
Wifi'yi açma, ekran parlaklığını minimuma getir, 3g yi kapalı tut, telefonun bütün titreşim özelliklerini kapat, sürekli sessiz modda kullan, video veya müzik dinleme, günde 5 dakikadan fazla telefonla konuşma.

Eğer bu dediklerimi yaparsan şarjın 3 gün gidebilir :)

bknz: 3310 :D
 

goodtornado

Profesör
Katılım
6 Temmuz 2012
Mesajlar
1,546
Reaksiyon puanı
4
Puanları
0
Sarz sorunu icin sammobile den yeni firmware indirip kurun,Arkadaslarin tavsiyelerine de uyun, samsung, galaxy s3 un kodlarini kullanicilara actigi icin sorunlar hizla duzeltiliyor artik, telefona custom rom kurmak istiyorsaniz da omega rom kurabilirsiniz, bir tane daha adam akilli rom vardi, ismi aklima gelmedi. Ben omega rom kullaniyorum, zaten bir yenilik cikinca rom yapanlar yeni surumlerine degisikligi yansitiyorlar. Samsung güncellemede bir numara.
 

Czmi

Doçent
Katılım
10 Kasım 2011
Mesajlar
951
Reaksiyon puanı
2
Puanları
18
Yaş
34
Beyler siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. O dediğiniz wifi kapa, gps kapa, 5dk den fazla telle konusma bla bla bla bu ne ya. Suna benziyor. Baba ogluna bisiklet alır ama : hızlı gitme, frEn yapma Hatta binme demesine benziyor..telefonu al masanın üstünde kalsin eşe dosta hava at. Bu ne ya
 

okcoolpeache

Öğrenci
Katılım
16 Temmuz 2012
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
sen neyın derdındesın arkadas burda kımse fanboyluk yapmıyo sadece sızın gıbı cahıllerın s3 u karalamaya calısıp mılletınde kafasında yalan yanlıs bılgıler olusturmasından skıldı herkes. sarjın neden az gttgını yada nasıl uzun gtcegnı sana anlatmıcam 20 bın tane konud war sıkdı gıt oku onları. gel gelelım su 2 gun sarjı gıden ayfona az salla be araba akusumu koydun sen ona 3g sı wıfı ı acık sureklı kullanımda 2 gun gıdıcek ufak atta cıvcıvler yesın az salla az yada sole de arkadas ben ayfonumu en az sekılde kullandım 2 gun gttı s3 u full kullandım 10 saat gtmedı dekı acıklıga kavussun yoksa s3 den bekledıklerınle 10 saat gtmedı dıyıp ayfonum 2 gun gıttı dıyosan o beklentrılerle yalan soluosun. ayrıca sunada gelelım ayfonla s3 un sen sarjını karsılastırammasın bıle ayfonu telefonumun ustune koydugumda ekranım akdar telefon kalıo ekran buyukluklerı arasındakı farkı burdan anla sen smdı burdan sen sarj surelerının farkınıda anlamassın ama sole belırtıyım sarjı daha cok yer senın anlıcagın. ama ekranın buyuk olmasının verıdıgı keyfı degıl 1 2 saat fazla sart gıtmesı 10 saat daha fazla bıle gtmesı karsılayamaz sen hala daha soylenıyosan bu kadar ınsanın laf anlatısınına mutfaga gıt dolabını ac bı soguk su ıc sat o telefonu ayfoncugundan al tekrar senın gıbıler s3 kullanmayı haketmıo ön yargılı kör cahıller
 

shadow2

Profesör
Katılım
23 Eylül 2009
Mesajlar
1,132
Reaksiyon puanı
23
Puanları
38
Android'li büyük ekran akıllı telefonlarla ilgili hangi marka olursa olsun forum sitelerinde şarzla ilgili problemler yaşandığı açıkça görülüyor. Uzun şarzı gitsin diyen kullanıcılar niye bu durumu bile bile hala bu telefonları alıp sonra şikayet ediyorlar anlamıyorum. Androidli yaklaşık 4'' ekranlı bi telefon almışşanız ve batarya 1 tam gün gidiyorsa öpüp başınızın üstüne koyun.Yok daha fazla gitsin diyorsanız alternatif telefonlara yönelin.
Kimsede demesinki benim androidli 4'' telefonum var batarya 3 gün gidiyor,yok 2 gün tam gidiyor.İnsanlar bu forumlardaki tavsiyelere uyarak telefon alıyor ve sonra hüsrana uğruyor. O kızgınlıkla birşeyler yazınca tartışmalar çıkıyor.
 

okcoolpeache

Öğrenci
Katılım
16 Temmuz 2012
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
arkadas 2 gun yada3 gun gttıgı yok ama gun ıcınde 1 2 saat oyunda oynuyorum telefonlada konusuorum mesajda atıorum sabaj 7 de sarjdan cıkardıgım telefonum aksam eve geldıgımde %50 lere anca ınıo yada ınmıo bıle ben bunlar nasıl hunharca kullanıo anlamıoyurm
 

Private-B

Doçent
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
806
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
yenı aldıgım s3 batarya bakımından tam bır facıya baska hıc bırsey degıl yaklasık 10 saat dayanmıyor şarjı telefonu şarj konusunda diyaliz makınesıne baglanmıs bır böbrek hastasına benzetıyorum cıhaz benden cok prizle zaman gecırıyor. bu durumun böyle oldugunu bılseydım kesınlıkle almazdım tam bır fıyasko benım ıcın. eskı apple kullanıcısıyım ama apple ustune gercekten telefon yok onu anladım..

iphoneun var diye S3 Kötüleme Bebek seni paraylamı tuttular nedir
 
K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
@El Padrino Peder inan olsun şu foruma s3 alıp gelenlere ayar oluyorum kardeşim kullanmayı bilmiyorsun akıllı telefon nedir bataryanın özelliği nedir bir bilgin yok gelip cihaza bok atıyorsun
sadece bu değilki foruma gelen nice yeni üyeler aynı tas aynı hamam siz istiyorsunzu ki telefonu sarjdan alayım ömürlük gitsin oldu paşam başka.?
bi oku araştır forumdaki konulara göz gezdir herkezde aynı problem var sıkıntı cihazda veya bataryada değil SENDE!
elindeki pili yaklaşık 1 hafta boyunca doldur boşlat misalı şarj edeceksin ki pil kendine gelsin
telefonu alıyolar geliyor sarjı gitmiyor telefon çekmiyor kasa gıcırdıyor ahh be kardeşim ahh be kardeşim vallahi daha söylenecek çok şey varda neyse ...

Ya sen çok mu yeni üyesin 15 gün olmuş maşallah yeni üyelere de laf atarmış. Ayrıca nick-yorum uyumsuzluğu. Yeter bıktım be sizin konularınızdan forumu çöplüğe çevirdiniz arkadaş. Bi giriyorum bakıyım son başlıklara s3 s3 s3 yeter be yok su dökülmüş yok gıcırdıyomuş yok ekran bilmemnesi varmış illallah geldi bıktım usandım .


S3'ün bataryası çoğu telefondan daha iyi gidiyor. Akıllı telefon alacaksanız sarjı da problem etmeyeceksiniz. Biri de onu kapat bunu kapat ne anlamı kaldı demiş. O zaman evindeki ışıkları gündüz de aç ne diye duruyor onlar kapalı dursun diye mi? Zihniyete bak. Senin cebindeyken niye gps açık dursun niye veri akışı olsun niye? Kullanırken istediğini aç ama kullanmazken kapat boşuna enerji harcamasın tövbe ya. Konuyu açan arkadaş sen niye o iPhone'u bırakıp geldin? Senin amacın belli zaten 3 ayda bir telefon değiştiren tiplerden olduğun 3543543535m den anlaşılıyor. iPhone 5'e kadar bekle kardeşim kurtulursun.
 
K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Yaklasık 15 gun once s3 aldım.iphone 4s ten sonra sarj olayı benım ıcınde tam bır facıa ....Telefonun sarjı bırgunu tamamlamıyor!!! Batarya dısında mukemmel bır cıhaz ,hıcbır telefonla mukayese edılemez ama bu kadar ıyı bır cıhazı yapam samsung bataryayıda dusunmelıydı bence......
 

blackbatuhan

Asistan
Katılım
28 Mayıs 2012
Mesajlar
308
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
bak kardeşim bende 4 gun önce galaxy s3 aldım. benimde pili az gidiyor. fakat bunun olacağını bile bile aldım ben bu telefonu. akıllı telefonlar böyledir çabuk biter. hemde ben full oyun oynadığım halde 4 gunluk telefonun şarjı 1 gunden fazla gidiyor. eskiden 5800 kullanıyordum. ilk aldıgımda 1 gun gitmiyordu şarjı 2 hafta sonra 5 gun gitmeye başladı. telefonun bi kendine gelmesini bekle zamna içinde 2 gunu rahat çıkarırsın mrk edme :)
 

xkeshin

Öğrenci
Katılım
4 Nisan 2012
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
birisi gelip burda ploblemini paylaşmış ki küçümsenecek bir tarafı yok kimse 2 milyarını veripte 8 10 saat biten bi telefon istemez değil mi? bu yüzden yorum yaparken daha mantıklı olmak gerekiyor çıkıpta birilerine kullanmayı bilmiyo yok böyle dorucan şöyle yapacan demeğe gerek varmıda? aklını kendine sakla eğer yeterli bilgi birikimin varsa adam aklıllı öğüt ver burası kimsenin egosunu tatmin ettiği yer değil.
 

moneytalks58

Öğrenci
Katılım
11 Temmuz 2012
Mesajlar
45
Reaksiyon puanı
0
Puanları
6
Bu telefona özel çok kapsamlı bir kullanma kılavuzu lazım heralde. :D
 
K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
bu foruma ne zaman girsem s3 başlığı. millet telefon alınca direk "s3 aldııım s3333 aldııım" diye buraya mı koşuyor anlamadım. hayır o değilde s3 alanlar toz kondurtmuyor. direk atlıyor olaya. hele "SamsungGalaxyS3" üyeye özellikle bakıyorum ki güleyim. ne görmemişlik efendim acaba babası bu şirketin başkanı mı?
bataryadan zaten niye herkes mucizevi bişi bekliyorki. telefon zaten satılırken bu bataryanın kaç gün gideceği belliydi. günümüz şartlarda en iyi batarya. o canavara dayanmak mümkün mü?
 

