Samsung galaxy note 9 alınır mı ?

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
Alınır ama ben biraz bütçenizi arttırıp iphone 11 almanızı öneririm.

Reaksiyon puanı
10,315
Note9 efsane telefonlardan biridir yeğenim. Hele o sarı-lacivert olanı var ya öff diyorum. :D

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
iPhone 11 ya da S10+ öneririm

Tttunahan

Profesör
Reaksiyon puanı
3,014
Alınır tabiki ama şuanda s10+ la hepsi buradada aynı fiyatta hatta note 9 daha pahalıydı diye hatırlıyorum s10+ daha mantıklı

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Note 9 çok iyi bi telefon, benim de kullanmak istediğim telefonlardan biri ama çok pahalı bence. Onun üstüne S10 ve Note 10 serileri çıkmasına rağmen fiyatı düşmedi hâlâ

Reaksiyon puanı
2
iPhone 11 daha iyi bir seçenek olacaktır hem güncelleme konusunda hem kamera hemde performansta...

AyberkSokul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öyle bir sorun duymadım. Oyunları sorunsuz ve en yüksek grafiklerde çok akıcı bir şekilde oynatıyor.
Fatih Sayar' ı bilmezsin ama YouTube' de Pubg Mobile videoları çekiyor. Eskiden S10+ kullanıyordu ve oonda bahsettiğim sorun meydana geldiği için OnePlus 7 Pro aldı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

iPhone 11 daha iyi bir seçenek olacaktır hem güncelleme konusunda hem kamera hemde performansta...
İPhone telefonların güncellemeyle gelen performans kısıtlamaları var ama Android telefonlarda öyle bir şey söz konusu değil. Örneğin benim kuzenimde İPhone 7 Plus var ve AnTuTu' nun kendi sitesinde İOS sırlamasında yaklaşık olarak 243k puanı var ama benim kuzenim şu an ki güncellemelerle beraber yaklaşık olarak 165k puan alabiliyor.

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Fatih Sayar' ı bilmezsin ama YouTube' de Pubg Mobile videoları çekiyor. Eskiden S10+ kullanıyordu ve oonda bahsettiğim sorun meydana geldiği için OnePlus 7 Pro aldı.
Yanlış hatırlamıyorsam böyle bir sorun(dokunmayı hemen algılayamama) duymuştum ama hangi telefonda olduğu hatırlamıyorum. Her telefon ısınır. Bazıları sadece daha az ısınır.

İPhone telefonların güncellemeyle gelen performans kısıtlamaları var ama Android telefonlarda öyle bir şey söz konusu değil. Örneğin benim kuzenimde İPhone 7 Plus var ve AnTuTu' nun kendi sitesinde İOS sırlamasında yaklaşık olarak 243k puanı var ama benim kuzenim şu an ki güncellemelerle beraber yaklaşık olarak 165k puan alabiliyor.

Düşük puan almasının sebebi iphonedaki batarya ile alakalı özelliği. Eğer o özellik açıksa ne kadar batarya eskidiyse o kadar performansı düşürüyor.

Son düzenleme: