Samsung Galaxy Note II Yavaş Şarj Olma

metalbatuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar telefonum inanılmaz derecede yavaş şarj olmaya başladı geçen 8 saaatte şarj etti resmen çıldırıyordum az kalsın. Orjinal kutusundan çıkan adaptörü yapıyor bunu yani.... Bu konuda ne yapabilirim acaba? Servise vermeyi düşünüyorum ama verdiğim süre içindede kullanıcak telefonum yok bu konuda samsung yardımcı oluyor mu acaba bir bilginiz var mı?

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Başka şarj aleti ile şarj etmeyi denediniz mi? Kullandığınız orjinal şarj aleti sıkıntılı olabilir. Benim note 2 1.5 - 2 saatte şarj oluyor.

metalbatuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok deneyemedim maalesef :( Siz yakın zamanda güncelleme yaptınız mı acaba?

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
100 megabyte civarında bir güncelleme gelmişti, sanırım onu kurmuştum. Ama kurmadan önce de bir sıkıntı yoktu şarj konusunda. Başka bir şarj aleti ile deneyin isterseniz.

metalbatuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dedikleriniz sorunun şarj aletinden olduğunu doğruluyor cidden yardımınız için teşekkür ederim. En kısa zamanda bir şarj aleti alayim en iyisi.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Dedikleriniz sorunun şarj aletinden olduğunu doğruluyor cidden yardımınız için teşekkür ederim. En kısa zamanda bir şarj aleti alayim en iyisi.

Şarj aleti almadan önce bir arkadaşınızdan alıp denerseniz, boştan yere şarj aleti almamış olursunuz. Belki sorun bataryada olabilir.

metalbatuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam bu iki dediğinizide dikkate alacağım tekrardan teşekkür ederim.