Nordkapp

Doçent
Katılım
30 Ağustos 2009
Mesajlar
787
Reaksiyon puanı
16
Puanları
18
Birbirimizi kirmaya gerek yok bence. Insanlar sorunlarini anlattigi zaman ters cevap verildiginde bir dahaki sefere anlatmak istemezki. Ben bile yazsam mi yazmasam mi diye dusundum mesela. Bence de batarya bekledigim gibi degil. Her aksam sarja koyuyorum. Ekran da tam bekledigim gibi degil mesela. Anlatmasi zor biraz ama ekranda bazen cizgimsi sekiller beliriyor. Ekranin acik havadaki performansinda iyi degil. Gerci butun telefonalarda bu sorun var ama daha iyi olabilirdi. Internetteyken arada bir tarayici kapanip telefonun ana sayfasina geliyor mesela. Eger biraz daha boyle devam ederse servise gonderirim. O kadar para verdikten sonra bu tarz sorunlar hos degil.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
haklısınız arkadas 2000 tl verip alıyosak yok gpsı yok wifi yi kapat arkadas nıye aldık ozaman ovuyolardı 2100 amper dıye oncekı telım galaxy s di sabah %100 aksama kadar % 70 falan kalıyodu bataryası çok ıyıydı hemde her sey acıktı batarya sorunu var cıhazda kabul etmek lazım benı tatmın etmedı acıkcası ısallah bu sorunla ılgılı ıyı bır uygulama yayınlar samsung en azından belkı bı cozum olur.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonlara 4 çekirdek koyup yapcaklarına gitsinler batarya ar-ge lerini sağlamlaştırsınlar full kullanımda 4-5 gün giden telefon yapsınlar Almayan insan değil.
 

giskur11

Profesör
Katılım
9 Eylül 2012
Mesajlar
3,607
Reaksiyon puanı
160
Puanları
63
Şuan basit telefon kullanıyorum ne zaman bu batarya teknolojisi gelişir telefonlar ne yaparsan yap 3-4 gün bataryası gider hale gelirse o zaman o zaman akıllı telefon alırım.
 

elyn_noyt

Asistan
Katılım
6 Ocak 2012
Mesajlar
217
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
dostum 3g yi kapa ekran parlıklıgını kıs güç tasarrıf moduna getir 2 gün kullan tabi budurumda s3 kullan mak ne kadar anlamlı olur oda ayrı konu :D
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
2 milyar verdiysem benımde beklentım tabıkıde daha yuksek olur telefondan. aynen bende katılıyorum..
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
iyi günler bende de s3 var şu pil ömrü için bana kısaca anlatabilirmisin kullanım kılavuzunu okumak bana işkence gibi geliyo zahmet olmazsa
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
iyi günler bende de s3 var şu pil ömrü için bana kısaca anlatabilirmisin kullanım kılavuzunu okumak bana işkence gibi geliyo zahmet olmazsa
 

thekillingroad

Profesör
Katılım
10 Eylül 2012
Mesajlar
1,510
Reaksiyon puanı
1
Puanları
38
Milletin One X'ine atar gider yaparken iyiydi di mi? :)
S3'ün pili de iPhone 4/4S'ten kısa gidiyor. O telefonlardan geçen birinin beğenmemesi normal. :)


Lityum-Polimer pillerin şarjının tamamen BİTMEMESİ gerekir. Yalan yanlış bildiklerinizle insanlara tavsiye vermeyin.
Pilin tamamen bitirilmesi pil ömrüne en çok zarar veren hareketlerden biridir. ASLA TAMAMEN PİLSİZ KALMASINA İZİN VERMEYİN!
 

Genero

Profesör
Katılım
11 Haziran 2009
Mesajlar
2,010
Reaksiyon puanı
1
Puanları
38
Milletin One X'ine atar gider yaparken iyiydi di mi? :)
S3'ün pili de iPhone 4/4S'ten kısa gidiyor. O telefonlardan geçen birinin beğenmemesi normal. :)


Lityum-Polimer pillerin şarjının tamamen BİTMEMESİ gerekir. Yalan yanlış bildiklerinizle insanlara tavsiye vermeyin.
Pilin tamamen bitirilmesi pil ömrüne en çok zarar veren hareketlerden biridir. ASLA TAMAMEN PİLSİZ KALMASINA İZİN VERMEYİN!


bende bu uyarı hep yapıyorum ama anlamıyorlar hayla o eski 3310 pillerinden var sanıyorlar =)
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsung galaxy s3'ten fazla giden bi telefon varsa gelsin demiş arkadaşın biri

LG Optimus 4X
2150 mAh batarya
 
Üst